جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
هنری سیجویک و اصلاحات در کمبریج، 1859 تا 1900 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Benson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : هنری سیدگویک مظهر یک «دان ویکتوریایی» بود. او برای اولین بار در سال 1857 به کمبریج رفت، در سال 1859 به عنوان بورسیه سه گانه انتخاب شد و تا زمان مرگش در سال 1900 در دانشگاه زندگی و کار کرد. در موارد نادری که به خاطر دستاوردهای علمی و اصلاحی خود قدردانی می شود، تمایل به نویسندگان او را به‌عنوان روشنفکری نسبتاً ناتمام، پنهان در فضای «برج عاج» دانشگاه کمبریج، و نوشتن رساله‌های کسل‌کننده و بی‌نظیر درباره‌ی فلسفه اخلاق به تصویر می‌کشند. این تصویر نادرست است و بیشتر بازتابی از درک قرن بیستم از دوران ویکتوریا است تا واقعیت. هنری سیدگویک مرد حیاتی جذابی بود که این نشاط را به پیوستن به جنبش اصلاحات در کمبریج ترجمه کرد. او زندگی خود را در کمبریج از سن هفده سالگی تا زمان مرگش به عنوان یک اصلاح طلب فعال در آموزش دانشگاهی و انسانی کاملاً آگاه از صحنه دنیوی گذراند. Sidgwick با برخی از با نفوذترین مردان انگلستان مخلوط شد و با آنها ارتباط داشت. شوهر خواهرش، ادوارد بنسون، اسقف اعظم کانتربری شد و برادر همسرش، آرتور بالفور، ارل بالفور، یک سیاستمدار فعال بود که پس از مرگ هنری، نخست وزیر بریتانیا شد. هنری سیدگویک علاقه شدیدی به بسیاری از جنبه های زندگی، نقش کلیسا، سیاست، الهیات، پدیده های روانی و همچنین اصلاحات آکادمیک داشت. او هرگز در یک برج عاج گیر نکرد. او فردی صمیمی بود که حضورش هر اجتماع اجتماعی را تقویت می‌کرد، دانی محکم که وقتی پزشکش به او دستور می‌داد ورزش بیشتری کند، روزانه در خیابان‌های کمبریج می‌دوید و لباسش در باد می‌چرخید: مردی که به‌طور خاص فاقد غرور بود. او نه به دنبال شناخت بود و نه انتظار آن را داشت و اگرچه از نظر برخی به عنوان نویسنده مهم ترین سهم یک انگلیسی در فلسفه اخلاق، او شناخته شده نیست. او به خاطر تلاش‌هایش که عمدتاً موفقیت‌آمیز بود، برای اصلاح آموزش در کمبریج به رسمیت شناخته نشد. هدف این پایان نامه روشن کردن شخصیت و دستاوردهای اصلاحی این مرد روشنفکر و عادل است که بدون او کمبریج و آموزش عالی فقیرتر بودند.
رابطه بین تفکر شرقی و روان درمانی غربی: کاربرد تائوئیسم و ذن در درمان مشتری محور [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Lloyd Saxton
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این مقاله بررسی ذن یا تائوئیسم نیست، بلکه نگاهی به جنبه های خاصی از ذن و تائوئیسم است، بلکه دیدگاهی است از جنبه های خاصی از ذن و تائوئیسم از دیدگاه روانشناسی معاصر، تا ببیند آیا متافیزیکی است یا خیر. ممکن است یک مکان استراحت فلسفی برای علم عملگرایانه روانشناسی بالینی پیدا نشود. سؤالاتی که مقاله می‌پرسد، و تلاش می‌کند به آنها پاسخ دهد، این است که (1) آیا می‌توان چنین فرمول‌بندی را ایجاد کرد، و (2) آیا روان‌درمانی انجام‌شده از این دیدگاه به طور رضایت‌بخشی حرکت می‌کند.
