جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
سی. رایت میلز و تخیل جامعه شناختی: دیدگاه های معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Scott (Ed.), Ann Nilsen (Ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edward Elgar,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سی رایت میلز یکی از چهره‌های برجسته در جامعه‌شناسی معاصر است و نوشته‌های او همچنان ارتباط زیادی با جامعه علوم اجتماعی دارد. نسل‌های زیادی از دانشجویان جامعه‌شناسی از خواندن معروف‌ترین کتاب او به نام «تخیل جامعه‌شناختی» از یادگیری این رشته لذت برده‌اند. در طول سال ها این عنوان به خودی خود تبدیل به یک اصطلاح با تفاسیر مختلف شده است که بسیاری از آنها با اصل اصلی فاصله دارند. فصل‌های بخش اول این کتاب با موضوعات کلی پیرامون ماهیت و اهمیت تخیل جامعه‌شناختی آغاز می‌شود و با بحث در مورد شیوه‌های نظریه‌پردازی و تبیین تاریخی، رابطه تاریخ و زندگی‌نامه، و رابطه فکری و سیاسی میلز با مارکسیسم ادامه می‌یابد. . آنها با ملاحظاتی در مورد مسائل طبقاتی، قدرت و جنگ به پایان می رسند. بخش دوم کتاب شامل مجموعه‌ای از تأملات از سوی محققانی است که دعوت شده‌اند تا با توجه ویژه به «زندگی‌نامه و تاریخ» خود، افکار شخصی درباره تأثیر نوشته‌های میلز در کار جامعه‌شناختی خود ارائه دهند. این کتاب با مشارکت کنندگان مشهور بین المللی و مشارکت های متخصص از طیف وسیعی از تخصص ها، برای دانشگاهیان، دانشجویان و محققان جامعه شناسی جذاب خواهد بود. مشارکت کنندگان: D. Bertaux, J. Brannen, J.D. Brewer, O. Brox, K. Kumar, K. Mills, L. Mjøset, M. Newman, A. Nilsen, O.J. اولسن، جی. پلات، ام. ساویج، جی. اسکات، ای.جی. تروینو
سی رایت میلز و انقلاب کوبا: تمرینی در هنر تخیل جامعه شناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A. Javier Trevino
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of North Carolina Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: InC. رایت میلز و انقلاب کوبا، A. Javier Trevino نظرات، دیدگاه‌ها و بینش کوبایی‌ها را که میلز در سفرش به جزیره در سال 1960 با آنها مصاحبه کرد، تجدید نظر می‌کند. جامعه‌شناس محترم و بحث‌برانگیز پس از بازگشت به ایالات متحده، جلد شومیز کوچکی نوشت. در بسیاری از چیزهایی که شنیده و دیده بود، که با عنوان گوش کن، یانکی: انقلاب در کوبا منتشر کرد. آن مصاحبه ها - که اکنون رونویسی و ترجمه شده اند - در اینجا با حاشیه نویسی های گسترده در هم آمیخته شده اند تا محتوایشان را توضیح دهند و زمینه سازی کنند. خوانندگان می توانند میلز را به عنوان یک مصاحبه گر خبره «شنود» کنند و بفهمند که او چگونه از آنچه از خبرچینان خود آموخته استفاده کرده است. تروینو همچنین تجارب چهار شخصیت مرکزی را که زندگی آنها در تابستان سرنوشت ساز 1960 به طور جدانشدنی در هم آمیخته شد، بازگو می کند: سی رایت میلز، فیدل کاسترو، خوان آرکوشا و ژان پل سارتر. رویداد منحصربه‌فردی که زندگی‌نامه‌های آن‌ها را مجبور به تلاقی در برهه‌ای تعیین‌کننده در تاریخ ژئوپلیتیک جنگ سرد - همراه با خصومت‌ها و دسیسه‌های همراهش - کرد، انقلاب کوبا بود.
