جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی تاثیر دروس اخلاق بر رفتار دانشجویان دانشگاه تهران
نویسنده:
بی بی صفیه حسینی نژاد، محمدرضا رضوان طلب، ضیاء هاشمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
چکیده با توجه به جایگاه حساس و بحث برانگیز دروس عمومی معارف اسلامی( از جمله درس اخلاق) پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر دروس اخلاق بر رفتار دانشجویان انجام شده است. تحقیق از نوع توصیفی _ پیمایشی بوده و ابزار گرد آوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته شامل31 سوال بسته و 2 سوال باز بوده است. جامعه آماری، دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه تهران که در نیمسال اول 88-87واحد اخلاق اسلامی را انتخاب کرده اند. نمونه آماری تحقیق شامل 305 نفر دانشجو بوده که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب گردید. نتایج حاصل از پژوهش مشخص نمود که نیمی از دانشجویان ارائه درس اخلاق را ضروری می دانند اما معتقدند ادبیات متون آموزشی باید مورد بازبینی واقع شود آنان معتقدند از آموخته های درس اخلاق می توانند در زندگی شغلی آینده شان استفاده کنند و این درس همچنین باعث تقویت رفتارهای اجتماعی، افزایش معلومات دینی، و تقویت تعهدات اخلاقی در آنان شده است. در مقابل درس اخلاق چنانکه باید پاسخگوی سوالات و نیازهای اخلاقی آنان نبوده است. و شرکت در کلاس اخلاق باعث تغییر مثبت ذهنیت دانشجویان نسبت به اساتید روحانی نشده است. کلید واژه: کتب درسی، نگرش، دانشجویان، درس اخلاق، اثرگذاری،استاد.
گناه در قرآن و ادعیه
نویسنده:
بی بی صفیه حسینی نژاد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
موضوع این پژوهش ( گناه در قرآن و ادعیه) است . در این راستا نگارنده ابتدا واژه های مترادف گناه را در قرآن و ادعیه مورد برسی قرار داده و معنای لغوی هر یک را همراه با مثالی بیان کرده است . بیان مطالبی پیرامون اهمیت شناخت مرزهای گناه ، شناخت انواع گناه ، بیان دیدگاه ادیان و مکاتب دیگر و ذکر گناه از دیدگاه ادعیه مأثوره از جمله مباحث بخش اول می باشد . در بخش دیگری از این پژوهش با عنوان بسترهای زمینه ساز گناه به نقش خانواده ، اجتماع و عقده های روانی در تمایل افراد به سوی گناه پرداخته است . آثار مادی ومعنوی گناه ، از دیگر مباحث این پژوهش می باشد. در بحث آثار مادی به آثاری چون کوتاهی عمر و فقر در زندگی مادی و نابودی ملت ها و تمدن ها اشاره شده و در بحث آثار معنوی به مواردی چون قساوت قلب ، خود فراموشی و خدا فراموشی ، همنشینی با شیطان و ابتلا به عذاب استدراج پرداخته است . ابزار گناه و اهرمهای بازدارنده آن بخش آخری می باشد که درفصل ابزار گناه به 2 ابزار مهم چشم و زبان در ایفای گناه اشاره شده و عوامل باز دارنده نیز شامل : وجدان ، یاد مرگ ، تفکر، یاد آوری معاد ، عرضه اعمال بر پیشوایان دینی و... است . که می تواند اهرم موثری برای پیشگیری و تکرار گناه باشد . روش جمع آوری اطلاعات ، کتاب های تفسیری و روائی متنوع و اصیل موجود در کتابخانه ها بوده است. واژگان کلیدی : گناه ، اثم ،فسق ، ذنب ،خطیئه ، تربیت ، الگو ، فقر ، استدراج ، توبه .
  • تعداد رکورد ها : 2