جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
سـیمون راجرسـون:اخلاق حرفه ای رایانه و اطلاعات
نویسنده:
ابوالفضل توکلی شاندیز
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی,
چکیده :
ایـن نوشـتار می کوشـد آرای سـیمون راجرسـون را در زمینـه اخـلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات بررســی و تبییــن کنــد. بــه نظــر راجرســون هــدف کلــی از ایــن حــوزه - کــه در ایــن نوشــتار از آن بــا عنــوان ســبک اخــلاق حرفــه ای رایانــه و اطلاعــات یــاد می شــود - درهــم آمیختــن فنـاوری رایانـه و ارزش هـای انسـانی بـه شـیوه ای اسـت کـه فنـاوری موجـب پیشـبرد و حفاظـت از ارزش هـای انسـانی شـود.
حياة الموريسكيين الدينية
نویسنده:
بدرو لونغاس، جمال عبدالرحمن
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کتاب راهنمای تاریخ فلسفه تحلیلی آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Beaney (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
مردمی که تنها خواهند ماند: یهودیت به عنوان یک استراتژی تکاملی گروهی، با مردم دیاسپورا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kevin B. MacDonald
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
iUniverse,
چکیده :
ترجمه ماشینی: و سپس آنها به هر جای دیگر حمله می کنند و به دلیل رفتار وحشتناک خود بیرون رانده می شوند.
سالمندی: فرهنگ، سلامت و تغییرات اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Patricia M. Thane (auth.), David N. Weisstub, David C. Thomasma, Serge Gauthier, George F. Tomossy (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرهنگ، سلامت و تغییرات اجتماعی اولین جلد از سه جلد در مورد سالمندی است که برای کتابخانه بین المللی اخلاق، حقوق و پزشکی جدید طراحی شده است. دانشمندان برجسته از طیف وسیعی از رشته ها برخی از پارادایم های غالب در مورد پیری را به چالش می کشند و روندهای مدرن در سیاست های سلامت اجتماعی را به طور انتقادی ارزیابی می کنند. نحوه برخورد و درک ما از «پیری» تأثیرات محو نشدنی بر شهروندان مسن موجود و آینده خواهد داشت. بنابراین اذعان به تفاوت‌های فرهنگی که در تجربه انسان از سالمندی وجود دارد، برای پاسخگویی به نیازهای فردی به شیوه‌ای که پدرانه، تبعیض‌آمیز یا طردکننده نباشد، اهمیت حیاتی دارد.
اخلاق و شهروندی در مدارس انگلیسی: رویکردهای سکولار، 1897-1944 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susannah Wright (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بررسی کمپین هایی برای به چالش کشیدن رویکردهای مسلط مسیحی در آموزش اخلاق و شهروندی در مدارس انگلیسی و ارائه جایگزین های برتر، نور جدیدی بر سکولاریسم اوایل قرن بیستم می اندازد. برای اولین بار، فعالیت های مربیان و گروه های فشار مختلف را گرد هم می آورد که در یک دوره 47 ساله در سطح محلی، ملی و بین المللی فعالیت می کنند. این فعالان چه کسانی بودند؟ از چه منابع ایدئولوژیک و سازمانی استفاده کردند؟ چه پیشنهاداتی دادند؟ و دیگران چگونه به نظرات آنها پاسخ دادند؟ فعالان سکولاریستی نماینده یک اقلیت بودند، اما چالشی مکرر برای دیدگاه‌های اکثریت مطرح کردند و بحث‌های آموزشی جاری را شکل دادند. آنها به برخی از تأثیرات، هرچند محدود، در سیاست و عمل دست یافتند. آنها بین خود تقسیم شدند و تا سال 1944 نتوانستند نظرات اکثریت را جایگزین کنند. اما با توجه به اینکه جایگاه آرمان های دینی و سکولار در مدارس همچنان موضوع بحث است، این تحلیل امروزه طنین انداز شده است.
