جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حس گذشته: مقالاتی در تاریخ فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams (editor); Myles Burnyeat (editor)
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: برنارد ویلیامز قبل از مرگش در سال 2003 قصد داشت مجموعه‌ای از مقالات تاریخی را منتشر کند که عمدتاً بر دنیای باستان متمرکز بود. این جلد پس از مرگ، انتخاب بسیار گسترده‌تری را گرد هم می‌آورد که در حدود چهل سال نوشته شده است. میراث او در این اثر استادانه باقی می ماند، اولین مجموعه ای که از مقالات ویلیامز در مورد تاریخ فلسفه منتشر شده است. موضوعات مربوط به قرن ششم قبل از میلاد است. تا بیستم پس از میلاد، از هومر تا ویتگنشتاین از طریق سقراط، افلاطون، ارسطو، دکارت، هیوم، سیدگویک، کالینگوود و نیچه. اغلب به سختی می توان گفت که کدام بخش تاریخ و کدام فلسفه است. هر دو درگیر هستند، زیرا این تاریخ فلسفه است که به صورت فلسفی نوشته شده است. شرح تاریخی با بررسی دقیق فلسفی همراه است. بینش در گذشته با پذیرش کورکورانه مفروضات حال مقابله می کند. مایلز برنیات در مقدمه تأثیرگذار و روشنگر خود درباره این مقالات می نویسد: «آنها عمق تعهدی را به تاریخ فلسفه نشان می دهند که امروزه به ندرت در متفکری تا این حد برجسته در صحنه فلسفی معاصر یافت می شود». نتیجه، علاقه و اهمیت فلسفه امروز در گذشته نزدیک و دور آن را تحسین می کند. حس گذشته یکی از سه مجموعه مقالات برنارد ویلیامز است که پس از مرگ او توسط انتشارات دانشگاه پرینستون منتشر شده است. In the Beginning Was the Deed: Realism and Moralism in Political Argument، انتخاب، ویرایش و با مقدمه جفری هاثورن و فلسفه به عنوان یک رشته انسانی، انتخاب، ویرایش و با مقدمه A. W. Moore سه گانه را تشکیل می دهند.
شانس اخلاقی: مقالات فلسفی (1973-1980) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جلد جدیدی از مقالات فلسفی برنارد ویلیامز. این کتاب جانشین مشکلات خود است، اما در حالی که این جلد عمدتاً به مسائل هویت شخصی می‌پردازد، شانس اخلاقی بر مسائل فلسفه اخلاق و نظریه کنش عقلانی متمرکز است. تمام این حوزه البته در دهه گذشته به طرز چشمگیری احیا شده است، و فیلسوفان نگرانی های خود را به گونه ای گسترش داده و عمیق تر کرده اند که اکنون فلسفه اخلاقی و سیاسی بسیار قبلی را عقیم و بی اهمیت جلوه می دهد. خوش شانسی اخلاقی شامل تعدادی مقاله است که به این پیشرفت کمک کرده است. از جمله موضوعات تکراری می توان به محدودیت های اخلاقی و فلسفی سودگرایی، مفهوم یکپارچگی، نسبیت گرایی و مشکلات تعارض اخلاقی و انتخاب عقلانی اشاره کرد. اثر ارائه شده در اینجا با درجه بالایی از تخیل و دقت مشخص شده است و همچنین حس قوی واقعیت روانشناختی را منتقل می کند. این جلد منبع تحریک کننده ایده ها و استدلال برای همه فیلسوفان و طیف گسترده ای از خوانندگان دیگر خواهد بود.
مسائل نفس: مقالات فلسفی (1956-1972) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه ای از مطالعات فلسفی است که بر مشکلات هویت شخصی متمرکز شده و به موضوعات مرتبط در فلسفه ذهن و فلسفه اخلاق گسترش یافته است.