تحلیلی از تخیل جامعه شناختی سی رایت میلز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ismael Puga, Robert Easthope
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Macat Library,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب تخیل جامعه‌شناختی سی رایت میلز در سال 1959 به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین آثار جامعه‌شناسی پس از جنگ شناخته می‌شود. این اثر در قلب خود یک بحث مستدل درباره ماهیت و اهداف جامعه شناسی است، بحثی که مانیفست و نقشه راه را برای این رشته تعیین می کند. مقبولیت گسترده و استقبال مردمی از آن نشان دهنده قدرت بلاغی مهارت های قوی استدلال رایت است. در تفکر انتقادی، استدلال مستلزم ایجاد استدلالی قوی، متعادل و البته متقاعدکننده است. در مورد میلز، این استدلال اصلی، چیزی را که او آن را «تخیل جامعه‌شناختی» می‌نامد، اثبات می‌کند، کیفیت خاصی از ذهن که قادر به تحلیل چگونگی تناسب زندگی‌های فردی و تعامل با ساختارهای اجتماعی است. میلز استدلال می کند که تنها با اتخاذ چنین رویکردی، جامعه شناسان می توانند مشکلات خصوصی افراد را به عنوان مسائل اجتماعی که واقعاً هستند ببینند. متحدین این بحث مرکزی، استدلال‌هایی را برای نیاز جامعه‌شناسی به حفظ استقلال خود از شرکت‌ها و دولت‌ها، و برای دانشمندان علوم اجتماعی برای دوری از «نظریه عالی» و تمرکز بر مشکلات واقعی زندگی روزمره، پشتیبانی می‌کنند. تخیل جامعه‌شناختی که به دقت سازمان‌دهی شده، محکم و متقاعدکننده است، استدلال استدلالی را در بهترین حالت خود نشان می‌دهد.
آموزش جامعه شناسی و بینش تاریخی: کاربست نظریه ي سی رایت میلز
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
شکوفایی اندیشه های سی رایت میلز در پارادایم نوین جامعه شناسی
نویسنده:
محسن صادقی امینی، اکبر میرسپاه، جعفر هزارجریبی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
جامعه شناسی معاصر، تا چه حد پاسخگوی نیازهای جامعه بشری در عصر حاضر به منظور تبیین پدیده ها و پیش بینی معضلات فراروی آن بوده است؟ پاسخ های متفکران به این پرسش و تلاش هایی که در این زمینه صورت پذیرفته است به اذعان اغلب اندیشمندان حوزه علوم اجتماعی و انسانی، منتج به نتایج قابل دفاعی نشده است. طرح موضوعاتی نظیر زنده نبودن این رشته، برای توجیه شکست های این علم در دستیابی به اهداف آن ارزیابی می شود. امروزه بیش از هر زمان دیگر ضرورت بازنگری در علوم اجتماعی با هدف رفع نابسندگی ها، خواه در حوزه نظری و خواه در حوزه کاربردی، مورد اتفاق قاطبه دلسوزان این عرصه است. مقاله حاضر می کوشد با استفاده از روش اسنادی، ضمن بررسی آثار میلز و برخی مدارک دیگر که به افکار او پرداخته است، به پرسش مطرح شده در سطر اول پاسخ دهد. ازاین رو، ضمن بازخوانی موضوعی افکار و آراء این جامعه شناس سیاسی، انتقادها و تحلیل های او از شرایط اجتماعی حاکم در زمان حیاتش مورد تأمل قرار گرفته و برخی راه حل هایی نیز که حسب مورد بدان ها اشاره کرده است، بیان می شود. در جمع بندی نتایج بررسی رئوس اندیشه های وی، شکوفایی این افکار و هر نوع تفکر مستقل و تحدیدناپذیر دیگر در چارچوب های مسلط جامعه شناسی معاصر را، مستلزم پایه ریزی یک پارادایم نوین جامعه شناختی که با تجدیدنظر اساسی در مبانی نحله های موجود این رشته و بهره برداری از دیدگاه های اجتماعی بوم محور در عین عدم نفی دستاوردهای کنونی قابل تدوین است، خواهیم یافت.
  • تعداد رکورد ها : 5