جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
معرفت شناسی دموکراسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hana Samaržija (editor), Quassim Cassam (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین مجموعه علمی ویرایش شده است که صرفاً به معرفت شناسی دموکراسی اختصاص دارد. پانزده فصل آن که برای اولین بار در اینجا منتشر شده و توسط یک تیم بین المللی از محققان برجسته نوشته شده است، دانشمندان و دانشجویان پیشرفته ای را که در نظریه دموکراتیک، بحران وحشتناک دموکراسی، فلسفه سیاسی، معرفت شناسی اجتماعی و معرفت شناسی سیاسی کار می کنند، مورد توجه قرار می دهد. این جلد به سه بخش تنظیم شده است که هر بخش دارای پنج فصل است. بخش اول، بدبینی دموکراتیک، بحران دموکراسی، ظهور اقتدارگرایی، رذایل معرفتی عمومی، اطلاعات نادرست و اطلاعات نادرست، جهل مدنی، و کمبود مورد کمی برای تصمیم‌گیری دموکراتیک را پوشش می‌دهد. بخش دوم، خوش‌بینی دموکراتیک، نقش امید و احساسات مثبت را در بازسازی دموکراسی مورد بحث قرار می‌دهد، راه‌حل‌هایی را برای سوگیری من پیشنهاد می‌کند، و رویکردهای معرفتی مسلط برای تشکیل دولت‌های سیاسی را نقد می‌کند. بخش سوم و آخر، واقع‌گرایی دموکراتیک، ارزیابی می‌کند که آیا ما واقعاً برای درک دیدگاه‌های مخالفان سیاسی خود به همدلی عاطفی نیاز داریم، تنش دموکراتیک بین احترام متقابل به دیگران و تلاش برای عدالت اجتماعی را مورد بحث قرار می‌دهد و چندگانه از بالا به پایین و پایین را ارزیابی می‌کند. رویکردهای سیاست گذاری
معرفت‌ شناسی رذیلت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian James Kidd; Heather D Battaly; Quassim Cassam
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برخی از مشکل سازترین رفتارهای انسان شامل رذیلت های ذهنی مانند تکبر، بسته اندیشی، جزم اندیشی، زودباوری و بزدلی فکری و همچنین تفکر آرزویی یا توطئه آمیز است. رذایل معرفتی چه نوع چیزهایی هستند؟ چگونه آنها را شناسایی و کاهش دهیم؟ چگونه و چرا این رذایل ما را از کسب دانش باز می دارند و نقش آنها در حفظ الگوهای جهل چیست؟ رابطه آنها با سوگیری ضمنی یا ناخودآگاه چیست؟ رذایل معرفتی و نظام های ستم اجتماعی چگونه با یکدیگر ارتباط دارند؟ آیا ما ناخواسته چنین ویژگی هایی را از فرآیند اجتماعی شدن و اجتماعات اطراف خود جذب می کنیم؟ آیا رذایل معرفتی صفاتی هستند که بتوانیم آنها را سرزنش کنیم؟ آیا رذایل معرفتی نهادی و جمعی می تواند وجود داشته باشد؟ این کتاب در پی پاسخگویی به این سؤالات مهم در مورد رذایل ذهن و نقش آنها در زندگی اجتماعی و معرفتی ماست و اولین مجموعه در نوع خود است. فصل‌هایی که توسط محققان برجسته در سه بخش تنظیم شده‌اند، به بررسی ماهیت رذایل معرفتی، نمونه‌های خاص این رذایل و مطالعات موردی در معاونت معرفت‌شناسی کاربردی، از جمله آموزش و پرورش و سیاست می‌پردازند. در کنار این پرسش‌های اساسی، این جلد گزارش‌های پیچیده‌ای از رذائل جدید و آشنا ارائه می‌دهد. اینها عبارتند از تکبر و نوکری معرفتی، بی عدالتی معرفتی، فحاشی معرفتی، تفکر توطئه آمیز، تعلل، و اشکال بسته اندیشی. معاونت معرفت شناسی برای دانشجویان اخلاق، معرفت شناسی و تئوری فضیلت و حوزه های مختلف فلسفه کاربردی، فمینیستی و اجتماعی مطالعه ضروری است. همچنین مورد توجه شاغلین، محققان و فعالان در زمینه سیاست، حقوق و آموزش خواهد بود.
