جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
لیزا - کودکی در مدرسه
نویسنده:
متیو لیپمن؛ مترجم: حمیده بحرینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
مسائل کلیدی فلسفه
نویسنده:
نويسنده: جولیان باگینی؛ مترجم: حمیده بحرینی؛ ويراستار: سارا کلهر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - تهران: نشر نی,
چکیده :
لازمه‌ی فیلسوف بودن این است که متن فلسفی را طوری نخوانیم که گویی به‌حدی موثق است که جز پذیرفتن آن کار دیگری برای‌مان نمانده است، بلکه باید آن را یکی از طرف‌های گفت‌وگویی محسوب کنیم که خود ما نیز در آن شریک‌ایم. باید موضوع را نقادانه بخوانیم، البته نقدی که سازنده است. باید بین جست‌وجوی نادرستی‌های استدلال و جست‌وجوی حقایق و بصیرت‌های موجود در استدلال توازن برقرار کنیم. مهم است که از آن‌چه در صفحه‌ی پیش روی‌تان نوشته شده فراتر بروید. باید بکوشید انگیزه‌ی پس پشت استدلال‌ها را پیدا کنید. اگر مقدماتی در پس استدلال‌ها وجود دارد اما بیان نشده است، آن‌ها را بیابید و ببینید چگونه می‌توانید استدلال را به پیش ببرید. هر متنی که می‌خوانیم تقریباً همیشه آغاز یک پژوهش است نه پایانش. کتاب مسائل کلیدی فلسفه: یک راهنمای مبتدی برای درک و نقد استدلال های فلسفی است. هر فصل یکی از پنج موضوع اصلی تحت پوشش دروس فلسفه را معرفی می کند: نظریه معرفت، فلسفه اخلاق، فلسفه دین، فلسفه ذهن، و فلسفه سیاسی.
پ‍رس‍ی‍دن‌ م‍ه‍م‌ت‍ر از پ‍اس‍خ‌ دادن‌ اس‍ت‌: درآم‍دی‌ ب‍ر ف‍ل‍س‍ف‍ه‌
نویسنده:
دن‍ی‍ل‌ ک‍لاک‌، ری‍م‍ون‍د م‍ارت‍ی‍ن‌؛ ترجمه حمیده بحرینی؛ ویراسته هومن پناهنده.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫ت‍ه‍ران‌ ‬‬‏‫: ه‍رم‍س‌‬‏‫,
چکیده :
سقراط، فیلسوفی تمام‌عیار بود. او همین‌قدر می‌دانست که چیزی نمی‌داند. اما این هنر را هم داشت که به دیگران نشان دهد، آنان هم، با همه باریک‌بینی، فضل و ادعایشان چیزی نمی‌دانند. سقراط با تکیه بر فلسفه، همه‌چیز را زیر سوال می‌برد، حتی خود آن فرض‌هایی را که بیش‌تر همه‌چیز را بر مبنای آن‌ها زیر سوال برده بود! نویسندگان این کتاب، در زمانه‌ای که بشر بسیار قدرتمند‌تر و ذهنش بسیار انباشته‌تر از دوران سقراط است، ما را به شیوه‌ سقراطی به عرصه داشته‌ها و دانش‌هایمان می‌برند تا در پایان راه، "نمی‌دانم" سقراط را بر زبانمان جاری کنند. "نمی‌دانم"ی که به بیان آن‌ها اصل حکمت است. آنان در این کتاب، از ما درباره چیزهای می‌پرسند که بدیهی و روشن می‌پنداریم و سوال درباره آن‌ها را احمقانه و دور از خرد می‌دانیم: من کیستم؟ در چه زمانی به سر می‌برم؟ شیوه بایسته زندگی چیست؟ و... پس از به چالش کشاندن پاسخ این سوالات از گذشته‌های دور تاکنون خواننده هم با نویسندگان کتاب هم‌صدا می‌شود که خرد در همین پرسش‌گری است و فلسفه تنها جمع‌آوری اطلاعات نیست.
لیزا
عنوان :
نویسنده:
متیو لیپمن؛ مترجم: حمیده بحرینی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن
نویسنده:
ریموند مارتین، دانیل کلاک؛ مترجم: حمیده بحرینی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 5