شکل دادن به شیخ: تحقیقی قوم نگارانه در مورد نقش شیخ در اقتباس از تصوف نقشبندی در سارایوو، بوسنی و هرزگوین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dejan Aždajić
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه تحقیقی قوم‌نگاری از تمرین‌کنندگان صوفی نقشبندیه در سارایوو، بوسنی و هرزگوین است. معرفت‌شناسی آن بر این فرض استوار است که درک دقیقی از اسلام که واقعیت‌های پیچیده و دیدگاه‌های متناقض را می‌شناسد، مستلزم بررسی شکل تجسم یافته آن است. در نتیجه، این پروژه تحقیقاتی با ارزیابی تجربیات و اعمال از دیدگاه آنها، به تحلیل بومی مسلمانان صوفی پرداخت. به دنبال این استراتژی، دو جامعه خاص به رهبری شیوخ مختلف شناسایی شدند. اگرچه هر شیخی مدعی منشأ نقشبندی مشترک بود و در محیط سنتی، فرهنگی، زبانی و تاریخی مشابهی قرار داشت، تفاوت‌های آشکار قابل توجهی از الهیات، اعمال مناسکی و سطوح مشارکت اجتماعی وجود داشت. در پرتو تکامل تاریخی اقتدار نهادینه شده شیخ در تصوف، این تضاد تجربی نشان می‌دهد که هنجارهای جهانی، ساختارهای نظری و اصول سنتی در چارچوب نقشبندی مشترک بوسنیایی در نهایت تابع شیخ هستند. این تز استدلال می‌کند که در حالی که در چارچوب تداوم اعتقادی و یک چارچوب هنجاری تعریف شده گسترده عمل می‌کرد، هر شیخی در ایجاد انطباق‌های مشروع که خطوط اعتقاد دینی را شکل می‌داد و کاربرد آن را در یک محیط معاصر زمینه‌ای می‌کرد، آزاد بود. در نهایت، آژانس او به دلیل تنوع قابل توجهی بود که در این زمینه با آن مواجه شد. مطالعه حاضر بدین ترتیب بر انعطاف پذیری ذاتی تصوف تأکید می کند و به شناخت اهمیت اصلی شیخ کمک می کند. در درجه اول از طریق رویکردی قوم نگارانه که بر نقش شیخ در تصوف به طور عام و نقشبندیه به طور خاص تمرکز دارد، به مطالعات تجربی اسلام می افزاید.
مفهوم سازی قدرت در اندیشه محمد حسین فضل الله [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Bianka Agnes Speidl
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : موضوع تحقیق من برداشت فقیه شیعه محمد حسین فضل الله (1935-2010) از قدرت، کاربردها و کارکردهای آن است. فضل الله از چهره های برجسته جنبش شیعی لبنان و احیای اسلامی در کل بود. به طور خاص، من کتاب اسلام و منطق قدرت، 1976 او را بررسی می کنم، که در آن قدرت را به عنوان یک سیستم منسجم و پیچیده معرفی می کند و اصولی را تعریف می کند که به قدرت طلبی و قدرت مشروعیت می بخشد. استفاده از زور فضل الله قدرت را در تشکیل و حفظ ساختار اجتماعی و سیاسی که از طریق آن می توان پیام اسلام را عملی کرد و تداوم دعوت به آن را تضمین کرد، ضروری دانست. عناصر و ابعاد مختلف قدرت - معنوی، اجتماعی، سیاسی - با هم مرتبط هستند زیرا بازتولید قوه را تضمین می کنند، که به نوبه خود نظم اجتماعی - سیاسی و قدرت معنوی جامعه را حفظ می کند. ادعای من این است که فضل الله از طریق مفهوم قدرت، نقش سیاسی تشیع مدرن را مورد بازنگری قرار داد. پایان نامه در نه فصل تنظیم شده است. در فصل اول به تشریح زمینه تاریخی و فکری فضل اللهی می پردازم که در آن نظریه قدرت خود را بیان کرد. فصل دوم زندگینامه فکری نویسنده را ارائه می دهد. فصل سوم قوه را به عنوان یک سیستم و اجزای مختلف آن ارائه می کند. فصل چهارم، تفسیر مجدد او از مذهب شیعه را به عنوان عقیده زور بیان می کند. فصل پنجم، تفسیر مجدد او از مولفه های معنوی قدرت را تحلیل می کند. در فصل ششم، جنبه‌های اجتماعی توانمندسازی را بررسی می‌کنم و در ادامه فصل هفتم را به برداشت او از قدرت سیاسی اختصاص می‌دهم. فصل هشتم به بررسی اخلاق قدرت فضل الله می پردازد. فصل آخر به تحلیل ابزارها و راهبردهای بلاغی او می پردازد. من به شیوه ها و ابزارهایی که فضل الله به وسیله آنها سنت شیعه را بازتفسیر می کند و از طریق آنها اصول اسلامی در مورد زور و قدرت را مورد توجه ویژه قرار می دهد. برای درک بهتر تفکر احیاگر شیعی، پیشنهاد می‌کنم آن را از طریق یک الگوی دگرگون‌کننده مطالعه کنیم که به ما امکان می‌دهد تغییر بنیادی در تشیع را از آرام‌گرایی به کنش‌گرایی به‌عنوان فرآیندی چندوجهی و پیچیده درک کنیم.
