جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
افلاطون دینی: تأثیر دین بر افلاطون و تأثیر افلاطون بر دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Kern Feibleman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
درون آینه بزرگ: بررسی انتقادی فلسفه راسل، ویتگنشتاین و پیروان آنها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James K. Feibleman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : رئالیست فیزیکی به شدت با تفسیری که تحلیل زبانی ارائه می‌کند مورد توجه قرار گرفت، بنابراین او نیز تغییر کرد. اما در آن زمان، که تقریباً در دهه دوم قرن بیستم بود، آنها بدون شک دیدگاه های خود بسیار نزدیک بودند. راسل در سخنرانی های سال 1918 در مورد اتمیسم منطقی، تأثیر ویتگنشتاین را در چندین جا تصدیق کرد. اگر راسل در مورد اتمیسم منطقی سخنرانی نمی کرد، ویتگنشتاین شاید تراکتاتوس را نمی نوشت، یا حداقل نظراتی را که در آنجا بیان می شد حفظ نمی کرد. مسلماً این که تراکتاتوس را می‌توان به عنوان تفسیری بر سخنرانی‌های راسل در سال 1918 تعبیر کرد، به معنای بزرگی درست است. ویتگنشتاین مطمئناً آنها را نشنیده بود، اما، همانطور که راسل گفت، موضوعات با هم مورد بحث قرار گرفتند. و بدهی تراکتاتوس به دیدگاه های مطالب سخنرانی ها آشکار است. از آنجایی که ویتگنشتاین شاگرد و راسل معلم بود، علیرغم تأثیر متقابل، ممکن است فرض کنیم که تأثیر بیشتر اثر راسل بوده است. هیچ فضایی وجود ندارد که بتوان در آن به تحلیل کامل پیشینیان ویتگنشتاین و تأثیراتی که بر وی وارد شد پرداخت. علاوه بر این، داده های کافی وجود ندارد. با این حال، یک سرنخ به ما داده شده است. یکی از دوستان او به ما اطلاع داده است که ویتگنشتاین در روش فلسفی خود 1 «افلاطون را خوانده و از آن لذت می‌برد» و «ویژگی‌های همبستگی را می‌شناسد»، اگرچه به یقین گفته نمی‌شود که ویتگنشتاین خواننده بزرگی در فلسفه بوده است.
Adaptive Knowing: Epistemology from a Realistic Standpoint
نویسنده:
James K. Feibleman (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کسب دانش یک موقعیت نامرتبط واحد نیست، بلکه یک فرآیند انطباقی است که در آن کسب‌های گذشته، حال و آینده را اصلاح می‌کنند. در بخش اول این مقاله در معرفت‌شناسی این بحث مطرح می‌شود که مقابله با دانش امری منفعلانه نیست، بلکه پویا و فعال است که مستلزم تداوم آن در مراحل جذب و استقرار است. در بخش دوم تعدادی از مسائل خاص مطرح شده و مورد بحث قرار گرفته است تا ابعاد و اعماق عملکرد شناخت تطبیقی را بررسی کنیم. قدردانی ها "فعالیت به عنوان منبع دانش" اولین بار در Tulane Studies in Philosophy، XII، 1963 ظاهر شد. «دانستن، انجام دادن و بودن» در Ratio, VI, 1964; "درباره باورها و باورها" در مطالعات تولان، پانزدهم، 1966; "اشیاء غایب" در مطالعات تولان، XVII، 1968; "بازی واقعیت" در مطالعات تولین، هجدهم، 1969; "پاسخ های تطبیقی و محیط زیست" در مطالعات Tulane, XVIII, 1969; «مشکل ذهن و بدن» در مجله فلسفی، VII، 1970; و "دانش دانش شناخته شده" در International Logic Review, I, 1970. بخش اول مقابله با دانش فصل اول مشکل دانش I. رویکرد انتخاب شده شما در شرف مطالعه یک مطالعه معرفت شناسی هستید که از یک دیدگاه واقع بینانه این اولین تفسیر از این قبیل نیست و آخرین نیز نخواهد بود.
  • تعداد رکورد ها : 3