جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
بررسی انگیزش و کاربرد آن در مدیریت از منظر حضرت علی (ع) با رویکردی تطبیقی به برخی تئوریهای انگیزش (با تأکید بر نهج البلاغه)
نویسنده:
حسنعلی بختیار نصرآبادی، سعید رجایی پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
انگیزش یکی از موضوعات اساسی علم مدیریت می باشد که تئوریهای متعددی برای تشریح ریشه ها و چگونگی فرآیند شکل گیری آن ارائه شده است با این وجود تا کنون برای بسیاری از سؤالات مربوط به آن پاسخ روشنی ارائه نشده است. توجه به سلوک و سخنان معصومین (ع) که از سرچشمه وحی سیراب شده اند می تواند راهکاری برای روشن شدن موضوع انگیزش و مسائل برخواسته از پیچیدگیهای انسان باشد. هدف این پژوهش پاسخگویی به سؤالاتی در زمینة عوامل مؤثر بر انگیزش، سلسله مراتب نیازها، مهمترین عوامل انگیزشی، کاربرد انگیزش در مدیریت از دیدگاه حضرت علی (ع) و نیز بررسی نقاط تشابه و تمایز بین دیدگاه انگیزشی ایشان با برخی تئوریهای ارائه شده در غرب می باشد. در این تحقیق که به روش کتابخانه ای و به شیوه تحلیلی مقایسه ای صورت گرفته است پس از بیان ادبیاتی مختصر از مطالعات غربی در زمینه انگیزش به موضوعاتی چون، مدیریت اسلامی و انسان در دیدگاه اسلام اشاره شده است، سپس عوامل موثر بر انگیزش از دیدگاه حضرت علی (ع) عواملی چون نیازها و گرایشها، محیط، نحوه مدیریت و ویژگیهای شغل شناسایی شد در این دیدگاه مدار ارزشها است که تعیین کننده دامنه کاربرد عوامل انگیزشی خواهد بود. در این دامنه عامل صیانت ذات در بُعد زیستی به عنوان ضروری ترین عامل و عامل عشق و محبت الهی به عنوان عالی ترین نوع انگیزه در نظر گرفته شده است. در پایان دیدگاه انگیزشی حضرت با تئوری مزلو، هرزبرگ و مدل پورتر لاولر مورد مقایسه قرار گرفت. وجوه تشابه بیشتر در زمینه هایی مانند عوامل زیستی، احتمال موفقیت و ویژگیهای شغلی، و مهم ترین نقاط تمایز مربوط به توجه خاص حضرت به عوامل معنوی و عامل انجام وظیفه الهی شناسایی شد.
بررسی رابطه بین فرایند تبدیل مدیریت دانش و عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان
نویسنده:
رجایی پور سعید, رحیمی حمید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطه میزان تحقق ابعاد فرایند تبدیل مدیریت دانش و عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان در سال تحصیلی 86-85 می باشد. سوالات تحقیق با در نظر گرفتن ابعاد فرایند تبدیل مدیریت دانش (اجتماعی شدن، برونی سازی، ترکیب و درونی سازی) و با توجه به ویژگی های جمعیت شناختی (سن، جنسیت، رشته تحصیلی، مرتبه علمی و وضعیت استخدامی) مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق مورد استفاده توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری شامل 466 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان بود که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم 85 نفر به عنوان نمونه انتخاب شد. ابزار جمع آوری داده ها شامل پرسشنامه فرایند تبدیل مدیریت دانش با 26 گویه و پرسشنامه عملکرد با 28 گویه بوده که ضریب پایایی آن ها با استفاده از ضریب الفای کرونباخ به ترتیب 0.87 و 0.92 به دست آمده است. نتایج نشان می دهد که بین فرایند تبدیل مدیریت دانش و میزان عملکرد همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد. تفاوت معناداری بین میانگین میزان تحقق مولفه های مدیریت دانش اعضای هیات علمی بر حسب سن، جنسیت و رشته تحصیلی و وضعیت استخدامی مشاهده نشده است.
صفحات :
از صفحه 59 تا 76
بررسی میزان مشارکت دبیران در تصمیم گیری های مدیران
نویسنده:
سعید رجایی پور,عباس خرم روز
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
  • تعداد رکورد ها : 4