جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
مفهوم مرابحه در بافت مدرن اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
M. S Mahmoud
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از اصول اصلی بانکداری اسلامی پرهیز از ربا در همه انواع معاملات است، زیرا مسلمانان معتقدند که مجاز به معامله ربا نیستند و باید سیستم بدون ربا را در پیش گیرند. برای دستیابی به این امر، مسلمانان قواعد راهنمای خود را از مبانی اسلامی استخراج کرده و به جای استفاده از مکانیسم نرخ بهره رایج، از مکانیسم تقسیم سود استفاده کرده اند. اقتصاددانان مسلمان تلاش کرده اند تا نمونه های موفق واقعی از اقتصاد بدون بهره را توسعه دهند و ارائه دهند. ربا در اسلام «ربا» نامیده می شود که در لغت به معنای افزایش یا اضافه است، اما از نظر فنی به اضافه شدن در مبلغ اصل قرض بر اساس مدت زمانی اطلاق می شود. وام داده شده است و مبلغ وام. هدف بانک‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری اسلامی، توسعه انواع معاملات اسلامی است که در آن سودی که در اسلام حرام است، نباشد. اسلام هیچ مخالفتی با تکنیک های نوین عملیاتی بانکداری یا همکاری و هماهنگی با موسسات سرمایه گذاری و بانکی غربی ندارد مگر اینکه با احکام اسلامی در تضاد باشد. قرآن که منبع اساسی احکام و اصول اسلامی است، ربا را نهی کرده است. یکی از پیامدهای ممنوعیت ریبا این است که این ممنوعیت تمامی ابزارهای تامین مالی بدهی را به همان صورتی که در سیستم بانکداری سنتی وجود دارد حذف می کند. اسلام معاملات جایگزینی داده است که معامله ربا ندارد. یکی از ویژگی های مهم ابزارهای مالی اسلامی، تقسیم ریسک و زیان و سود است. علت ممنوعیت ربا به تفصیل در این تحقیق مورد بحث قرار خواهد گرفت- همچنین در این تحقیق برخی از ابزارها و اشکال اصلی سرمایه گذاری مورد استفاده در بانکداری اسلامی فهرست و توضیح داده خواهد شد. یکی از مهم‌ترین شکل‌های معامله در بانک‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری اسلامی، نوعی بیع است که مرابحه نامیده می‌شود. مرابحه پرکاربردترین نوع معامله در بانک های اسلامی است و در عین حال بیشترین انتقاد را نیز به آن وارد می کند. مرابحه بیانگر شکل خاصی از قراردادهای فروش کالا است. این یک قرارداد بیع است که در آن فروشنده موظف است هزینه اولیه کالا و حاشیه سودی را که او علامت گذاری کرده است به خریدار بدهد. هدف از این مطالعه، بحث در مورد این شکل خاص از معامله، اظهار نظر در مورد نحوه انجام آن در بانک ها و شرکت های سرمایه گذاری اسلامی است. مرابحه به عنوان یک ابزار سرمایه گذاری جدید توسعه یافته، در کاربرد مدرن آن موضوع کتاب یا تحقیق زیادی نبوده است. کتاب ها و نشریات زیادی در مورد موضوع نظام بانکداری اسلامی بحث کردند، اما تعداد کمی از آنها موضوع مرابحه مدرن را که کاربرد متفاوتی از شکل سنتی مرابحه اسلامی قدیمی است، برجسته کردند. مهم‌ترین نشریات در این زمینه اخیراً پس از تصویب قرارداد بیع مرابحه توسط بانک‌های اسلامی به شکل توسعه‌یافته آن به رشته تحریر درآمده است. یکی از کتاب هایی که در مرابحه نوشته شده است…
