جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
مريم ابنة عمران في المسيحية والاسلام: دراسة مقارنة
نویسنده:
عوني فتحي سليم المصطفى
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
قابلية الاسلام لتحقق الحضارة الاسلامية الحديثة
نویسنده:
مالك مهدي خلصان
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
الفكر السّياسي الشّيعي في العراق ( 1918 - 1970 م )
نویسنده:
أركان مهدي عبد الله السّعيدي؛ اشراف: عبد الرسول شهید عجمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
ایجاد عدالت: رویکردی عملی-وابستگی به امور مالی اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mai Mohamed Awad Hamed
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به دنبال درک بهتر و ارزیابی عملکرد مالی اسلامی است. برای انجام این کار، پایان نامه از یک رویکرد وابسته به عمل یا سازه گرایی با هدف شناسایی اصل یا اصولی استفاده می کند که شیوه های مالی اسلامی را آگاه، محدود و هدایت می کند. پایان نامه با این استدلال پیش می رود که امور مالی اسلامی یک مکان برجسته عدالت است، با مجموعه ای از مشارکت کنندگان به وضوح قابل شناسایی و مجموعه ای از اهداف مشترک. پس از تثبیت این موضوع، پایان نامه از طریق تجزیه و تحلیل قواعد و عملکرد مالی اسلامی نشان می دهد که می توان یک مفهوم متمایز از عدالت را به عنوان اطلاع رسانی به عمل شناسایی کرد. ادعای اصلی پایان نامه این است که عمل مالی اسلامی توسط یک اصل برابری طلبانه شانس محدود به کفایت هدایت می شود. استدلال می‌شود که این اصل نه تنها به ما در درک بهتر امور مالی اسلامی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ما کمک کند تا رویه‌های مالی اسلامی موجود را ارزیابی کنیم و در جایی که آنها را ناتوان می‌دانیم، راهنمایی‌هایی را در مورد بهترین روش برای اصلاح این شیوه‌ها ارائه کنیم.
زبان در آینه: ایدئولوژی های زبان، مدرسه و اسلام در قطر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Rehenuma Asmi
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مطالعه من ایدئولوژی های زبان را در پایتخت شهر دوحه، قطر بررسی می کند، جایی که جنبش های اصلاح مدرسه تاکید بیشتری بر فراگیری زبان انگلیسی دارند. از طریق قوم نگاری و تئوری تجدید نظر شده ایدئولوژی های زبان، من استدلال می کنم که از آنجایی که زبان ها در فضاهای چند زبانه بیشتر در تماس هستند، میانجیگری باید بین روابط جدید و قدیمی که در نتیجه رشد جمعیت، تغییر سیاست ها و بین فرهنگی در حال ظهور هستند، رخ دهد. فعل و انفعالات. من مفهوم توسعه «اقتصاد دانش» را مورد بررسی قرار می‌دهم که برای توجیه ایدئولوژی‌های زبانی قدیمی و جدید در مورد عربی و انگلیسی استفاده می‌شود. همانطور که قطری ها سیستم آموزشی خود را در پاسخ به چارچوب توسعه اقتصادی «اقتصاد دانش» تغییر می دهند، ایدئولوژی های زبانی را ترویج می کنند که انگلیسی را برای اقتصاد مفید و شهروندی «جهانی» و عربی قطری و عربی استاندارد را برای مذهبی و فرهنگی مفید می دانند. دلایل من استدلال می‌کنم که انگلیسی استاندارد، از طریق ارتباطش با «اقتصاد دانش»، «محلی‌زدایی» می‌شود و یک زبان «بین‌المللی» نام‌گذاری می‌شود. این ایدئولوژی انگلیسی را به عنوان یک زبان مدرن و عاری از جامعه ای که در آن جاسازی شده است، ارائه می کند تا در سراسر جهان بچرخد. در مقابل، عربی استاندارد به عنوان زبان سفت و باستانی سنت های مذهبی و عربی قطری به عنوان زبان فرهنگ شفاهی و قوم گرایی معرفی می شود. این یافته‌ها با استدلال‌های محققانی که تنوع زبانی عربی را دوتایی از سنت‌های دینی