جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 12
اخلاق و مساله شر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
مطالبات عدالت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press,
اخلاق چیست؟ [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Sterba, James P.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Polity Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اخلاق رشته تحصیلی است که همه ما به آن نیاز داریم. این به این دلیل است که همه ما انتخاب می کنیم، و اخلاق مربوط به هنجارهای کلی است که بر نحوه انجام آن انتخاب ها حاکم است. جای تعجب نیست که بر سر چیستی «هنجارها» اختلاف نظر وجود دارد، اما با کار بر روی چنین اختلاف نظرهایی، می‌توانیم یاد بگیریم که چگونه انتخاب‌های بهتری داشته باشیم. جیمز پی استربا با استفاده از مثال‌های مرتبط و استدلال‌های قابل دسترس، مروری کلی بر اخلاق ارائه می‌کند. او این سؤال را مطرح می‌کند که چرا باید اخلاقی باشیم یا اخلاقی، نظریه‌های اخلاقی رقیب را مورد بحث قرار می‌دهد و راهی برای آشتی دادن آنها پیشنهاد می‌کند و رابطه اخلاق و دین را مورد توجه قرار می‌دهد. در نهایت، او نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از مطالب مورد بحث در کتاب برای انتخاب‌های اخلاقی بهتر در زندگی روزمره استفاده کرد. اخلاق چیست؟ کتابی است که می توانید برای بهبود توانایی خود در انتخاب های اخلاقی به آن تکیه کنید.
چگونه مردم را عادل کنیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield Publishers, Inc.,
آیا آزادی و برابری با هم سازگارند؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jan Narveson, James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا آرمان های سیاسی آزادی و برابری با هم سازگارند؟ این پرسش در فلسفه سیاسی، فلسفه اخلاق و اقتصاد رفاه از اهمیت محوری و مستمر برخوردار است. در این کتاب دو فیلسوف برجسته به بحث می پردازند. یان ناروسون استدلال می‌کند که آرمان سیاسی آزادی منفی با هیچ ایده‌آل ماهوی برابری ناسازگار است، در حالی که جیمز پی استربا استدلال می‌کند که آرمان آزادی منفی خود ناروسون سازگار است و در واقع به الزامات یک ایده‌آل ماهوی برابری منجر می‌شود. البته هر دو نمی توانند درست باشند. بنابراین، جزئیات استدلال آنها در مورد آرمان سیاسی آزادی منفی و الزامات آن مشخص می کند که کدام یک از آنها درست است. مناظره آنها به نحوی جذاب و قابل دسترس برای همه کسانی که به موضوع اصلی این که الزامات عملی یک آرمان سیاسی آزادی چیست، ارزشمند خواهد بود.
از عقلانیت تا برابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اکثر فیلسوفان اخلاق و سیاسی معاصر مایلند استدلالی داشته باشند که نشان دهد اخلاق از نظر عقلانی لازم است. جیمز پی استربا در کتاب «از عقلانیت تا برابری» دقیقاً چنین استدلالی را ارائه می‌کند و بیشتر نشان می‌دهد که اخلاق، آن‌قدر موجه، مستلزم برابری اساسی است. بحث او از عقلانیت تا اخلاق مبتنی بر اصل عدم التماس است و دو صورت دارد. اولی فرض می‌کند که خودپرست می‌خواهد برای خودپرستی بدون التماس بحث کند، و دومی تنها فرض می‌کند که خودخواه حاضر است با پیش‌فرض‌هایی موافقت کند که واقعاً برای رسیدن به اهداف خودخواهانه به آن نیاز دارد. او استدلال می‌کند که در هر صورت، اخلاق عقلاً (یعنی غیرقابل التماس) بر خودگرایی ترجیح دارد. استدلال استربا از اخلاق تا برابری بدون التماس با مفروضاتی آغاز می‌شود که از منظر آزادیخواهانه قابل قبول هستند، دیدگاهی که به نظر می‌رسد کمترین اجرای اخلاق را تأیید می‌کند، و سپس نشان می‌دهد که این دیدگاه مستلزم داشتن حق رفاه است که وقتی به آن تعمیم داده شود. مردم دور و نسل های آینده، به برابری می انجامد. او از استدلال دو قسمتی خود در برابر منتقدان اخیر دفاع می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه نه تنها به تلاش‌های جایگزین برای توجیه اخلاق، بلکه بر تلاش‌های جایگزین برای نشان دادن اینکه اخلاق منجر به حق رفاه و/یا برابری می‌شود، ارجحیت دارد.
سه چالش با اخلاق
نویسنده:
جیمز استربا؛ مترجم: علی حقی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
جهاد دانشگاهی واحد مشهد,
چکیده :
هدف از نگارش این کتاب رسیدن به این مسئله است که اخلاق سنتی هم چنان باید به مقابله با سه چالش مهم یعنی محیط زیست گرایی، فمنیزم و چند فرهنگ گرایی برود . در پیش گفتار کتاب حاضر در مورد اخلاق سنتی، مسئله نسبی گرایی، مساله عقلانیت، خودگرایی اخلاقی فردی، خودگرایی اخلاقی کلی و ارزیابی اخلاق بدیل توضیحاتی داده شده است و در قسمت‌های بعد در مورد سه چالش مذکور بحث و بررسی می‌شود .
اخلاق در تاریخ فلسفه غرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert J. Cavalier, James Gouinlock, James P. Sterba (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
UK: Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «...این مجموعه باشکوه از ارائه اندیشه غول‌های اخلاق غربی شایسته تبدیل شدن به یک اثر مرجع اساسی در این زمینه است.» رالف مک اینرنی، دانشگاه نوتردام
فلسفه اجتماعی و سیاسی: دیدگاه های معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالاتی از شخصیت های برجسته در این کتاب به مجموعه ای از مسائل اساسی در فلسفه سیاسی و اجتماعی می پردازد. هر مشارکت کننده مشکلات نظری و عملی یک موضوع اصلی را در نظر می گیرد و نتیجه گیری کتاب به دنبال پاسخگویی و تطبیق تعدادی از استدلال های ارائه شده است.
آیا خدای خوب از نظر منطقی ممکن است؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James P. Sterba
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing; Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با استفاده از منابع هنوز استفاده نشده از فلسفه اخلاقی و سیاسی، به دنبال پاسخگویی به این سوال است که آیا خدای همه خوب که فرض می شود همه قدرتمند است، منطقاً با درجه و میزان شر اخلاقی و طبیعی که در جهان ما وجود دارد سازگار است؟ به طور گسترده ای توسط خداباوران و بیخدایان به طور یکسان تصور می شود که ممکن است منطقاً غیرممکن باشد که یک خدای همه خوب و قدرتمند بتواند جهانی با عوامل اخلاقی مانند خودمان ایجاد کند که حداقل شرارت اخلاقی در آن وجود نداشته باشد. جیمز پی استربا بر این سؤال بیشتر تمرکز می کند که آیا خدا از نظر منطقی با درجه و میزان شر اخلاقی و طبیعی که در جهان ما وجود دارد سازگار است؟ پاسخ منفی که او ارائه می کند، مرحله جدیدی را در بحث دیرینه درباره وجود خدا نشان می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 12