جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36738
هستی شناسی هستی اجتماعی، جلد 1. هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Lukacs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Merlin Press,
هگل: عقل تقریبا دیوانه است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leandro Konder
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
آموزش در هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nigel Tubbs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مجموعه گسترده و متقاعد کننده از مقالات، نایجل توبز نشان می دهد که چگونه یک مفهوم فلسفی از آموزش و پرورش در قلب فلسفه هگل نهفته است و آن را برای نقد برخی از کلیشه ها و خوانش های نادرست که هگل اغلب از آن رنج می برد، به کار می گیرد. توبز با فصل‌هایی درباره آموزش فلسفی در رابطه با زندگی و مرگ، خود و دیگری، موضوع و جوهر، و به‌ویژه دریدا و لویناس، آموزش هگلی را - که به عنوان خاطره خوانده می‌شود - بر روابط اجتماعی و سیاسی مدرن تأثیر می‌گذارد. او در مجموع استدلال می‌کند که فلسفه هگلی که بر حسب تعلیم و تربیت درک می‌شود، نظریه‌ای درباره خود و دیگری به دست می‌دهد که می‌تواند روابط بین غنی و فقیر، غرب و شرق را آگاه و اصلاح کند. در نهایت، این کتاب به بحث برانگیزترین جنبه دفاع از هگل، یعنی درک امر مطلق و پیامدهای امپریالیستی آن برای تاریخ غرب می پردازد. نویسنده با شور و اشتیاق استدلال می کند که هگل از طریق مفهوم آموزش فلسفی به ما می آموزد که هنگام تلاش برای درک برخی از مبرم ترین دغدغه های انسانی خود از معضلاتی که بومی قدرت و تسلط غربی مدرن است اجتناب نکنیم.
پدیدارشناسی خودآگاهی: متن و تفسیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel, Leo Rauch, David Sherman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب با ارائه ترجمه جدیدی از فصل معروف چهارم ("خودآگاهی") پدیدارشناسی روح، بینش های گسترده هگلی معاصر را منعکس می کند. شامل تفاسیر گسترده و همچنین مروری بر استقبال متفکران مهم قرن بیستمی مانند کوژو، هایدگر، سارتر، گادامر، باتای، دلوز، لاکان و هابرماس از آن است. علاقه به هگل از نظر تاریخی حول محور پدیدارشناسی روح بوده است. به ویژه فصل چهارم، از جمله «دیالکتیک ارباب-برده» مشهور هگل، بر فیلسوفان، نظریه پردازان سیاسی، روان شناسان اجتماعی، انسان شناسان فرهنگی و نظریه پردازان ادبی به طور یکسان تأثیر گذاشته است. هگل این فصل را با بحثی تأثیرگذار درباره ماهیت «میل» انسان آغاز کرد و سپس رویارویی فرضی بین دو انسان پیش از جامعه را که درگیر مبارزه مرگ و زندگی برای شناخت هستند، توصیف کرد. از این مبارزه ای که به هویت خود منجر شد، اشکالی از آگاهی مانند ارباب و برده، رواق گرایی، شک گرایی و آنچه هگل از آن به عنوان «آگاهی ناخشنود» یاد می کرد، پدید آمد که او آن را الگوی مسیحیت اولیه می دانست. این اشکال آگاهی، به نوبه خود، توسط اشکال دیگر، جامع تر، فراتر رفته اند که در نهایت بالاترین جزئیات زندگی اجتماعی را منعکس می کنند. انگیزه این تغییرات پویا ناشی از تضادهای دیالکتیکی است که در ابتدایی ترین تصورات ما از شخصیت وجود دارد.
رابطه شکاکیت با فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BCA NUEVA,
قانون طبیعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Gallimard,
هگل و ایمان مذهبی: مغز تقسیم شده، روح کفاره [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Shanks
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T & T Clark International,
نقد هگل از روشنگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lewis P. Hinchman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University Press of Florida,
چکیده :
ترجمه ماشینی : لوئیس هینچمن در هگل اولین فیلسوف بزرگی را تشخیص می دهد که ماهیت مبهم روشنگری را قدردانی کرده و تحقیقی سیستماتیک در مورد منشأ و پیامدهای اجتماعی-سیاسی آن انجام داده است. هینچمن نسبت به رویکرد فلسفی هگل دلسوز است و در آن پیش‌بینی‌هایی از (حتی بهبود) نقدهای تأثیرگذار قرن نوزدهم و بیستم بر تجربه‌گرایی و لیبرالیسم می‌بیند. از سوی دیگر، او در مواردی که به نظر می رسد هگل از برنامه و اصول خود (به ویژه در فلسفه حق) دور می شود، هگل را به کار می گیرد. رویکرد هینچمن به هگل برای طیف وسیعی از خوانندگان، از جمله دانشمندان علوم سیاسی، مورخان روشنفکر، و دانشجویان ادبیات تطبیقی و قرن نوزدهم آلمان، و همچنین فیلسوفانی که به تاریخ رشته خود علاقه مند هستند، جذاب خواهد بود. او متون و عباراتی را برای مقایسه گردآوری می کند که اغلب به صورت جدا از یکدیگر توسط محققان در زمینه های مختلف مورد مطالعه قرار می گیرند. بار استدلال هینچمن بر عهده بازسازی مفهوم هگل از خود است. او نشان می‌دهد که چگونه هگل تا حدی ایده‌هایی از خود را که در میان فیلسوفان روشنگری مانند دکارت، کانت و فیشته قدیمی بوده است، می‌پذیرد و تا حدی در پاسخ به نارسایی‌های نظریه‌های پیشینیانش، مفهومی بدیع را توسعه می‌دهد. هینچمن معتقد است که هگل اولین فیلسوفی است که ایده‌ای واقعاً غیر جوهرگرایانه از خود ارائه می‌کند، ایده‌ای که این گریزان‌ترین فعالیت‌های انسانی را «شدن» نمی‌کند. او سپس نشان می‌دهد که وقتی کسی آن را در نقد معرفت‌شناسی و عملکرد سیاسی-اجتماعی روشنگری به کار می‌برد، پیامدهای این برداشت از خود را به کار می‌گیرد.
زیبایی شناسی هگل، یک بیان انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Steinfort Kedney
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Griggs and Company, Chicago,
هگل: جهت‌های جدی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Katerina Deligiorgi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Acumen,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در دهه گذشته، علاقه مجدد به اندیشه هگل و میراث آن، به ویژه در فلسفه انگلیسی-آمریکایی، با انتشار نسخه های انتقادی جدید آثار او به زبان آلمانی ترکیب شده است تا بر ارزش هگل برای فلسفه معاصر تأکید کند. «هگل: جهت‌های جدید» این ارزیابی مجدد را بررسی می‌کند و ارزیابی از تفکر جاری در مورد این فیلسوف برجسته ارائه می‌کند. محققان برجسته که پیشتاز ارزیابی مجدد بوده‌اند، تاریخ فلسفه را با پرسش‌های فلسفی معاصر وارد گفتگو می‌کنند. این مقالات با تکیه بر طیف وسیعی از مضامین، راهنمای انتقادی و محرکی برای اندیشه هگل ارائه می‌کنند، در حالی که به پرسش‌های اصلی فلسفه معاصر در معرفت‌شناسی، اخلاق، نظریه سیاسی و اجتماعی، دین، فلسفه طبیعت و زیبایی‌شناسی می‌پردازند.
  • تعداد رکورد ها : 36738