مکتوب و گویش‌های گفتاری می‌دانند، مقابله می‌کند. من استدلال می‌کنم که محققان تحلیل فراپراگماتیک عرب زبانان را نادیده گرفته‌اند که هم عربی استاندارد و هم گویش‌های منطقه‌ای خود را یک زبان می‌دانند که باید در برابر تجاوز زبان‌های خارجی از آن دفاع کرد. در فصل اول، من تاریخ قطر را از طریق گزارش های روایی مورخان غربی و گزارش های شفاهی و کتبی قطری بررسی می کنم. من به تلاش‌های رهبران کنونی قطر برای ارتباط با روایت‌های جهانی شدن از طریق چارچوب «اقتصاد دانش» فکر می‌کنم. در فصل دوم، من شبکه‌های کنشگر «اقتصاد دانش» را ترسیم می‌کنم که سلسله مراتب توسعه‌ای را بین انگلیسی، زبان شهروند «بین‌المللی» محلی‌زدایی‌شده، و عربی، زبان قطری «محلی» ایجاد می‌کند. در فصل سوم، چگونگی تأثیر خصوصی‌سازی مدارس بر معلمان عربی و دفاع آنها از ارزش زبان عربی را از طریق ایدئولوژی «عربی زبان قرآن است» بررسی می‌کنم. در فصل بعد، به سایت‌های آموزش عالی می‌روم، جایی که معلمان عربی، دانشجویان قطری و دانشجویان غیرقطری زبان عربی، شفاهی و سواد عربی را مورد مناقشه قرار می‌دهند. من معتقدم که مطالعه زبان از طریق جامعه گفتاری تمایل به دیدن تنوع زبان را به عنوان مشکل یا نشانه مرگ زبان کاهش می دهد. در فصل پنجم، نقش اسلام را در ایدئولوژی های زبان عربی با کنار هم قرار دادن گفتمان های سنت دینی و سکولار بررسی می کنم. در حالی که برخی از محققان استدلال کرده اند که عرب زبانان به طور کامل مفاهیم عربی را درک نمی کنند.
مسئولیت اجتماعی گروهی در اسلام [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jawed Akhtar Mohammed
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مفاهیم مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) برای سازگاری با دیدگاه اسلامی از جامعه پیشنهاد شده است. در واقع، ارزش‌ها و اصولی که از زمان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در اسلام نقش محوری داشته‌اند، ممکن است به‌عنوان پایه‌ای برای مفاهیم مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها (CSR) مشابه مفاهیم موجود در غرب عمل کنند. با این حال، بسیاری از بحث‌های معاصر در مورد CSR این را به رسمیت نمی‌شناسند. این بحث‌ها عمدتاً مبتنی بر جهت‌گیری غربی بوده است که بر اساس ارزش‌های دینی غرب است. علاوه بر این، CSR به معنای واقعی کلمه در پاسخ به مسائل یا مشکلات خاصی که مختص کسب‌وکارها در یک بافت غربی است، تکامل یافته است. این منجر به فقدان یک زمینه جهانی جامع شد که چشم انداز وسیع تری از CSR باید در آن قرار گیرد. از سوی دیگر، مفهوم مسئولیت اجتماعی و عدالت در طول قریب به 14 قرن جزء لاینفک جامعه اسلامی بوده است. با این حال، ادبیات اسلامی پراکنده، پراکنده و فاقد چارچوب منسجمی است که اجازه دهد چنین مفهومی در اسلام نظام‌مند شود. در حالی که فلسفه اسلامی سرشار از احکام مرتبط با مسئولیت اجتماعی است، این احکام هنوز به طور رسمی ترکیب نشده اند تا مدلی سیستماتیک با مفهوم صریح CSR در اسلام ارائه کنند. بنابراین، هم در ادبیات غربی و هم در ادبیات اسلامی خلأ وجود دارد. این امر در این مطالعه برای پیشبرد درک مفهوم CSR در یک محیط فرهنگی و مذهبی گسترده‌تر مورد استفاده قرار گرفت. این پژوهش به بررسی این قلمرو جدید و ارائه چارچوبی مفهومی از CSR در اسلام مبتنی بر شریعت (نظام حقوقی و اجتماعی اسلامی) برگرفته از قرآن کریم و حدیث است. این هر دو، همتا و هم یک پایگاه قابل مقایسه در مطالعه موضوعات مختلف مرتبط با CSR و تجارت بین‌المللی از منظر جهانی بسیار گسترده‌تر فراهم کرد. همچنین بینش قابل توجهی در مورد فقه اسلامی (فقه) در مورد