فراتر از وظیفه: بررسی و دفاع از افراط در کارها
نویسنده:
Alfred Thomas Mckay Archer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بسیاری می پذیرند که برخی از اعمالی هستند که «نفره» یا «فراتر از وظیفه» هستند. به خطر انداختن جان خود برای نجات دیگران یا وقف زندگی خود برای کمک به نیازمندان معمولاً نمونه هایی از چنین اعمالی هستند. پذیرش امکان این نوع اعمال مشکلات جالبی را برای فلسفه اخلاق ایجاد می کند، زیرا به نظر می رسد بسیاری از نظریه های اخلاقی جایی برای نافله باقی نمی گذارند. در حالی که این مشکلات به طور فزاینده ای در فلسفه اخلاق به رسمیت شناخته می شوند، تعدادی بحث باقی مانده است که توجه کافی به وجود این نوع اعمال را نداشته است. در این پایان نامه به بررسی پیامدهای پذیرش امکان استغاثه برای سه مورد از این بحث ها می پردازم. اولین موضوعی که من به بررسی آن پرداختم، رابطه بین اخلاق و نفع شخصی است. یکی از دیدگاه‌های رایج این است که اعمال نافله آن‌هایی هستند که از کسانی که می‌توانند آن‌ها را انجام دهند، فداکاری بیش از حد می‌خواهند. با این حال، من استدلال می‌کنم که نگاه کردن به گزارش‌های خود گزارش‌شده و مطالعات روان‌شناختی تجربی در مورد نمونه‌های اخلاقی، دلیل خوبی برای رد این دیدگاه به ما می‌دهد، زیرا این مفهوم غیرقابل قبول دارد که کسانی که وجدان‌های اخلاقی کمتر توسعه‌یافته‌ای دارند، از تعهداتی که برای افراد دارای وجدان‌های اخلاقی کمتر توسعه‌یافته است معاف هستند. حساسیت های اخلاقی را توسعه داد. پس باید بپذیریم که انجام یک عمل نافرجام ممکن است در راستای منافع شخصی یک نماینده باشد. بحث بعدی که بررسی می کنم به ارتباط بین قضاوت های اخلاقی و انگیزه مربوط می شود. درونی گرایان قضاوت انگیزشی ادعا می کنند که بین قضاوت های اخلاقی و انگیزه ارتباط ضروری وجود دارد. با این حال، اغلب مشخص نیست که این دیدگاه قرار است کدام قضاوت های اخلاقی را پوشش دهد. این ادعا در مورد احکام «خیر اخلاقی»، «صحت اخلاقی» و «نیاز اخلاقی» مطرح شده است. من استدلال می کنم که درونگرایان باید ادعای خود را به قضاوت های الزام اخلاقی محدود کنند. سپس بررسی می کنم که چگونه می توان رابطه بین تعهدات اخلاقی و دلایل عمل را توضیح داد. اغلب ادعا می شود که دلایل اخلاقی غالب هستند. یک دیدگاه مرتبط، عقل گرایی اخلاقی است، که معتقد است عاملان بیشترین دلیل را دارند که مطابق با الزامات اخلاقی خود عمل کنند. من با بررسی تفاوت‌های بین این دو دیدگاه شروع می‌کنم قبل از اینکه ببینم اگر وجود نافله را بپذیریم، چه شکلی از هر یک از این دیدگاه‌ها قابل قبول است. من با بررسی اینکه آیا پذیرش وجود اعمال نافله به اندازه کافی پیش می رود یا اینکه آیا نیازی به ایجاد فضا برای مقوله های deontic اضافی، مانند جابجایی، شبه نافله یا نافله اجباری وجود دارد، پایان می دهم. من استدلال خواهم کرد که هیچ یک از استدلال های ارائه شده در دفاع از این ادعاها نشان نمی دهد که نیازی به ایجاد فضایی برای این دسته بندی های اضافی وجود دارد.