اخلاق و حدود فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با پیشگفتار جدیدی توسط جاناتان لیر "به طرز قابل توجهی سرزنده و لذت بخش... این کتاب بسیار غنی است که حاوی توضیحات عالی از انواع نظریه های اخلاقی و مشاهدات بی شمار و اغلب شوخ در مورد موضوعاتی است که در راه با آنها مواجه می شویم." - مکمل ادبی تایمز برنارد ویلیامز یکی از بزرگترین فیلسوفان نسل خود بود. اخلاق و محدودیت های فلسفه نه تنها به طور گسترده ای به عنوان مهم ترین کتاب او شناخته می شود، بلکه از کلاسیک معاصر فلسفه اخلاق نیز استقبال می شود. ویلیامز با تکیه بر ایده‌های فیلسوفان یونانی، اخلاق را به دور از مشغله‌ی ذهنی با نظریه‌های اخلاقی جهانی به سمت «حقیقت، حقیقت و معنای زندگی فردی» تغییر می‌دهد. او دشوارترین مسائل در فلسفه معاصر را بررسی و تأمل می‌کند و ایده‌های جدیدی را درباره موضوعات محوری مانند نسبی‌گرایی، عینیت و امکان دانش اخلاقی شناسایی می‌کند. این نسخه همچنین شامل تفسیری بر متن توسط A.W.Moore است. برنارد ویلیامز در زمان مرگش در سال 2003 توسط تایمز به عنوان "فیلسوف اخلاق برجسته در عصر خود" مورد ستایش قرار گرفت. او در دانشگاه‌های کمبریج، برکلی و آکسفورد تدریس می‌کرد و نویسنده بسیاری از کتاب‌های تأثیرگذار از جمله اخلاق است. دکارت: پروژه تحقیق محض (موجود در راتلج) و حقیقت و صداقت.
حقيقت و صداقت: بحثي در تبارشناسي [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernard Williams (برنارد ویلیامز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: راستگو بودن به چه معناست؟ حقیقت چه نقشی در زندگی ما دارد؟ اگر راستگویی را رد کنیم چه چیزی را از دست می دهیم؟ هیچ فیلسوفی بهتر از برنارد ویلیامز برای پاسخ به این سؤالات مناسب نیست. او که با ترکیب مشخصه اش از اشتیاق و سادگی ظریف می نویسد، ارزش حقیقت را بررسی می کند و آن را کمتر و بیشتر از آنچه تصور می کنیم، می یابد. فرهنگ مدرن دو نگرش را نسبت به حقیقت نشان می دهد: سوء ظن به فریب خوردن (هیچ کس نمی خواهد فریب بخورد) و شک در اینکه حقیقت عینی اصلاً وجود دارد (هیچ کس نمی خواهد ساده لوح باشد). این تنش بین تقاضا برای صداقت و تردید در یافتن حقیقت، یک پارادوکس انتزاعی نیست. این پیامدهای سیاسی دارد و نشانه این خطر است که فعالیت های فکری ما، به ویژه در علوم انسانی، ممکن است خود را تکه تکه کنند. رویکرد ویلیامز، در سنت تبارشناسی نیچه، فلسفه، تاریخ و روایتی تخیلی را درمورد چگونگی بروز نگرانی انسان با حقیقت در هم می آمیزد. او بدون انکار اینکه ما باید نگران احتمالی چیزهایی باشیم که بدیهی می دانیم، از حقیقت به عنوان یک هدف فکری و یک ارزش فرهنگی دفاع می کند. او دو فضیلت اساسی حقیقت را مشخص می کند، دقت و صداقت، که هدف اولی کشف حقیقت و دومی بیان آن است. او اشکال مختلف روانشناختی و اجتماعی را که این فضایل به خود گرفته اند توصیف می کند و می پرسد که امروز چه ایده هایی می تواند به بهترین وجه آنها را درک کند. حقیقت و حقیقت چالشی قدرتمند برای این باور مد روز است که حقیقت ارزشی ندارد، اما به همان اندازه برای ایمان سنتی که ارزش آن خود را تضمین می کند. برنارد ویلیامز به ما نشان می دهد که وقتی احساس ارزش حقیقت را از دست می دهیم، چه از نظر سیاسی و چه از نظر شخصی چیزهای زیادی از دست می دهیم و ممکن است همه چیز را از دست بدهیم.
نظریه های اخلاقی
نویسنده:
برنارد ویلیامز، ابراهیم دیانتی نسب
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 12 تا 15
مردان اندیشه: گفتگوی برایان مگی با برنارد ویلیامز
شخص محوری:
برنارد ویلیامز
نوع منبع :
صوت , فیلم , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
فلسفه دکارت
نویسنده:
برنارد ویلیامز,سید علی حقی‌
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :