جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
سیره و برداشت عبدالحی اللکنوی از حدیث [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Hilal MERTOĞLU
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : محمد عبده الحی اللکنوی (متوفی 1304 / 1886) متکلم هندی از خانواده برجسته فیرنی محل بود. Leknevî که در منطقه ای غنی از جنبه های علمی بزرگ شد، با فعالیت های علمی خود کمک های مهمی به این محیط کرد. محمد عبده حی شدیداً از سنت بزرگ علوم هندواسلامی که بر مکتب حنفیه و کتاب راهنمای فقهی الهدایه مارگینانی متمرکز بود، دفاع کرد، که او نهایت اطمینان را داشت. به‌ویژه زمانی که مسلمانان هند تحت تأثیر نفوذ مدرنیستی ناشی از حکومت بریتانیا احساس خطر کردند، لکنوی درکی از اسلام را بر اساس تحقیقی جدید مبتنی بر اصول اساسی آموزش سنتی توسعه داد. عبدالهی اللکنوی شاید بزرگترین معلم قرن نوزدهم هند باشد. شاگردان او کاملاً از جنوب آسیا و فراتر از آن بوده اند. عبده حی، نویسنده ای پرکار، حدود یکصد و بیست اثر، عمدتاً به زبان عربی، نوشت. مطالعات او بر علوم سنتی اسلامی متمرکز است. با تمام این وجوه مسلم است که لکنوی منبع مهمی برای کسانی بود که پس از او آمدند. چکیده متکلم هندی از خانواده ممتاز فرنگی محل. Leknevî، در یک منطقه فکری بزرگ شد. او با اطلاعات خود به محیط زیست خود کمک کرد. محمد عبده حی، با قدرت از سنت بزرگ علم هندی-اسلامی با تمرکز بر طریقت حنفی و کتاب راهنمای عالی/ ارجمند فقه مرگینی، الهدایه، دفاع کرد. به‌ویژه، در زمانی که مسلمانان هند از تأثیرات مدرن‌کننده حکومت بریتانیا احساس خطر می‌کردند، لکنوی، درک اسلام را بر اساس بررسی تازه‌ای از اصول اساسی آموزش سنتی ترویج کرد. محمد عبده حی، شاید بزرگترین معلم مسلمان هند در قرن نوزدهم بود و شاگردانش از سراسر آسیای جنوبی و فراتر از آن بودند. او نویسنده ای پرکار بود و بوکس 120 نفری را تولید کرد. کار عبدالحی بر دانش سنتی اسلامی متمرکز بود. Leknevî با همه این جنبه ها منبعی برای افراد بعدی است.
محمد عبدالحی بن عبدالحلیم لکنوی هندی [از مخالفان وهابیت در هند]
نوع منبع :
مقاله , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
فخرالدین الرازی و اشهر مولفاته
نویسنده:
زهیر حمیدان
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
رساله مختصر حاضر به بررسی شخصیت عالم کبیر فخر رازی و تالیفات ایشان می پردازد. نکته ای که نویسنده از شخصیت فخر رازی درباره تالیفاتش می گوید این است که ایشان تحت تاثیر دو شخصیت برجسته تاریخ بوده است یکی امام غزالی و دیگر ابن سینا که حتی فخر رازی چند کتاب ابن سینا را شرح داده است مثل اشارات، قانون و عیون الحکمه. در این رساله کتب ایشان ذکر و برای بعضی موارد توضیحی مختصر درباره آن داده می شود.
  • تعداد رکورد ها : 3