پارادوکس را حل کنید؟ - چالش پیش فرض های وجود راه حل پارادوکس با اشاره خاص به مورد دروغگو [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Colin Peter Johnston
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تز، عمدتاً به عنوان مثال، استدلالی است که ما دلیل خوبی نداریم که فرض کنیم پارادوکس‌های معنایی (مخصوصاً دروغگو و گرلینگ) راه‌حل‌هایی دارند که چنین چیزهایی به طور استاندارد تصور می‌شوند. در عوض، به نظر من مسئله حل دروغگو یک مسئله کاملاً عملی است که فقط در شرایط بسیار غیرعادی پیش می آید. محور بحث من مثال باشگاه C است که معیار ورود آن به شرح زیر است. یک فرد واجد شرایط پیوستن به C است، اگر، و تنها در صورتی که منشی باشگاهی باشد که نمی تواند به آن ملحق شود. اگر در مورد صلاحیت منشی خود ج بپرسیم، خانمی که اتفاقاً منشی هیچ باشگاه دیگری نیست، این معیار به هم گره می خورد و ما دچار تناقض می شویم. با این حال، ما در این مورد تمایلی به یافتن خطا در استدلال متناقض در مورد منشی C (یک فرض یا استنتاج معیوب) نداریم. و راه حل پارادوکس، اگر منشی برای عضویت درخواست دهد، شامل اتخاذ تصمیم عملی برای پذیرش یا رد درخواست او خواهد بود. پس از گسترش موضع خود به یک تشخیص جامع تر از پارادوکس معنایی از طریق، از جمله، در نظر گرفتن مفهوم کریپکی از زمینه سازی، از آن در برابر حمله از طرف های مختلف دفاع می کنم. من در مورد این فکر بحث می کنم که یک محمول شرطی را تعیین می کند که یک شی در حوزه کاربرد خود یا باید آن را برآورده کند یا ناکام است، همچنین به نگرانی های ناشی از پارادوکس کری و اصل ex contradictione quodlibet اشاره می کنم. بخش دیگری وجود دارد که در آن موضع خود را با موضعی که کواین در «راه‌های پارادوکس» اتخاذ کرده است، مقایسه می‌کنم.
عقب نشینی کلیساهای بزرگ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Brad Naeher
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : به عنوان الگویی از عبادت شرکتی، کلیسای بزرگ به عنوان یک وزارتخانه تولید محور و بیش از حد برنامه ریزی شده در نظر گرفته می شود. مگاکلیسا همچنین به عنوان یک مکان اجتماع گرا در نظر گرفته می شود. با این حال، به دلیل ماهیت تماشایی اش، کلیساهای بزرگ بسیاری از آسیب های اجتماعی را که در یک فرهنگ دائماً سرگرم کننده موضوع مشترک هستند، حمل می کند. به‌عنوان یک مکان سرگرمی، کلکلیسا نیاز به مکانی برای عبادت خصوصی را افزایش داده است که بر سکوت و تنهایی تأکید دارد. معضل عمده ای که در کلیسایی متشکل از بیش از 2000 جماعت یافت می شود این است که چگونه روابط موجود بین اعضای آن ایجاد یا تقویت شود. از طریق بررسی عبادت خصوصی، من یک مرکز عقب نشینی را پیشنهاد کردم که بر روی انطباق عبادت خصوصی برای توسعه فردی و اجتماعی برای گروه های موجود در کلان کلیسا متمرکز است. تمرکز این مرکز برای کسانی است که به دنبال یک پناهگاه معنوی کوتاه مدت هستند.
"یک مسیحی از نظر دین و یک مسلمان از سرزمین پدری": گفتارهای مصری در مورد برابری قبطی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Carron White
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در گفتمان مربوط به به حاشیه راندن اجتماعی و سیاسی جامعه مسیحی قبطی مصر، این فرض گسترده وجود دارد که یک دولت سکولار و لیبرال مصر تنها نوع دولتی است که به منافع قبطی ها احترام می گذارد و دموکراسی و برابری را ترویج می کند. با این حال، قبطی‌های معاصر در مصر به نمایش نگرش‌های سنتی خود نسبت به مسائل محوری مانند قانون وضعیت شخصی و محدودیت‌های استقلال شخصی ادامه داده‌اند، روندی که نشان می‌دهد نوع سکولاریسم مورد حمایت قبطی‌ها پیچیده و متمایز از سکولاریسم در بافت غربی است. این تمایزات را می توان به ارزش های فرهنگی مصر نسبت داد که قبطی ها با مصریان مسلمان در نتیجه تجربه تاریخی ادغام قبطی ها در جامعه مصر مشترک هستند. افزایش خشونت‌های فرقه‌ای از قرن بیستم و فشارهای یک دولت استبدادی، همراه با ابهامات مداوم در مورد هویت مصری و تفرقه افکنی پژوهش‌های مربوطه، این واقعیت را که قبطی‌ها و مسلمانان در چارچوب مرجع مصری مشترک مشترک هستند، پنهان کرده است. در این پایان نامه تلاش شده است تا ضمن مقایسه نگرش روشنفکران و فعالان قبطی با اسلام گرایان معتدل مصری، این شرایط را در نظر بگیرد. در حالی که قبطی ها و اسلام گرایان قطعاً در تعدادی از مسائل با هم تفاوت دارند، اشتراکات قابل توجهی وجود دارد که بر یکپارچگی اجتماعی و فرهنگی جامعه قبطی تأکید می کند. روشنفکران قبطی اغلب اصلاحات را بر اساس ارزش ها و منافع مشترک مصریان در کل تصور می کنند. به جای اینکه به مسائل به عنوان یک گروه اقلیت متمایز و منزوی برخورد کنیم که فقط به ترویج منافع خاص مشغول است. اسلام گرایان میانه رو مصری نیز تفسیرهای گسترده ای در مورد نگرانی های قبطی ها ارائه کرده اند و از استدلال مستقل برای حمایت از اعتبار ارائه شهروندی و حقوق سیاسی برابر قبطی ها مطابق با اصول اسلامی استفاده کرده اند، تلاشی که بر شناخت آنها از مسیحیان قبطی به عنوان یک جزء جدایی ناپذیر از مصر تأکید می کند.