نیازهای انسان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gregory Wolcott
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تحقیق در مورد نیازهای افراد انسانی است. من ادعا می‌کنم که انسان‌ها به روابطی شکوفا نیاز دارند که مبتنی بر هدیه آزادانه فضیلت عشق مهربان است. من عشق رحمت‌آمیز را به‌عنوان درگیری عاطفی واقعی یا درگیری عاطفی بالقوه با دیگری بر اساس تمایل به بخشش و/یا ارتباط با فرد نیازمند دیگر، هم به دلیل شناخت و پذیرش شخصیت دیگری و هم به‌دلیل شناخت شخصیت او تعریف می‌کنم. شخصیت خود این نیاز به عشق رحمانی از دو فراخصیصه انسان یعنی نقص و رابطه نشأت می گیرد. من همچنین ادعا می‌کنم که این نیاز به شکوفایی روابط مبتنی بر عشق رحمت‌آمیز در رابطه با یک موجود اخلاقی کامل و شایسته پرستش، که در اینجا خدا نام دارد، به‌طور کامل تحقق می‌یابد. مطلوبیت چنین رابطه‌ای ما را به ارزش این سوال می‌رساند که آیا چنین موجودی واقعاً وجود دارد یا خیر. من استدلال می‌کنم که دلایل خوبی برای ادعای وجود چنین موجودی وجود دارد، به‌ویژه با توجه به شواهدی که توسط کسانی ارائه شده است که زندگی‌شان به عشق بی‌رحمانه‌ای بی‌خود تبدیل شده است. علاوه بر این، ماهیت هدیه مانند عشق رحمانی به گونه ای است که بدون توجه به آنچه شایسته ماست ارائه می شود و فقط می توان آن را عمدی عرضه کرد. به نوبه خود، و با توجه به نقشی که در ارضای نیازهای اساسی انسان دارد، عشق رحمت‌آمیز راهی را تغییر می‌دهد که در آن زندگی خوب و جوامع خوب، از جمله آنچه به عنوان «خیر مشترک» شناخته می‌شود، تجسم می‌کنیم. به طور خاص، از آنجا که عشق رحمانی به ارزش اخلاقی اولیه تبدیل می شود و آزادی به ارزش اولیه اجتماعی تبدیل می شود که ما به دنبال برآورده کردن واقعی ترین و عمیق ترین نیاز انسان هستیم، اغلب ممکن است ملاحظات عدالت را به عنوان هدایت کننده تصمیمات اخلاقی خود تضعیف کنیم. این نتیجه گیری، هرچند چالش برانگیز و بحث برانگیز باشد، در واقع ایجاب می کند که به گونه ای زندگی کنیم که توانایی ما را در جهت دادن توجه به نیازهای انسان ها در درجه اول تقویت کنیم. علاوه بر این، کارگزارانی که با عشق رحمانی هماهنگ شده اند، نسبت به کارگزارانی که اصولاً از قواعد عدالت پیروی می کنند یا نتایجی را که اساساً مبتنی بر عدالت است، ترویج می کنند، می توانند نیازهای انسانی را در درازمدت به طور مؤثرتری برآورده کنند.
وحدت و برابری روابط الهی در الهیات تثلیث گرگوری نازیانزوس [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Grant M. Sutherland
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه، نویسنده بررسی می کند که چگونه گریگوری نازیانزوس بین پدر، پسر و روح القدس تمایز قائل می شود و در عین حال برابری و وحدت آنها را حفظ می کند. در فصل اول، او روشی را بررسی می‌کند که گفتمان الهیاتی درک گرگوری را از چگونگی پیش‌بینی کلمات از خدا شکل می‌دهد. در فصل 2، نویسنده درک گرگوری از اشخاص الهی را که او تنها به دلیل روابط اصلی مبدأ آنها را متمایز می کند، بررسی می کند. در فصل پایانی، نویسنده به مشکلاتی در تفسیر علمی مدرن از گریگوری اشاره می کند که وحدت و برابری اشخاص الهی را منحصراً با شخص پدر می شناسد. نتیجه می‌گیریم که گریگوری برای برقراری و تضمین برابری و وحدت الهی بین افراد، بر مفهوم هموسیوس تکیه کرده است.
