جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
شیلر، هگل و مارکس: دولت، جامعه و آرمان زیباشناختی یونان باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip J. Kain
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGill-Queen's University Press,
شیلر، هگل و مارکس: دولت، جامعه و آرمان زیبایی‌شناختی یونان باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip Kain
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGill-Queen’s University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : هر سه بر این باور بودند که جهان مدرن را می توان بر اساس این مدل بازسازی کرد، اگرچه هیچ یک در تلاش او موفق نشدند. گاهی به نظر می رسید شیلر شکست این مدل را تشخیص می داد. هگل در نوشته بالغ خود این مدل را کنار گذاشت. و مارکس با بزرگتر شدن، مدل را اساساً اصلاح کرد. با این وجود، تمرکز بر تلاش‌ها و شکست‌های آن‌ها امکان تبیین جنبه‌های خاصی از یکی از دغدغه‌های اساسی مطالعات مارکس کنونی را فراهم می‌کند: انسان‌گرایی مارکس و رابطه بین اندیشه قبلی و متأخر او. با استفاده از این رویکرد، کین نشان می‌دهد که رشد مارکس را نمی‌توان به دو دوره منظم تقسیم کرد - یک دوره اولیه اومانیستی یا فلسفی و یک دوره علمی متأخر - همانطور که برخی از محققان استدلال می‌کنند، و همچنین نمی‌توان برای یک وحدت اساسی در اندیشه او مانند سایر محققان استدلال کرد. در عوض کاین متوجه می‌شود که مارکس مدام دیدگاه‌های خود را تغییر می‌دهد تا بتواند با مسائلی که به او مربوط می‌شود دست یابد. اما کین همچنین در نوشته‌های بعدی مارکس یک انسان‌گرایی عمیق می‌یابد که از انسان‌گرایی آثار اولیه او سرچشمه می‌گیرد، اما با آن متفاوت است.
هگل و دیگری: بررسی پدیدارشناسی روح [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip J. Kain
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این جلد از فیلیپ جی کین یکی از قابل دسترس ترین کتاب های نوشته شده در زمینه پدیدارشناسی روح هگل است. کاین با پرهیز از اصطلاحات فنی بدون رقیق کردن اندیشه هگل، پدیدارشناسی را در مکان‌های بسیار بیشتری از آنچه معمولاً تشخیص داده می‌شود، نشان می‌دهد که به کانت پاسخ می‌دهد. این دیدگاه درک متن هگل را آسان تر می کند. کین همچنین علیه درک سنتی از امر مطلق بحث می کند و به رابطه هگل با مضامین فمینیستی و پست مدرن معاصر می پردازد.
Marx’ Method, Epistemology, and Humanism: A Study in the Development of His Thought
نویسنده:
Philip J. Kain (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در نوشته‌های اخیر درباره مارکس، علاقه فزاینده‌ای به اومانیسم او پیدا می‌شود. این پدیده در دهه سوم قرن ما به عنوان واکنشی در برابر تصویر مکانیکی و کلیشه ای مارکس 1 که مشخصه انترناسیونال دوم و استالینیسم بود آغاز شد. لوکاچ، در تاریخ و آگاهی طبقاتی (1923)، یکی از اولین کسانی بود که این مارکس جدید را کشف کرد، و او این کار را حتی قبل از کشف مهم ترین 2 نوشته انسان گرایانه مارکس جوان انجام داد. با انتشار این نوشته ها در سال 1932 - یعنی دست نوشته های اقتصادی 3 و فلسفی 1844 - به این چشم انداز جدید انگیزه زیادی داده شد. مارکس در این دست نوشته ها، انسان را خالق و هدف واقعیت می سازد. عینیت بخشیدن به ذات انسانی از طریق کار، هم جامعه و هم طبیعت را دگرگون می کند. کار جهان خود را به مکانی تبدیل می کند که انسان را آینه می کند، آشکار می کند و تایید می کند. این انسان گرایی موضوعی پیچیده و چند وجهی است. ما در این کتاب فقط به بخش خاصی از آن یعنی معرفت شناسی، روش و آموزه طبیعت که شامل آن می شود خواهیم پرداخت. جنبه های دیگر آن - مفهوم بیگانگی مارکس و نظریه او در مورد کار و دولت - در جای دیگری به آن پرداخته شده است.
  • تعداد رکورد ها : 4