جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38026
عصر جدید ایدز: HIV و پزشکی در دوران گذار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christine Kopp (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اواسط دهه 1990، گزینه های درمانی جدید، عصر جدیدی از ایدز را معرفی کرد. این کتاب مطالعه پیچیده ای از شکل گیری این دوره جدید است. با اطلاعات قوم‌نگاری و همچنین آماری، فرآیندهای پیچیده و مبهم تغییر در زمینه HIV/AIDS و فراتر از آن را آشکار می‌کند. این تحقیق از تغییر مفاهیم بیماری و بدن به نقش‌های تعریف‌شده مجدد بیماران و پزشکان منتهی می‌شود و در نهایت به تغییرات در تولید و انتشار دانشی می‌پردازد که سیستم مراقبت بهداشتی متحمل شده است. با انجام این کار، این کتاب دوران جدید ایدز را از دیدگاه‌های متعدد و از طریق صدای پزشکان و همچنین افراد مبتلا به HIV به تصویر می‌کشد. این یک گزارش در دسترس و جذاب از پاسخ های گسترده ای که این بیماری ایجاد می کند ارائه می دهد. این کتاب به‌عنوان کمکی اصیل و به‌موقع به پرسش‌های پول قابل‌توجهی در پزشکی و علوم اجتماعی، علایق متخصصان، متخصصان، محققان و دانشجویان را برآورده می‌کند.
سـیمون راجرسـون:اخلاق حرفه ای رایانه و اطلاعات
نویسنده:
ابوالفضل توکلی شاندیز
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی,
چکیده :
ایـن نوشـتار می کوشـد آرای سـیمون راجرسـون را در زمینـه اخـلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات بررســی و تبییــن کنــد. بــه نظــر راجرســون هــدف کلــی از ایــن حــوزه - کــه در ایــن نوشــتار از آن بــا عنــوان ســبک اخــلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات یــاد می شــود - درهــم آمیختــن فنـاوری رایانـه و ارزش هـای انسـانی بـه شـیوه ای اسـت کـه فنـاوری موجـب پیشـبرد و حفاظـت از ارزش هـای انسـانی شـود.
نظام موضوعات فقه فضای مجازی
نویسنده:
ابوالحسن حسنی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی,
چکیده :
به گزارش روابط عمومی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، کتاب «نظام موضوعات فقه فضای مجازی » اثر حجت الاسلام ابوالحسن حسنی به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی در 54 صفحه منتشر شد. در این درختواره، موضوعات موضوعات مربوط به فضای مجازی در چند بخش تدوین شده است. بخش اول، معرفی فقه فضای مجازی و برخی مسایل پیرامونی است. بخش دوم درختواره به شناسایی الگوهای مفهومی فقهی مربوط به فضای مجازی اختصاص دارد و موضوعاتی را برای تحقیق عرضه کرده تا از جوانب مختلف موضوعات مربوط به فضای مجازی بررسی شود. در بخش سوم مفهومی جدید به نام سیاست های کلان شرعی در عرصه­ی فضای مجازی مطرح می شود. این عنصر جدید مقوم فقه نظام است و ملاکاتی برای تصمیم­گیری شرعی در مواجهه با فضای مجازی به دست می­دهد. در بخش چهارم اصول و قواعد فقهی مربوط به فضای مجازی بررسی می­شود. بسیاری از این اصول و قواعد، فی حد نفسه اختصاص به فضای مجازی ندارند، اما با توجه به ویژگی­های فضای مجازی این قواعد ممکن است صورت دیگری پیدا کنند و دست کم نحوه تطبیق این قواعد بسیار متفاوت از فضای واقعی خواهد بود. در بخش پنجم به مسایل فرعی فضای مجازی توجه شده است، اما این توجه از منظر فقه نظام است و از این جهت، مسایل فرعی مطرح شده در این بخش باز متفاوت با نگاه فقه فردی به فضای مجازی است. در آخرین بخش به مسایل مربوط به مقام امتثال در فقه فضای مجازی توجه شده است.