سیره و برداشت عبدالحی اللکنوی از حدیث [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Hilal MERTOĞLU
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : محمد عبده الحی اللکنوی (متوفی 1304 / 1886) متکلم هندی از خانواده برجسته فیرنی محل بود. Leknevî که در منطقه ای غنی از جنبه های علمی بزرگ شد، با فعالیت های علمی خود کمک های مهمی به این محیط کرد. محمد عبده حی شدیداً از سنت بزرگ علوم هندواسلامی که بر مکتب حنفیه و کتاب راهنمای فقهی الهدایه مارگینانی متمرکز بود، دفاع کرد، که او نهایت اطمینان را داشت. به‌ویژه زمانی که مسلمانان هند تحت تأثیر نفوذ مدرنیستی ناشی از حکومت بریتانیا احساس خطر کردند، لکنوی درکی از اسلام را بر اساس تحقیقی جدید مبتنی بر اصول اساسی آموزش سنتی توسعه داد. عبدالهی اللکنوی شاید بزرگترین معلم قرن نوزدهم هند باشد. شاگردان او کاملاً از جنوب آسیا و فراتر از آن بوده اند. عبده حی، نویسنده ای پرکار، حدود یکصد و بیست اثر، عمدتاً به زبان عربی، نوشت. مطالعات او بر علوم سنتی اسلامی متمرکز است. با تمام این وجوه مسلم است که لکنوی منبع مهمی برای کسانی بود که پس از او آمدند. چکیده متکلم هندی از خانواده ممتاز فرنگی محل. Leknevî، در یک منطقه فکری بزرگ شد. او با اطلاعات خود به محیط زیست خود کمک کرد. محمد عبده حی، با قدرت از سنت بزرگ علم هندی-اسلامی با تمرکز بر طریقت حنفی و کتاب راهنمای عالی/ ارجمند فقه مرگینی، الهدایه، دفاع کرد. به‌ویژه، در زمانی که مسلمانان هند از تأثیرات مدرن‌کننده حکومت بریتانیا احساس خطر می‌کردند، لکنوی، درک اسلام را بر اساس بررسی تازه‌ای از اصول اساسی آموزش سنتی ترویج کرد. محمد عبده حی، شاید بزرگترین معلم مسلمان هند در قرن نوزدهم بود و شاگردانش از سراسر آسیای جنوبی و فراتر از آن بودند. او نویسنده ای پرکار بود و بوکس 120 نفری را تولید کرد. کار عبدالحی بر دانش سنتی اسلامی متمرکز بود. Leknevî با همه این جنبه ها منبعی برای افراد بعدی است.
سیمای آدم در رومیان 5:12-21 و اول قرنتیان 15:21-22، 45-49: خلقت جدید و پیکربندی مجدد اخلاقی و اجتماعی آن
نویسنده:
Felipe De J. Legarreta
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تضاد آدم و مسیح در پولس شبیه دیگر مفسران یهودی داستان خلقت انسان و سقوط است که پیامدهای اخلاقی را به دنبال دارد. با این حال، پولس به طور منحصربه‌فردی داستان منشأ را در دیدگاهی معاد شناختی تفسیر می‌کند که ایمانداران را فرا می‌خواند تا زندگی خود را پس از تصویر آدم مسیح جدید تغییر دهند تا به رستاخیز معاد در او دست یابند.
İmamü'l-Harameyn Ebu'l-Meali el-Cüveyni (419-478/1028-1085)'nin Gıyasü'l -Ümem fi İltiyasi'z-Zulem adlı eserine göre bey'at ve imamet
نویسنده:
Abdullah Ünalan
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش مشتمل بر مقدمه، تک نگاری امام الحرمین، بررسی کتاب الگیاسی، مقدمه، دو فصل اصلی، خاتمه و کتابشناسی است. در مقدمه به هدف از انجام کار در این زمینه و روش تحقیقی که دنبال می شود پرداخته شده است. بیعت و امامت از منظر تاریخی، از آغاز اسلام تا زمان پایان یافتن این اعمال در میان مسلمانان، مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل اول از دو فصل اصلی که تحت عنوان امامت نامگذاری شده است، به فرهنگ لغت و معنای فنی کلمه امامه، اهمیت آن در اسلام، وقوع آن در قرآن + سنت پرداخته شده است. همچنین اعتبار آن را که قرآن و اجماع جامعه ثابت کرده است. الزامات انتخاب امام، اصل هیئت انتخاباتی (احی الحل و العقد) به تعداد لازم برای آن بررسی می شود. ضوابط اصلی برای امام بودن، اعمالی که به امامت فرد خاتمه می دهد موضوع مورد توجه ما است. در همین باب، اصول و شرایط تعیین وارث ظاهری و تعیین حکام و مسئولیت آن والیان در زمینه دین و امور دنیوی، موضوع تحقیق ما در همین باب است. همچنین به دیدگاه علمایی که پیرو فرقه های مختلف بودند نیز پرداخته می شود. بر این اساس، اکثریت بزرگی از علمای مسلمین از جمله امام الحرمین بر این باورند که «انتخاب و امام از وظایف دین است». موضوع فصل دوم بیع است، تعریف بیع، اقسام آن بیان شده و شرایطی که قرار است معتبر باشد، اشاره شده است، همچنین به اصل مشورت متقابل (شورا) اشاره شده است. به اختصار بیان شده است. نتیجه‌ای که در این فصل به آن رسیدیم، این اصل را تقویت و تأیید می‌کند: «بیعت کردن با امام وظیفه دینی است». در فصل پایانی دیدگاه اسلام درباره امامت و بیعت در قالب مقالاتی مختصر خلاصه شده است. فهرست منابعی که به آنها ارجاع داده شد در پایان آورده شده است.