درک مسلمانان از تحولات تاریخ اولیه مسلمانان (11 هجری/632 م - 40 هجری / 662 م) در پرتو اصول حکومت در اسلام: یک ارزیابی تحلیلی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mohammad Khalid
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه عمدتاً به تاریخ اولیه مسلمانان (632 تا 662 م) می پردازد که تأثیر زیادی بر زندگی مسلمانان و شکل دادن به نظام اجتماعی و سیاسی آنها در طول قرون داشته است. تلاشی است برای ایجاد چارچوبی جدید مبتنی بر شواهد و بحث‌های دانشگاهی در پیوند با درک مسلمانان در خصوص بخش فوق تاریخ در پرتو اصول حکومت‌داری در اسلام و دیدگاه تاریخی. در واقع شواهد تاریخی در پرداختن به حوزه این پژوهش به ویژه دوران بحران نقش حیاتی دارند و از این رو در بحث این موضوع بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. جلوه‌ی پژوهش را می‌توان از دو نکته اصلی دانست: اولاً به مبانی حکومت‌داری در اسلام با تکیه بر قرآن و تعدادی از مصادیق عملی پیامبر می‌پردازد تا ماهیت موضوع را بیان کند. و با استفاده از روش شناسی تاریخی بینشی در مورد آن ارائه دهید. زیرا ماهیت مناقشه مربوط به مرجعیت مرکزی است و نیاز به بحث و بررسی در پرتو مبانی حکمرانی در اسلام دارد. ثانیاً نشان می دهد که چرا این مطالعه در عصر جدید قرن بیست و یکم اهمیت دارد و می تواند نقش بسزایی در رفع سوء تفاهمات مربوط به تفسیر تاریخی وقایع مربوط به دوره مطالعه داشته باشد. این مطالعه به بررسی منابع قرآن و حدیث می‌پردازد که پایه‌های اصلی دیدگاه مسلمانان در حوزه این تحقیق است. ثانیاً، حاوی تحقیق مفصلی بر اساس منابع اولیه، متأخر و همچنین معاصر تاریخ مسلمانان است که موضوع تحقیق را به تصویر می کشد. تعداد زیادی از منابع غیرمسلمان غربی نیز در فرآیند این کار تحقیقی استفاده می شود.