اعمال غیروابسته و معنای جمله [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston (ویلیام پی آلستون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معنای مشخصی برای یک جمله چیست؟ این پرسشی است که فیلسوف تحلیلی برجسته ویلیام پی آلستون در این سهم عمده به فلسفه زبان به آن می پردازد. پاسخ او بر پتانسیل جمله داده شده برای ایفای نقشی است که گوینده آن در ذهن داشته است، چیزی که او آن را قابل استفاده بودن جمله برای انجام عمل گفتاری مورد نظر گوینده آن می نامد. آلستون کنش غیرکلامی را به عنوان عمل گفتن چیزی با «محتوای» معین تعریف می کند. او شرح خود را از چیستی انجام چنین اعمالی از حیث مسئولیت پذیری، در بیان یک جمله، برای وجود شرایط خاص توسعه می دهد. مثلاً در درخواست از شخصی برای باز کردن پنجره، گوینده مسئولیت می‌پذیرد که پنجره بسته است و گوینده علاقه دارد که پنجره باز شود. آلستون در اعمال غیروابسته و معنای جمله، این مفهوم را بسط می‌دهد و چارچوبی از پنج دسته از کنش‌های گفتاری را ایجاد می‌کند و در ادامه استدلال می‌کند که معنای جمله اساساً موضوعی بالقوه کنش غیروابسته است. یعنی اینکه یک جمله معنای خاصی داشته باشد این است که برای انجام کارهای غیرکلامی از نوع خاصی قابل استفاده باشد. آلستون در ارائه الگوهای دقیق و صریح تحلیل برای طیف وسیعی از کنش‌های گویا، سهمی منحصر به فرد در زمینه فلسفه زبان دارد - حوزه‌ای که احتمالاً برای سال‌های آینده بحث‌هایی را ایجاد می‌کند.
مولانا: کتاب قرمز بزرگ: شاهکار بزرگ جشن عشق و دوستی عرفانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maulana Jalāl al-Dīn Rūmī;Barks, Coleman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
HarperCollins;HarperOne,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "دیوانی شمسی تبریز" مولانا ("آثار شمس تبریز" - به نام آموزگار معنوی و دوست مولانا) مجموعه ای از غزلیات است که بیش از 40000 بیت از شاعر پرفروش آمریکایی را در خود جای داده است و از آثار کلاسیک است. ادبیات فارسی آشناترین شکل آن به صورت یک کتاب قرمز بزرگ است، از این رو نام آن است. کلمن بارکز به خاطر بازخوانی اشعار مولانا مشهور است و آثار او بر روی این اشعار خاص هرگز در هیچ کجا منتشر نشده است. این کتاب نشان دهنده بیش از سی و سه سال است. کلاسیک مهم مولانا"--
درمان پزشکی به کجا می روید: مفاهیم گذشته و رویکردهای جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
S. Elm, Stefan N. Willich
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: شفای پزشکی مستلزم آگاهی از مفروضاتی است که زیربنای درک ما از «سلامت» است، و به‌علاوه، چگونه بهزیستی و متضادهای آن، بیماری و بیماری را تعریف می‌کنیم. امروزه بهداشت، مراقبت های بهداشتی (کسب و کار، تندرستی، تفریح) و پزشکی (به ویژه پزشکی علمی پژوهش محور) به نهادهای جداگانه ای با نهادها، بودجه ها، فلسفه های بازاریابی و "فرهنگ های شرکتی" متفاوت تبدیل شده اند. علاوه بر این، شفا فردی و ذهنی است، اما در عین حال از نظر فرهنگی نیز تعیین می شود. جلد حاضر مقالاتی را در مورد این موضوعات در یک رویکرد بین‌رشته‌ای منحصربفرد گرد هم می‌آورد. این کتاب چارچوبی اخلاقی برای مراقبت های بهداشتی از دیدگاه سیاسی ارائه می دهد. تعاریف اصطلاحات شفا و سلامتی و پیامدهای اخلاقی و پزشکی آنها از جمله زمینه های تاریخی آنها را مورد بحث قرار می دهد. بخش جداگانه ای موضوع ساخت فرهنگی شفا را با مفاهیم طب سنتی چینی و هومیوپاتی گسترش می دهد. پزشکی مدرن تمرکز زیادی بر مراقبت‌های حاد دارد، که نیاز فوری به تاکید بیشتر بر پزشکی پیشگیرانه از جمله اهمیت حیاتی عوامل اجتماعی بر سلامت و ظهور "سلامت عمومی" دارد. دیدگاه مفاهیم تجاری، پتانسیل و محدودیت های آنها به هیچ وجه نادیده گرفته نمی شود و پیامدهای قانونی تحقیقات ژنتیکی و استراتژی های پزشکی نوآورانه با توجه به برخی از اساسی ترین مفاهیم ما مورد بحث قرار می گیرد.