کمک به کلیسای اسقفی متدیست آفریقایی موریس براون برای اتصال به یک جامعه نجیب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
James A Keeton
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کلیسای اسقفی متدیست آفریقایی موریس براون (AME) در جامعه‌ای باشکوه در شبه جزیره چارلستون، کارولینای جنوبی است. این جماعت یک کلیسای تاریخی سیاهپوست است که بسیار درگیر جامعه اطراف بوده است. تا حدود 20 سال پیش، اکثر اعضای کلیسا در چند قدمی کلیسا زندگی می کردند. اکنون که اعیان‌گرایی در شبه‌جزیره اتفاق می‌افتد، بسیاری از اعضای کلیسا آواره شده‌اند، و کلیسای موریس براون AME ارتباطی با جامعه‌ای که به‌طور سنتی آن را پذیرفته است، ندارد. این پروژه به‌عنوان یک کلیسای سیاه‌پوست تاریخی، به راه‌هایی می‌پردازد که این جماعت می‌تواند به یک جامعه دائماً در حال تکامل متصل شود. در این تلاش، عناصر متمایز کلیسای شناسی کلیسای سیاهان را که برای خدمت کلیسای موریس براون AME شکل می‌دهند، بررسی خواهم کرد. در این میان می توان به الهیات ریچارد آلن، بنیانگذار و اولین اسقف کلیسای AME، و بورسیه تحصیلی رافائل وارناک و والتر فلوکر اشاره کرد. کلیسای سیاه‌پوستان بسیار پیچیده‌تر از سیاه‌پوستانی است که در ساختمان کلیسا نشسته‌اند. توسعه کلیسای سیاه‌پوستان یک جنبش مسیحی متمایز است که از ناملایماتی که شامل برده‌داری، جدایی‌طلبی، و کشت‌زاری بود، به وجود آمد. این چالش‌ها به‌طور منحصربه‌فردی، کلیسای سیاه‌پوست را برای خدمت به کسانی که در حاشیه جامعه هستند، قرار می‌دهد. از این سنت، کلیسای موریس براون AME می‌تواند با جامعه‌ای مهربان در چارلستون ارتباط برقرار کند تا هم به همسایگان جدید و هم با همسایگان جدید از طرف افراد به حاشیه رانده شده در جامعه ما خدمت کند. امیدواریم این امر با ایجاد یک گروه آشتی نژادی که یک بنیاد مسیحی داشته باشد و اصول اوبونتو را پذیرا باشد، محقق شود. از این رابطه ای که بین جماعت و محله شکل خواهد گرفت، وزارتخانه های درهای جانبی برای رسیدگی به بسیاری از چالش های موجود در جامعه ما طراحی خواهند شد. از جمله این موارد، توسعه شرکت توسعه موریس براون است که به چالش‌های مسکن رسیدگی می‌کند - ایجاد یک برنامه STEM (علم، فناوری، مهندسی، و ریاضی) که به اختلافات در آموزش رسمی رسیدگی می‌کند. سرانجام، کلیسای موریس براون AME روابط خود را با دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی (MUSC) گسترش خواهد داد تا به نگرانی‌های سلامتی که به طور نامتناسبی بر افراد حاشیه‌نشین تأثیر می‌گذارد، رسیدگی کند.
  • تعداد رکورد ها : 30253