امکان معرفت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Quassim Cassam
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: شناخت جهان خارج چگونه ممکن است؟ شناخت ذهن های دیگر چگونه ممکن است؟ دانش پیشینی چگونه ممکن است؟ اینها همه نمونه هایی از پرسش های چگونه ممکن در معرفت شناسی هستند. Quassim Cassam توضیح می دهد که چگونه چنین سوالاتی بوجود می آیند و چگونه باید به آنها پاسخ داد. به طور کلی، ما می پرسیم که چگونه دانش یا دانش از نوع خاصی ممکن است زمانی که با موانعی بر سر راه وجود یا کسب آن مواجه می شویم؟ بنابراین سؤال این است: با توجه به عوامل مختلفی که آن را غیرممکن می‌نمایند، چگونه دانش ممکن است؟ بنابراین پاسخ رضایت‌بخش به چنین سؤالی نیازمند انجام چندین کار متفاوت است. در اصل، توضیح چگونگی امکان‌پذیری نوع خاصی از دانش، شناسایی راه‌های کسب آن، فائق آمدن یا از بین بردن موانع دستیابی به آن، و کشف اینکه چه چیزی کسب آن را ممکن می‌سازد، است. پاسخ دادن به این سوال که چگونه ممکن است به این معنی است که به سراغ چیزی برویم که می توان آن را رویکرد "چند سطحی" نامید. هدف این کتاب توسعه و دفاع از این رویکرد است. دو فصل اول مزایای آن را نشان می‌دهد و توضیح می‌دهد که چرا بهتر از رویکردهای آشناتر «استعلایی» برای توضیح چگونگی امکان‌پذیری دانش عمل می‌کند. فصل‌های باقی‌مانده از چارچوب چند سطحی استفاده می‌کنند تا توضیح دهند که چگونه دانش ادراکی ممکن است، چگونه می‌توان از وجود ذهن‌هایی غیر از ذهن خود دانست و چگونه دانش پیشینی ممکن است.
رذایل ذهنی: از فکری تا سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Quassim Cassam
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فیلسوف برجسته، قاسیم کاسام، رذایل معرفتی را معرفی می‌کند و از پدیده‌های سیاسی اخیر از جمله برگزیت و ترامپ استفاده می‌کند تا چنین «رذائل ذهنی» را بررسی کند. رذایل معرفتی که به صورت ویژگی‌های شخصیتی، نگرش‌ها یا سبک‌های تفکر آشکار می‌شوند، ما را از داشتن یا به اشتراک گذاشتن دانش باز می‌دارند. کاسام ماهیت و اهمیت این رذیلت ها را شرح می دهد که شامل بسته اندیشی، تکبر فکری، آرزو و تعصب است. در ارائه Vices of the Mind اولین پوشش گسترده معرفت شناسی معاونت، یک حوزه جدید هیجان انگیز از تحقیقات فلسفی، از مثال های واقعی استفاده می کند که عمدتاً از دنیای سیاست استخراج شده است تا یک نظریه قانع کننده در مورد رذیلت معرفتی ایجاد کند. رویدادهای کلیدی مانند جنگ عراق در سال 2003 و رای برگزیت در سال 2016 و چهره های قابل توجهی از جمله دونالد ترامپ و بوریس جانسون به تفصیل تجزیه و تحلیل می شوند تا نشان دهند که رذیلت معرفتی در دنیای مدرن چگونه به نظر می رسد. ویژگی هایی که در این اثر برجسته پوشش داده شده است شامل یک رذیله معرفتی است که تاکنون شناخته نشده بود به نام "بی هوشی معرفتی". کاسام هم میزان مسئولیت ما در قبال شکست هایمان را بررسی می کند و هم عواملی را که شناخت بدی های خود را دشوار می کند. اگر بتوانیم بر خود نادانی غلبه کنیم و رذایل معرفتی خود را بشناسیم، آیا کاری می توانیم در مورد آنها انجام دهیم؟ Vices of the Mind این نگرانی را در نتیجه گیری خود با بیان جزئیات راهبردهای احتمالی خود-بهبودی و پایان دادن به بحث در مورد آنچه که برخی از رذایل معرفتی را در برابر تغییر مقاوم می کند، مورد توجه قرار می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 4