اخلاق غربالگری در خدمات درمانی و پزشکی: خدمت به جامعه یا خدمت به بیمار؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Niklas Juth, Christian Munthe (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برنامه‌های غربالگری پزشکی یا سلامت محور یکی از بحث‌برانگیزترین جنبه‌های مراقبت‌های بهداشتی و شیوه‌های بهداشت عمومی در مراقبت‌های بهداشتی و اخلاق سلامت عمومی و همچنین بحث‌های مربوط به سیاست‌های سلامت است. با وجود این، اکثر روش‌های غربالگری در ادبیات پژوهشی خود را به جنبه‌های علمی مجزا محدود می‌کنند که گاهی با تحلیل‌های اقتصادی یا گمانه‌زنی‌های سست در مورد جنبه‌های سیاست تکمیل می‌شود. در عین حال، پیشرفت‌های اخیر در ژنتیک و فناوری پزشکی، و همچنین تمرکز جامعه به سرعت در حال رشد بر نگرانی‌های بهداشت عمومی، الهام‌بخش افزایش برنامه‌های غربالگری پیشنهاد شده یا اخیراً آغاز شده است. این کتاب شامل تحلیل عمیقی از مسائل اخلاقی، سیاسی و فلسفی مربوط به برنامه های غربالگری سلامت محور است. این مطالعه ملاحظاتی را که هنگام تعامل مراقبت های بهداشتی با سایر مؤسسات اجتماعی در مقیاس وسیع به وجود می آید، بررسی می کند، همانطور که در مورد غربالگری وجود دارد: چه ارزش هایی ممکن است توسط برنامه های غربالگری ترویج یا به خطر بیفتد؟ چه تضادهای ارزشی معمولاً ایجاد می شود - چه در داخل و چه در رابطه با اهداف مراقبت های بهداشتی، از یک سو، و اهداف سلامت عمومی و جامعه عمومی، از سوی دیگر؟ چه جنبه هایی از غربالگری برای تعیین اینکه آیا باید انجام شود یا نه و چگونه باید سازماندهی شود تا قابل دفاع باقی بماند، مرتبط است؟ اخلاق غربالگری چه پیامدهایی برای اخلاق مراقبت های بهداشتی به طور کلی دارد؟ این سؤالات با استفاده از روش‌های فلسفی تحلیل مفهومی، و همچنین مدل‌ها و نظریه‌های فلسفه اخلاق و سیاسی، اخلاق پزشکی و اخلاق بهداشت عمومی، به تعداد زیادی از برنامه‌های غربالگری در حال انجام و پیشنهادی پرداخته می‌شوند که این کتاب را به اولین اثر جامع تبدیل می‌کند. در مورد اخلاق غربالگری تجزیه و تحلیل ها و پیشنهاداتی ارائه می شود که مورد علاقه کارکنان مراقبت های بهداشتی، محققان پزشکی، سیاست گذاران و عموم مردم است.