عملکرد تجاری ارائه کرد. سازگاری چارچوب مفهومی CSR در اسلام با شیوه‌های تجاری معاصر با استفاده از بررسی بانک‌های اسلامی واقع در نقاط مختلف جهان مورد بررسی قرار گرفت. این نظرسنجی نشان داد که بسیاری از شیوه های فعلی بانک های اسلامی منعکس کننده رفتارها یا عملکردهای مورد انتظار تولید شده در چارچوب اسلامی است. در واقع، می‌توان تشخیص داد که سازمان‌های مورد بررسی قوانین رفتار اسلامی را نسبتاً گسترده اجرا می‌کنند. با این پیشینه، سازگاری با چارچوب CSR در اسلام ارائه شده در این مطالعه شناسایی شد. با این حال، چنین سازگاری ناشی از الزامات قانونی در پایبندی به شریعت بود تا درک صریح یا پیگیری CSR. فقدان یک چارچوب سیستماتیک با مفاهیم صریح CSR از منظر اسلامی باعث ایجاد مانع در اجرای شیوه های CSR در سازمان های اسلامی شد. نتیجه این است که این مطالعه با ارائه چارچوبی منظم و منسجم از CSR در اسلام، گامی متوسط در جهت پر کردن این خلأ بود.
قدیسان ستارگان: شیوه‌های آیینی که جنگ و خشونت را در کلیسای آمریکا مشروع می‌سازد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Terry Dewayne Shoemaker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این تحقیق تحلیل روش هایی است که در آن کلیسای محافظه کار آمریکایی از نظر ایدئولوژیک و آیینی توسط فرهنگ امپراتوری شیفته جنگ، ارتش و خشونت شکل گرفته است. و اینکه چگونه این مواضع و اعمال، در واقع، جنگ و ارتش را مشروع می کند. در حالی که بسیاری از نویسندگان مواضع تاریخی مسیحیان را در مورد جنگ و تمایلات ملی گرایانه کنونی مسیحیان محافظه کار بررسی کرده اند، تحقیقات کمی برای ارزیابی تأثیرات خشونت، ملی گرایی، میهن پرستی و افسون نظامی بر مناسک، اعمال و اخلاق مسیحی انجام شده است. در این تحقیق، من استدلال می‌کنم که مسیحیان محافظه‌کار معاصر، به دلیل فرهنگ آمریکایی که در آن گنجانده شده است، از مواضع متفاوت صلح‌طلبی، جنگ عادلانه، و رئالیسم مسیحی پیشی گرفته‌اند. من از این گونه شناسی به عنوان "مبارز کلیسا" یاد می کنم. علاوه بر این، شیوه‌های آیینی که به‌طور غیرمستقیم جنگ و خشونت را مشروع می‌سازد، تحت تأثیر موضع اتخاذ شده از مبارزان کلیسا، مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای انجام این وظیفه، بررسی مختصری از گونه‌شناسی‌های تاریخی مسیحیت در رابطه با نگرش‌ها نسبت به جنگ و خشونت ارائه کرده‌ام، در حالی که توجه خاصی به بافت اجتماعی هر یک از این موقعیت‌ها داشته‌ام. دوم، گونه‌شناسی میهن‌پرستی فرامذهبی مسیحی، که به آن «مبارز کلیسا» گفته می‌شود، با قرار دادن استدلال من در یادداشت‌های میدانی شخصی ثبت شده در طی بازدیدهای متعدد از سه کلان‌کلیسای مسیحی و ادبیات جاری مربوط به نگرش‌های مسیحی و مشارکت در ارتش و جنگ، معرفی خواهد شد. تلاش ها. پس از تثبیت گونه‌شناسی مسیحیت نسبت به جنگ و خشونت، بخش‌های بعدی مقاله به تشریح شیوه‌های خاص کلیسای محافظه‌کار معاصر می‌پردازد که در خدمت توجیه تلاش‌های نظامی آمریکاست. اگرچه می‌توان در مورد تأثیر فرهنگی نظامی بر اعمال آیینی مسیحیان محافظه‌کار آمریکایی بیان کرد، اما من بر سرودهای آیینی و نمادهای حفاظت، مراسم عبادت برای رزمندگان مذهبی، و تمرین بالا بردن سربازان به عنوان آرمان مسیحی تمرکز می‌کنم که همه مشروعیت متحد را دارند. تلاش های جنگی ایالت ها هدف من دفاع یا حمله به نهادهای مذهبی مورد مطالعه نیست. بلکه برای تقویت ادبیات رو به رشد در مورد مسیحیان محافظه کار آمریکایی در مقابل ناسیونالیسم، میهن پرستی و نظامی گری با شناسایی و تفسیر راه های مختلفی که این ایده ها فرهنگ محافظه کار مسیحی را شکل داده اند.