دولت مرابطیان در عصر یوسف بن تاشفین [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Müşerref Ekinci
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ایالت مورابیتون در دوره سلطنت یوسف ب. تاشفین نوشته: Müşerref Ekinci مشاور: Asoc. پروفسور دکتر Mehmet özdemir پس از اهمیت هدف و روش پایان نامه، در فصل مقدمه به تاریخچه مغرب تا تأسیس دولت مرابیتون پرداخته شده است. در فصل اول موضوعاتی که به آنها پرداخته می شود عبارتند از: تأسیس دولت مرابطون، نهضت مرابطون، زندگی بنیانگذار آن و فعالیت های اولیه او، زندگی وی در رباط، تشکیل نهضت مرابیتون و اصول اساسی تعالیم عبدالله. ب یاسین به تفصیل مورد مطالعه قرار گرفته است. در همین فصل تحت عنوان فعالیت‌های نظامی مرابطون، معاشرت‌هایی که به وقوع پیوست و به میدان آمدن یوسف بن. با تاشین برخورد می شود. در فصل دوم پژوهش، تحولات سیاسی دوران سلطنت یوسف بن. تشفین از جمله کنسرت های مغرب و اندلس بررسی می شود. در همین فصل تحت عنوان زندگی فرهنگی و تمدنی، سازمان دولتی، تأسیس شهر مراکش و زندگی علمی و فرهنگی و تأثیر آندولس بررسی شده است. این تحقیق به پایان می رسد. Müşerref Ekinci-1997 YÜKSBtfföK
ساختن زندگی: ایمان، توسعه سواد و شهروندی مسلمان در مصر انقلابی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Nermeen Mouftah
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : چند روز پس از برکناری حسنی مبارک، سازمان غیردولتی Life Makers راه اندازی «دانش قدرت است» را اعلام کرد، کمپینی برای ریشه کنی بی سوادی در مصر. زندگی سازان به رهبری یکی از برجسته ترین واعظان مسلمان کشور، عمرو خالد، «توسعه ایمان» (tanmiyya bi-l-ĂŽmĂnŘn) را برای یک جنبش سوادآموزی انقلابی فرا می خواند که هدف از آن تغییر اساسی ذهنیت های دینی-سیاسی به منظور ایجاد تغییر است. مصر جدید را بسازد. این مطالعه بر اساس شانزده ماه کار میدانی در قاهره، مصر (ژوئن 2011 تا اوت 2012 و آوریل تا مه 2013)، چگونگی مفاهیم اسلامی دانش و دستور اساسی خواندن را آشکار می کند (اولین کلمات نازل شده از قرآن اعتقاد بر این است که «بخوان به نام پروردگارت») آنچه را که من آن را توسعه سواد اسلامی می نامم، خبر دهید. من چگونگی مفهوم‌سازی و بسیج کمپین را از بالا بررسی می‌کنم و از سیاست و اخلاق نحوه گسترش آن در زمین بازجویی می‌کنم. قوم نگاری بین اخلاق عمل داوطلبان کمپین از یک سو و از سوی دیگر، اجرای کمپین در دو مکان است: در میان مادران در محله فقیر نشین قاهره قدیمی و کارگران یک کارخانه کشتی سازی در یک منطقه صنعتی. این پایان‌نامه به انسان‌شناسی اسلام و توسعه می‌پردازد تا بفهمد چگونه مفاهیم و اعمال ایمان و ملیت پرورش یافته و مورد مناقشه قرار می‌گیرد. یکی از تأثیرات سیاسی کمپین، بسیج و اعتراض بر سر آنچه من شهروندی مسلمان می نامم است. Life Makers شهروندی مسلمان را به عنوان راهی برای وجود و روابط سیاسی در مصر انقلابی پرورش می دهد. آنها معتقدند که کشور تنها زمانی پیشرفت می کند که مردمش به درون نگاه کنند و به سوی خدا روی آورند. بنابراین، دانش قدرت است، یک پروژه اسلامی- مدنی خودسازی است که سواد را به تمرینی با فضیلت برای پرورش شکلی خاص اسلامی از شهروندی مدرن تبدیل می کند.