تمثیل و فلسفه در ابن سینا: با ترجمه کتاب معراج حضرت محمد (ص) به آسمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Heath (پیتر هیث)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تمثیل اسلامی محصول یک سنت ادبی منسجم است که تعداد کمی به اندازه ابن سینا (ابعلی سینا)، فیلسوف مسلمان قرن یازدهم، در آن مشارکت داشته اند. پیتر هیث در اینجا بررسی مفصلی از سهم ابن سینا ارائه می‌کند و توجه ویژه‌ای به روان‌شناسی و شاعرانگی ابن سینا و روش‌هایی دارد که آنها بر رشته‌هایی از تفکر کلامی، عرفانی و ادبی در تاریخ فکری و دینی بعدی اسلامی - و غربی - تأثیر گذاشتند. هیث با نشان دادن چگونگی تناسب نوشته‌های ابن سینا در زمینه و تاریخ کلی تمثیل اسلامی آغاز می‌کند و تعامل میان تمثیل، تمثیل و فلسفه در اندیشه ابن سینا را بررسی می‌کند. او سپس به معرفی مختصری از ابن سینا به عنوان یک شخصیت تاریخی می پردازد. او از آنجا به بررسی روش هایی می پردازد که نظریات کیهان شناختی، روان شناختی و معرفتی ابن سینا در قالب های متفاوت روایت فلسفی و تمثیلی بیانی موازی، هر چند متنوع، پیدا می کنند. در این کتاب تصویری از عمل تمثیلی ابن سینا گنجانده شده است. این به صورت ترجمه ای از معراج نما (کتاب عروج پیامبر اسلام به آسمان)، رساله ای کوتاه به زبان فارسی است که عموماً به ابن سینا نسبت داده می شود. متن با بررسی بُعد ادبی نظریه و عمل تمثیلی ابن سینا با بررسی استفاده او از استعاره توصیف به پایان می رسد. تمثیل و فلسفه در ابن سینا اثر بدیع و مهمی است که با به کارگیری فنون نقد ادبی مدرن در مطالعه فلسفه اسلامی قرون وسطی، زمینه جدیدی را گشوده است. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان ادبیات و فلسفه قرون وسطی اسلامی و غربی خواهد بود.
سالمندی: فرهنگ، سلامت و تغییرات اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Patricia M. Thane (auth.), David N. Weisstub, David C. Thomasma, Serge Gauthier, George F. Tomossy (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرهنگ، سلامت و تغییرات اجتماعی اولین جلد از سه جلد در مورد سالمندی است که برای کتابخانه بین المللی اخلاق، حقوق و پزشکی جدید طراحی شده است. دانشمندان برجسته از طیف وسیعی از رشته ها برخی از پارادایم های غالب در مورد پیری را به چالش می کشند و روندهای مدرن در سیاست های سلامت اجتماعی را به طور انتقادی ارزیابی می کنند. نحوه برخورد و درک ما از «پیری» تأثیرات محو نشدنی بر شهروندان مسن موجود و آینده خواهد داشت. بنابراین اذعان به تفاوت‌های فرهنگی که در تجربه انسان از سالمندی وجود دارد، برای پاسخگویی به نیازهای فردی به شیوه‌ای که پدرانه، تبعیض‌آمیز یا طردکننده نباشد، اهمیت حیاتی دارد.
تأملاتی فلسفی در باب فناوری زنجیره‌بلوک
نویسنده:
محمدامین شفیع‌خانی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی / گروه مطالعات بنیادین فضای مجازی,
چکیده :
فناوری زنجیره‌بلوک (Blockchain) یک فناوری رایانشی است که بر بستر وب ایجاد شده و قابلیت‌های متمایزی از جمله ایجاد بستر تراکنش امن اطلاعات و حتی تبادلات مالی به واسطه رمزارز مجازی را با اطمینان بسیار بالا و درعین‌حال بدون نیاز به نظارت یک نهاد یا فرد به‌عنوان شخص ثالث فراهم آورده است. این فناوری که در ابتدای راه خود قرار دارد، به دلیل ویژگی‌هایی که برای آن پیش‌بینی گردیده است فناوری‌ای تحول‌آفرین انگاشته می‌شود و انتظار می‌رود تحولاتی جدی برای جامعه بشری و بسیاری از نهادهای آن رقم بزند. در این پروژه بر آنم تا با استفاده از ظرفیت فلسفه، به برخی از تأملات فلسفی درباره زب بپردازم و دغدغه‌هایی را درباره این فناوری نوپدید از منظر پژوهشی بنیاداندیشانه طرح کنم. بدین منظور به واکاوی سرشت زنجیره بلوکی ذیل سه حوزه هستی‌شناسی، معرفت‌شناسی و ارزش‌شناسی خواهم پرداخت. در انتها نیز به چند دستاورد این نوشتار تصریح خواهم نمود و بر اساس آن‌ها پیشنهادهایی راهبردی برای استفاده هرچه بهتر و صحیح‌تر از این فناوری تحول‌آفرین در حوزه فضای مجازی ارائه خواهم کرد.
  • تعداد رکورد ها : 38026