جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
برآورد غیرمستقیم میزان سقط جنین عمدی کل با استفاده از مدل تعیین کننده های بلافصل باروری در ایران به تفکیک استان ها
نویسنده:
آقایاری هیر توکل, مهریار امیرهوشنگ
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
با وجود نقش مهمی که سقط جنین عمدی در حرکات جمعیتی دارد، حساسیت های خاص آن در بسیاری موارد مانع از بررسی معمول مساله شده است و استفاده از روش های غیرمستقیم در مطالعه آن را ضروری می سازد. پژوهش حاضر با استفاده از مدل تعیین کننده های بلافصل باروری و داده های پیمایش جمعیت و سلامت در جمهوری اسلامی ایران (DHS)، در راستای برآورد میزان های سقط عمدی کل و تاثیر نسبی بازدارندگی عوامل بلافصل روی باروری در کشور تلاش کرده است. برآوردها نشان می دهد هر زن ایرانی در طول دوره باروری خود و با فرض ثبات نسبی میزان های ویژه سقط عمدی زمان پژوهش، به طور متوسط در حدود 1.071 مورد را تجربه می کند که این میزان در مناطق شهری و در استان های با وضعیت اقتصادی و اجتماعی بالا، بیشتر بوده است. بر اساس یافته ها، استفاده از وسایل تنظیم خانواده با 59.3 درصد بیشترین تاثیر بازدارنده روی باروری را داشته است و دیرکرد یا عدم ازدواج با 21.2 درصد، سقط عمدی با 15.8 درصد و نازایی موقت با 3.8 درصد در رتبه های بعدی جای گرفته اند. در ادامه، برآوردهای انجام گرفته مورد بررسی و ارزیابی بیشتر قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 61 تا 91
بررسی تاثیرات سن – دوره – نسلی بر مصرف سرانه چربی در ایران کاربرد مدل چند سطحی خطی تقاطعی
نویسنده:
قاضی طباطبایی سیدمحمود, امیدوار نسرین, آقایاری هیر توکل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
گرچه بررسی تاثیرات همزمان سن – دوره – نسلی در مطالعات جمعیتی سلامت سابقه طولانی دارد، مشکل شناسایی مدل همیشه مانعی سر راه تشخیص این تاثیرات بوده است. این مشکل با توسعه مدل های چند سطحی در سال های اخیر حل شده است. مقاله حاضر با هدف معرفی نسخه خاصی از این مدل ها، کاربردی از آن را در بررسی تحولات مصرف سرانه چربی 212035 خانوار ایرانی در فاصله سال های 1363-1385 برگرفته از اطلاعات هزینه و درآمد خانوار به بحث گذاشته است. یافته ها حاکی از افزایش پیوسته سرانه مصرف چربی (از اقلام مهم در بحث گذار تغذیه ای و تاثیرگذار بر سلامت جمعیت ها) در سال های اخیر در ایران است. خانوارهای روستایی (از سال 1375) و خانوارهای دارای سرپرست با تحصیلات پایین (از سال 1380) سرانه مصرف چربی بالایی داشته اند. در کنار تاثیرات دوره – نسلی، سطح درآمد، سکونت روستایی و سن سرپرست رابطه مستقیمی با مصرف سرانه چربی داشته اند. این تحولات نیازمند توجه جدی در برنامه های سلامت عمومی است.
صفحات :
از صفحه 5 تا 34
  • تعداد رکورد ها : 2