جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 75
فلسفه چیست؟
نویسنده:
مارتین هایدگر، مجید مددی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
هستی و زمان
عنوان :
نویسنده:
مارتین هایدگر، سیاوش جمادی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
متافیزیک چیست؟
نویسنده:
مارتین هایدگر، سیاوش جمادی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
متافیزیک نیچه
نویسنده:
مارتین هیدگر، منوچهر اسدی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
إنشاد المنادى: قراءة فی شعر هولدر لن و تراکل
نویسنده:
مارتین هايدگر؛ تلخیص و ترجمه: بسام حجار
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
پایان فلسفه و وظیفه تفکر [کتاب]
نویسنده:
مؤلف: مارتین هایدگر؛ مترجم: محمدرضا اسدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: اندیشه امروز,
چکیده :
این مجموعه دربردارنده‌ی چهار رساله، یک ترجمه و سه تالیف است. متن ترجمه شده مربوط است به رساله‌ای از "مارتین هایدگر" با عنوان "پایان فلسفه و وظیفه‌ی تفکر". این رساله نوعی بازخوانی و بازسازی درباره‌ی پرسش از وجود و زمان است. در این رساله، نگارنده خاطرنشان می‌سازد، "پایان فلسفه به معنای آغاز تمدن جهانی مبتنی بر تفکر و اندیشه‌ی اروپای غربی است. اما آیا پایان فلسفه در مفهوم بسط و ظهور آن به صورت علوم جدید، تحقق تمام و کمال همه‌ی امکاناتی است که در تفکر فلسفی قرار داشت؟ بنابراین وظیفه‌ی تفکر، صرف‌نظر کردن از تفکر پیشین به قصد و جهت تعیین موضوع برای تفکر بعدی خواهد بود". رساله‌ی دوم با عنوان "کدام فلسفه؟ کدام تطبیق؟"، کاوش کوتاهی است در باب فلسفه‌ی تطبیقی و مقایسه‌ای اجمالی در باب ویژگی‌های فلسفه‌ی غرب و فلسفه‌ی اسلامی. رساله‌ی شوم بنیان متافیزیکی زندگی"، تحلیلی آنتولوژیک از حقیقت زندگی است. راهی که می‌کوشد متافیزیک و زندگی را به یک دیگر نزدیک کند به گونه‌ای که نه متافیزیک، منحل در زندگی شود و نه زندگی منحل در متافیزیک و در انتها، آخرین رساله، بخشی از یک رساله‌ی مبسوط با عنوان "انفعال فرهنگی" است که تحلیلی است انتقادی از وضعیت فرهنگ و نسبت تاملات کاربردی و تئوریک آن در جامعه‌ی کنونی ما با نگاهی تازه در باب ماهیت فرهنگ.
پایان فلسفه و وظیفه تفکر [مقاله]
نویسنده:
مارتین هایدگر؛ مترجم: محمدرضا اسدی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این‌ مقاله، تحقیقی‌ است‌ که‌ محققان‌ و متعلمان، هر دو را به‌ کارآید. محققان‌ فلسفه‌ می‌توانند از این‌ اثر بهره‌مند شوند زیرا که‌ مولف‌ آن‌ در واقع‌ خواسته‌ است‌ با نگارش‌ این‌ رساله‌ کوتاه، نگاه‌ نقادانه‌ای‌ به‌ اندیشه‌ پیشین‌ خود در باب‌ موضوع‌ «هستی‌ و زمان» داشته‌ باشد و متعلمان‌ علوم‌ انسانی‌ و خصوصاً‌ فلسفه‌ می‌توانند از این‌ اثر توشه‌ برگیرند زیرا مولف‌ در این‌ اثر به‌ نحوی‌ دیگر نیز خواسته‌ است‌ جایگاه‌ فلسفه‌ در عصر حاضر و نسبت‌ آن‌ با علوم‌ دیگر و وظیفه‌ تفکر و اندیشیدن‌ را در این‌ جهان‌ «توسعه‌ یافته» - که‌ مستغرق‌ تفکر عقلانی‌ تکنیکی‌ است‌ - مشخص‌ و معین‌ نماید. اما ارزیابی‌ اینکه‌ او در راستای‌ نقد درونی‌ اندیشه‌ خود و پاسخ‌ به‌ دو پرسشی‌ که‌ مطرح‌ می‌کند تا چه‌ میزان‌ کامیاب‌ بوده‌ است‌ فقط‌ بر عهده‌ کسانی‌ است‌ که‌ هم‌ بر اندیشه‌های‌ هیدگر و هم‌ بر اقتضائات‌ فکری‌ و عینی‌ دنیای‌ جدید، کاملاً‌ اشراف‌ و احاطه‌ دارند. این‌ عنوان‌ معرف‌ کوششی‌ است‌ که‌ بازتاب‌ آن‌ پافشاری‌ بر پرسش‌ است. هر پرسشی‌ راهی‌ به‌ سوی‌ یک‌ پاسخ‌ دارد و چنانچه‌ پاسخی‌ ارائه‌ می‌شد آن‌ پاسخ‌ متضمن‌ تقریری‌ گزاره‌ای‌ درباره‌ یک‌ موضوع‌ نامعلوم‌ نمی‌بود بلکه‌ دربر دارنده‌ یک‌ تحول‌ فکری‌ می‌بود. بحثی‌ که‌ پس‌ از این‌ مطرح‌ می‌شود به‌ مبحث‌ گسترده‌تری‌ تعلق‌ دارد، این‌ بحث‌ کوشش‌ و تلاشی‌ است‌ که‌ از سال‌ 1930 تاکنون‌ بارها و بارها در جهت‌ شکل‌ دادن‌ به‌ پرسش‌ هستی‌ و زمان‌ - به‌ گونه‌ای‌ که‌ در اعصار بسیار کهن‌ مطرح‌ می‌شد - به‌ عمل‌ آمده‌ است. این‌ مقاله‌ می‌خواهد نقطه‌ عزیمت‌ پرسش‌ مربوط‌ به‌ «هستی‌ و زمان»() را در معرض‌ یک‌ «نقادی‌ درونی‌ و ماندگار»() قرار دهد. بنابراین‌ باید روشن‌ شود که‌ این‌ پرسش‌ انتقادی‌ که‌ موضوع‌ تفکر چیست؟تا چه‌ محدوده‌ای‌ الزاماً‌ به‌ طور پیوسته‌ متعلق‌ به‌ تفکر است؟ بر این‌ مبنا عنوان‌ وظیفه‌ هستی‌ و زمان‌ تغییر خواهد یافت، ما می‌پرسیم: -1 مفهوم‌ اینکه‌ فلسفه‌ در عصر حاضر به‌ مرحله‌ نهایی‌ خودگام‌ نهاده‌ چیست؟ -2 چه‌ وظیفه‌ دیگری‌ برای‌ تفکر در پایان‌ فلسفه‌ ذخیره‌ شده‌ است؟
فلسفه فلسفه‮‬‫
نویسنده:
اثر مارتین هایدگر‮‬‏‫؛ ترجمه غ. م.‌اخلاقی.‮‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫تهران ‮‬: کتابسرا‏‫,
متافيزيك نيچه
نویسنده:
مولف مارتين هيدگر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
سرآغاز کار هنری
نویسنده:
مؤلف: مارتین هیدگر؛ مترجم: پرویزضیاء شهابی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: شرکت نشر کتاب هرمس,
  • تعداد رکورد ها : 75