جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
آلفرد جولز آیر
نویسنده:
Graham Macdonald, Nakul Krishna: گراهام مک دونالد, ناکول کریشنا
نوع منبع :
مقاله , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: A.J. آیر (1910-1989) تنها 24 سال داشت که کتابی را نوشت که نام فلسفی خود را به نام زبان، حقیقت و منطق (از این پس LTL) در سال 1936 منتشر کرد. پوزیتیویسم، و از این رو خود را به عنوان نماینده برجسته انگلیسی جنبش، با اصل وینی تثبیت کرد. آیر در تأیید این دیدگاه‌ها خود را ادامه‌دهنده خط تجربه‌گرایی بریتانیایی می‌دانست که توسط جان لاک و دیوید هیوم ایجاد شد، تجربه‌گرایی که آخرین نماینده آن برتراند راسل بود. او در طول دوران کاری بعدی خود به رد این سنت در مورد امکان دانش پیشینی سنتتیک وفادار ماند، و بنابراین روش فلسفه را تحلیل معنای اصطلاحات کلیدی، مانند «علیت»، «حقیقت»، «می دانست. دانش»، «آزادی» و غیره. بخش عمده‌ای از کار او به کاوش در جنبه‌های مختلف ادعاهای ما درباره دانش اختصاص داشت، به‌ویژه دانش و دانش ادراکی که اعتبار آن به استنتاج استقرایی وابسته بود. در طول راه، او از یک روایت «باور واقعی موجه» از دانش، یک روایت انسانی از علیت، و سازگاری با توجه به آزادی دفاع کرد. او در LTL یک نظریه احساس گرایانه از اخلاق را مطرح کرد، نظریه ای که هرگز آن را رها نکرد.
ألفريد جوليز آير
نویسنده:
غراعام ماكدونالد، ناكول كريشنا؛ ترجمة: منال محمد خليف
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
حکمة,
چکیده :
ترجمه ماشینی: شرح حال و فلسفه آلفرد ژول آیر درباره معنا و حقیقت، ادراک، استقراء و احتمال، علیت و آزادی، و اخلاق. متن ترجمه شده توسط دکتر. گراهام مک دونالد و ناکول کریشنا، منتشر شده در (دانشنامه فلسفه استنفورد). متذکر می شویم که ترجمه مربوط به نسخه آرشیو شده دایره المعارف است که ممکن است کمی با نسخه فعلی مقاله متفاوت باشد، زیرا ممکن است از زمان تکمیل این ترجمه، این مقاله هر از چند گاهی تحت برخی به روز رسانی ها یا اصلاحات قرار گیرد. در پایان از ویراستاران دایره المعارف استانفورد برای همکاری و پذیرش مجله «حکمة» برای ترجمه و انتشار تشکر می کنیم.
  • تعداد رکورد ها : 2