چالش ها و چشم اندازهای دموکراتیک شدن در جهان اسلام: پاکستان [پایان نامه چک]
نویسنده:
Mazhar Hassan Bari
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دانشگاه چارلز در پراگ، دانشکده علوم اجتماعی پراگ فرم ثبت نام کتابشناسی پایان نامه کارشناسی ارشد در برنامه I E P S 1. نام و نام خانوادگی نویسنده: مظهر حسن باری 2. عنوان پایان نامه: چالش ها و چشم اندازهای جهان اسلام: مورد دموکراتیزه شدن در جهان اسلام. پاکستان 3. عنوان فرعی: 4. سال دفاع: 2019 5. تعداد صفحات: 64. 6. خلاصه پایان نامه (چکیده مبسوط): بحث در مورد سازگاری اسلام با دموکراسی در سال های اخیر بین محافل دانشگاهی شتاب گرفته است. اغلب در چارچوب «برخورد» تمدن غربی و اسلامی. هدف اصلی این پایان نامه کمک به این بحث از طریق شناسایی چالش ها و چشم اندازهای اصلی دموکراتیک شدن در جهان اسلام است. چارچوب نظری این پایان نامه مبتنی بر نظریه های نوگرایی و اصلاح طلبی اندیشه سیاسی اسلامی خواهد بود. مفاهیم اجتهاد (استدلال مستقل) و اجما (اجماع یا توافق) به منظور پاسخگویی به سؤالات کلیدی تحقیق «آیا اصول کلیدی اسلام با ارزش‌های اصلی دموکراسی سازگار است؟» به کار گرفته می‌شود. یا «آیا اسلام ذاتاً خودکامه است؟». نتایج نظری در مورد مطالعه موردی پاکستان اعمال خواهد شد، کشوری که به تازگی به انتقال دموکراتیک مهم دیگری از قدرت از طریق انتخابات عمومی دست یافته است.
مبانی زبانی در اصول فقه و تأثیر آنها بر استدلال حقوقی در حقوق اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sukri Husayn Ramic
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پژوهش حاضر به مبانی زبانی می پردازد که در فرآیند استدلال حقوقی در حقوق اسلامی مورد استفاده قرار می گیرد. این مبانی زبانی شاخه مهمی از علم فقه را نشان می‌دهد، از سویی که مبانی نظری شریعت و مبانی مسلمی است که کل ساختار شریعت اسلام بر آن بنا شده است. این یک مطالعه منحصر به فرد است به این معنا که تا آنجا که می دانیم اثر مشابهی در دسترس نیست و رویکرد تطبیقی و تحلیلی آن قبلا ارائه نشده است. این پژوهش به چهار بخش تقسیم شده است. بخش اول به مبانی زبانی مربوط به روش های اشاره متنی احکام حقوقی می پردازد. در این بخش این مبانی بر اساس رویکرد حنفی و شافعی مورد تحلیل قرار گرفته است. در بخش دوم این پژوهش به مبانی زبانی مربوط به وضوح و ابهام کلمات می پردازد. بررسی تطبیقی رویکرد حنفی و شذفی به این موضوع است. بخش سوم، کلیات و کیفیات خاص کلمات را برجسته می کند و در بخش چهارم، امکان تفسیر متون معتبر را نه بر اساس معانی آشکار آنها (تعوی7) مورد تحلیل قرار می دهد. به طور کلی این مطالعه تطبیقی روش شناسی تفسیر متون معتبر در حقوق اسلامی است که از طریق بررسی اصول زبانی در اصول الفقه و تأثیر آنها بر استدلال حقوقی در حقوق اسلام ارائه شده است.
  • تعداد رکورد ها : 30253