اضطراب تفاوت: کاوش در مورد تعلق، یا، (n) یا در اینجا (n) یا دیگری [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Seyyed Sadegh Aleahmad
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : به عنوان یک هنرمند جوان ایرانی الاصل که در بریتانیا زندگی می‌کند، پژوهش من به بررسی امکان پل زدن از طریق عناصر برگرفته از دوگانگی‌های فرهنگی و اخلاقی بین خاورمیانه تحت سلطه مسلمانان و غرب سکولار می‌پردازد. با وجود 13 سال اقامت در انگلستان، هویت دیاسپوری خود را دو محصول تربیت اسلامی خود در چارچوب فرهنگ معاصر بریتانیا نمی دانم. در عوض، من هویت خود را به عنوان محل تنش مداوم بین سنت شیعی ایران پس از انقلاب اسلامی و اصول معاصر غربی درک می کنم. این پایان نامه به روش های تحقیقی مربوط می شود که از اصول معاصر تمرین اجرا برای بررسی ساخت هویت دیاسپوریک من در رابطه با ادراک تماشاگر و گذشته خودم استفاده می کند. تمرین من از طریق پرفورمنس آرت، آواز، تصویر متحرک و شعر، امکان‌های قلمرو زدایی رشته‌های مختلف اسلامی را بررسی می‌کند، آنها را از مفاهیم شخصی، مذهبی و اجتماعی-سیاسی خود جدا می‌کند تا بر ارزش‌های مثبتی که ممکن است ارائه دهند تأکید کند. بررسی می کند که چگونه این گفتمان ها می توانند با اخلاق و زیبایی شناسی هنر معاصر غربی که من به عنوان یک مهاجر با زندگی در دیاسپورا به دست آورده ام، ادغام شوند. روش تحقیق من جهاد را آماده فرض می کند. این آمیختگی منحصربه‌فرد مجموعه‌ای از روش‌های مقاومت مبتنی بر فرآیند، متجاوزانه، بازیگوش و تعاملی است که روابط برقرار شده بین دال‌ها و مدلول‌ها را مختل می‌کند. جهاد به‌عنوان آماده ابزاری مؤثر برای بررسی تلاقی بین حوزه‌های هنرسازی و فعالیت‌های روزمره زندگی‌ام در اختیار من قرار داده است. از طریق راهبردهای مختلف متجاوزانه و بازیگوش، تمرین من موقعیت هایی را ایجاد می کند که در آن اعمال من انواع روابط قدرتی را که در محل اجرای هنری وجود دارد به چالش می کشد. کاوش جهاد به عنوان آماده بیانگر وضعیت وجودی ثابت من به عنوان فردی ریشه کن شده است که دارای عاملی برای شناور شدن و ایجاد پل هایی بین دوگانگی فرهنگ خاورمیانه با محوریت مسلمان است که در من به ارث رسیده است و فرهنگ مدرنیستی/پست مدرن اکتسابی غربی که می توانم به طور انتقادی. در داخل عمل کنند جهاد به عنوان آماده به من این امکان را می دهد تا به درک جدیدی از هویت دیاسپوریک اسلامی برسم و تلاقی بین آموزه های ارتدوکس اسلامی و اخلاق پسااستعماری و فراملی را بررسی کنم. با در دسترس قرار دادن این یافته‌ها برای تماشاگران از طیف گسترده‌ای از پیشینه‌های فرهنگی، پژوهش من به فضای پارانویا و تبلیغات علیه هویت اسلامی که بر غرب حاکم شده است می‌پردازد. این تلاش ها تنها از طریق بررسی انتقادی من از موضوعات و خاطرات آسیب زا که نشان دهنده وضعیت وجودی من به عنوان یک فدایی مسلمان یا یک عبدالله است ممکن شده است.
تجزیه و تحلیل انتخاب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth Walker Rankin
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف در سراسر قبل؛ فصول ارائه یک شکل منسجم از دکترین لیبرتارین بوده است. تا کنون من عمدتاً در مورد مسائل مربوط به سازگاری داخلی صحبت کرده ام. با این حال، در پایان، ابتدا می‌خواهم کفایت کلی گزارش خود را به‌عنوان گزارشی از تمام حقایق مرتبط، دوم اهمیت کلی برای فلسفه موضوع، و سوم ماهیت کلی و مناسب بودن روش‌هایی را که به کار گرفته‌ام در نظر بگیرم. برای راحتی کار، از این فرض شروع می کنم که آنچه را که قصد انجام آن را داشته ام انجام داده ام. من پارادوکس ادعایی در بی‌جبرگرایی لیبرتارین را با تحلیل مفاهیم مختلف مرتبط با واژه‌های «مسئولیت»، «شانس»، «حادثه» و غیره حل کرده‌ام. برای بیان دو مفهوم مختلف استفاده می شود که من آنها را "مسئولیت توضیحی" و "مسئولیت روایی" نام گذاری کرده ام. علاوه بر این، نشان داده‌ام که مسئولیت از نوع روایی برای انجام یک کار به جای دیگری باید در جایی وجود داشته باشد که مسئولیت کامل (متمایز از محدود) از نوع توضیحی برای انجام یک کار به جای دیگری وجود نداشته باشد.
  • تعداد رکورد ها : 30253