پیری: مراقبت از بزرگترها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
G. Clare Wenger (auth.), David N. Weisstub, David C. Thomasma, Serge Gauthier, George F. Tomossy (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مراقبت از بزرگان ما دومین جلد از سه جلد در مورد سالمندی است که برای کتابخانه بین المللی اخلاق، حقوق و پزشکی جدید طراحی شده است. محققان برجسته از طیف وسیعی از رشته ها به برخی از مسائل عمده در مراقبت از سالمندان که کشورهای مدرن با آن مواجه هستند، می پردازند: وظایف مراقبت از خانواده، آینده سیستم های رفاه اجتماعی، مسکن، زوال عقل، سوء استفاده و بی توجهی.
تمثیل و فلسفه در ابن سینا: با ترجمه کتاب معراج حضرت محمد (ص) به آسمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Heath (پیتر هیث)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تمثیل اسلامی محصول یک سنت ادبی منسجم است که تعداد کمی به اندازه ابن سینا (ابعلی سینا)، فیلسوف مسلمان قرن یازدهم، در آن مشارکت داشته اند. پیتر هیث در اینجا بررسی مفصلی از سهم ابن سینا ارائه می‌کند و توجه ویژه‌ای به روان‌شناسی و شاعرانگی ابن سینا و روش‌هایی دارد که آنها بر رشته‌هایی از تفکر کلامی، عرفانی و ادبی در تاریخ فکری و دینی بعدی اسلامی - و غربی - تأثیر گذاشتند. هیث با نشان دادن چگونگی تناسب نوشته‌های ابن سینا در زمینه و تاریخ کلی تمثیل اسلامی آغاز می‌کند و تعامل میان تمثیل، تمثیل و فلسفه در اندیشه ابن سینا را بررسی می‌کند. او سپس به معرفی مختصری از ابن سینا به عنوان یک شخصیت تاریخی می پردازد. او از آنجا به بررسی روش هایی می پردازد که نظریات کیهان شناختی، روان شناختی و معرفتی ابن سینا در قالب های متفاوت روایت فلسفی و تمثیلی بیانی موازی، هر چند متنوع، پیدا می کنند. در این کتاب تصویری از عمل تمثیلی ابن سینا گنجانده شده است. این به صورت ترجمه ای از معراج نما (کتاب عروج پیامبر اسلام به آسمان)، رساله ای کوتاه به زبان فارسی است که عموماً به ابن سینا نسبت داده می شود. متن با بررسی بُعد ادبی نظریه و عمل تمثیلی ابن سینا با بررسی استفاده او از استعاره توصیف به پایان می رسد. تمثیل و فلسفه در ابن سینا اثر بدیع و مهمی است که با به کارگیری فنون نقد ادبی مدرن در مطالعه فلسفه اسلامی قرون وسطی، زمینه جدیدی را گشوده است. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان ادبیات و فلسفه قرون وسطی اسلامی و غربی خواهد بود.
وضعیت‌شناسی پژوهش‌های اسلامی رمزارزها در جهان
نویسنده:
محمود رفیعان، سعید مهدیان
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی,
چکیده :
ارتباطات عنصر مهمی در این عصر به‌شمار می‌آید و به همین دلیل، عصر امروز به «عصر ارتباطات» معروف شده است. مردم در سرتاسر جهان تصاویر، مقالات و افکار خود را در بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی همچون فیسبوک و اینستاگرام به اشتراک می‌گذارند، اما همچنان جای خالی مبادلات اقتصادی و سریع بین مردم جهان احساس می‌شود. ارزهای مجازی همچون بیتکوین تا کنون نتوانسته‌اند این خلأ را جبران کنند و فاصله بسیار زیادی با این نیاز بشری دارند و به جای آن که ارزی برای مبادلات اقتصادی باشند، به وسیلهای برای سودآوری یک شبه و بادآورده برخی و زیان هنگفت برخی دیگر تبدیل شده‌اند. این کتاب، مقدمه‌ای درباب شناسایی منابع علمی اسلامی درخصوص رمزارزها است. در این اثر کوشیده‌ایم تمام آثار پژوهشی به زبان عربی و انگلیسی را ملاحظه و خالصه‌نگاری کنیم. این اثر از نقد آرای نویسندگان مقالات خودداری کرده است، اما می‌تواند گام مهمی برای پژوهش‌های فقهی تطبیقی پژوهشگران شیعه درخصوص ارزهای رمزپایه باشد.
