جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
پدیدارشناسی هگل، بخش دوم: تحلیل و تفسیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Howard P. Kainz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ohio University Press,
فلسفه حق هگل، با تفسیر مارکس: کتابی برای دانشجویان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Howard P. Kainz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : جورج ویلهلم فریدریش هگل (1770-1831) جایگاه هگل در کتاب فلسفه او به منظور دستیابی به دیدگاه مناسبی از جایگاه هگل در تاریخ فلسفه فلسفه، ممکن است تمرکز بر یک مفهوم کلیدی که تکامل یافته است مفید باشد. از نظر معنا، از زمان ارسطو تا هگل. من از مفهوم فلسفی «مقوله» صحبت می‌کنم. در نظام ارسطو ده مقوله (یا «مشکلات») واقعیت یا هستی وجود داشت. اینها شامل ماهیت، زمان، مکان، کمیت، کیفیت و سایر جنبه های موجودات قابل شناخت بود. قابل توجه ترین نکته در مورد این دسته بندی ها این است که همه آنها با آنچه ما واقعیت های "عینی" می نامیم ارتباط دارند. به این معنا که هیچ یک از آنها مدعی توصیف حالات یا شرایط ذهنی یا ذهنی نیستند. در فلسفه مدرن (یعنی فلسفه از زمان دکارت)، یک نوسان آونگ در جهت مخالف، از عینیت به سوبژکتیویته وجود داشت - که در دوازده «مقوله» جدید کانت به اوج خود رسید. همه مقوله‌های کانت روش‌های ذهنی برای نگریستن به واقعیت بودند: ما می‌توانیم پدیده‌های عینی را در واحدهای جهانی سازماندهی کنیم. بنابراین اولین مقوله کانتی «وحدت» است. بنابراین دسته دوم «کثرت» است و غیره. با هگل، گرایش مدرن به سوبژکتیویسم متوقف می‌شود و جای تعجب نیست که ما نوع جدیدی از «مقوله» داریم - مقوله وحدت فکر و هستی، خود و دیگری، سوژه و ابژه.
میراث هگل: مجموعه مقالات سمپوزیوم مارکیت هگل 1970 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Collins, J. J. O’Malley, K. W. Algozin, H. P. Kainz, L. C. Rice
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : جلد حاضر بیانگر مجموعه مقالات سمپوزیوم مارکیت هگل است که در دانشگاه مارکت، میلواکی، ویسکانسین، در 2 تا 5 ژوئن 1970 برگزار شد. دپارتمان فلسفه دانشگاه مارکت، شورای انجمن های دانش آموخته آمریکا، و بنیاد جانسون راسین، ویسکان گناه. موضوع کلی آن نه تنها موضوعات خاص مورد علاقه در مطالعات هگلی معاصر را در بر می گرفت، بلکه جنبه های وسیع تری از تأثیرات و تأثیر اندیشه هگل بر مسائل فلسفی، سیاسی و اجتماعی معاصر را نیز در بر می گرفت. مشارکت‌کنندگان اصلی و اعضای میزگرد به دلیل دستاوردهای علمی خود در مطالعات هگل و همچنین مطابق با دیدگاه گسترده میراث هگلی در اندیشه فعلی انتخاب شدند. تمام جلسات سمپوزیوم به صورت عمومی بود و برای حداکثر بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان طراحی شده بود. کمیته سمپوزیوم متاسف است که امکان گنجاندن متن مباحث (به جز بحث میزگرد در مورد ویرایش و ترجمه هگل) در این جلد وجود نداشته است. مقالات ارائه شده در جلسات هر روز در اینجا با تغییرات و اصلاحات ویرایشی توسط نویسندگان مربوطه منتشر می شود. مقالات پروفسور اتو پوگلر و اریک ویل در اصل توسط اعضای کمیته ما ترجمه شده است: نسخه های حاضر تغییرات و اصلاحات بسیاری را که توسط نویسندگان آنها انجام شده است را شامل می شود. نظرات مربوط به هر مقاله تنها پس از سمپوزیوم و با توجه به بحث هایی که در طول آن صورت گرفت، به شکل کنونی خود آورده شد.
پدیدارشناسی هگل، بخش اول: تحلیل و تفسیر، جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Howard P. Kainz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Alabama Press,
  • تعداد رکورد ها : 4