مزایای پزشکی و قرعه کشی انسانی: رویکردی برابری طلبانه برای انتخاب بیمار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Duff R. Waring (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علمای اخلاق زیستی، فیلسوفان اخلاق و تحلیل‌گران سیاست اجتماعی مدت‌هاست در مورد اینکه چگونه باید تصمیم بگیریم چه کسی با منابع کمیاب و نجات‌بخش نجات یابد، بحث کرده‌اند، در حالی که نمی‌توان همه را نجات داد. اغلب ادعا می شود که نجات افراد جوان تر عادلانه تر است و سن یک ملاحظات اخلاقی در چنین تصمیمات غم انگیزی است. منفعت پزشکی باید به حداکثر برسد و انتخاب نهایی باید با هدف به حداقل رساندن تأثیر آلوده کننده شانس باشد. این ادعاها توسط داف آر. وارینگ در فواید پزشکی و قرعه‌کشی انسان، یکی از معدود کتاب‌هایی که تلاش می‌کند دفاعی پایدار از انتخاب تصادفی بیمار داشته باشد، به چالش کشیده است. این کتاب اخلاق و فلسفه سیاسی را در رویکرد جدید و برابری طلبانه سختگیرانه خود در انتخاب بیمار برای اعضای قابل پیوند ترکیب می کند. Waring به این سوال می پردازد که آیا ما باید بین زندگی ها بر اساس شانس های منصفانه یا بهترین نتایج را انتخاب کنیم. او استدلال می کند که معیارهای انتخاب نهایی باید بر اساس شانس های منصفانه باشد که فرصت ها را در مقابل بهترین نتایج برابر می کند. هدف دفاع او از برابری طلبی "سرسخت" نشان دادن این است که انتخاب تصادفی از طریق قرعه کشی می تواند هم انسانیت مشترک و هم ارزش برابر زندگی ها را تایید کند. تصور انتخاب بیمار از طریق قرعه‌کشی در اخلاق زیستی خوب عمل نکرده است و برخی آن را یک توهین اخلاقی می‌دانند. وارینگ استدلال می کند که قرعه کشی انتخاب انسانی ممکن است نه آنقدر خام باشد و نه از نظر اخلاقی غیرعادی باشد که برخی تصور می کنند. در واقع، می‌تواند منعکس کننده مفهومی آشنا از برابری به عنوان یک آرمان سیاسی و اخلاقی باشد. این تصور از بسیاری از تفاوت‌های غیرقابل انکار بین بیماران انتزاعی می‌شود و ادعا می‌کند که منابع کمیاب باید با این فرض اصولی تخصیص داده شود که زندگی هر یک از آنها به همان اندازه ارزش پس انداز دارد. این کتاب همچنین به دلیل نقد برخی از مفاهیم سودمند اخیر از مزایای پزشکی که می تواند تأثیری با سوگیری سنی بر بیماران مسن داشته باشد، قابل توجه است. سپس وارینگ علیه رویکردهای پیشرو و مبتنی بر سن معاصر برای انتخاب بیمار بحث می‌کند. او روشی را بررسی می‌کند که انتخاب تصادفی از طریق قرعه‌کشی می‌تواند اخلاق برابری‌خواهانه او را در مواردی که نامزدهای پیوند واجد شرایط هر یک از آستانه‌ای از سطح آستانه‌ای از مزایای پزشکی آینده‌نگر عبور کرده‌اند که با مشورت دموکراتیک تعیین شده است را تأیید کند. رام کردن شانس با قرعه کشی انسانی به عنوان واضح ترین وسیله برای تضمین فرصت برابر دفاع می شود. با انجام این کار، وارینگ استدلال می کند که ما به اصل نگرانی یکسان و احترام به بیانی ریشه ای می پردازیم: بالاتر از یک آستانه غیرمقایسه ای از مزایای پزشکی، هر نامزد می تواند ادعای برابری برای زندگی داشته باشد.
  • تعداد رکورد ها : 36852