جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 521
خدمة البيت بين الزوجين في العهد النبوي
نویسنده:
محمد عبد العال
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تحقیق با هدف جمع آوری کارهای خانه ای که زنان و مردان در عصر پیامبر انجام می دادند ، با شناسایی همسران مسئول هر کار یا حرفه با توجه به راهنمایی های حضرت محمد (ص) و همراهانش در خدمت به خانه ها ، انجام شد. روایات پراکنده در منابع عهد پیامبر (ص) و محدود کردن آنها به روایات معتبر و تفریق ضعیفان به جز تکمیل حادثه ای که منشأ معتبری دارد. در این مطالعه ، محقق به تهیه غذا برای خانواده و خانواده پرداخت. ، آوردن آب آشامیدنی به منازل ، آسیاب کردن ، ورز دادن و پختن حبوبات ، دوشیدن ، ذبح ، برش گوشت ، تهیه و آماده سازی غذا ، بافت ، دوخت و مهره ، شستن لباس و مواردی از این دست. جارو و اثاثیه منازل ، خدمات رسانی به مهمانان ، خدمت به فرزندان شوهر ، برادران و والدین ، ​​ضمن ارائه سخنان فقها به راهنمایی پیامبر صلی الله علیه و آله و اصحابش. یکی از مهمترین یافته های این مطالعه این بود که مردان اغلب درآمد و خدمات ظاهری را انجام می دادند و زنان کارهای داخلی را انجام می دادند و تحقیقات ثابت کرد که پیامبر صلی الله علیه و آله این کار را انجام نمی دهد. کار ورز دادن ، پخت ، آشپزی ، جارو کردن ، شستشو و موارد دیگر ، اما او در خانه خود آنچه را که برای طبیعت مردان مناسب است انجام داد ، مانند ذبح حیوانات و بریدن گوشت ، دوخت لباس و کفش ، بلند کردن یک وسیله شکسته و غیره ، و لازم است که همسران با توسعه زندگی مدنی و سازگاری اجتناب ناپذیر بین آنها همکاری کنند تا زندگی با پیوند محبت و رحمت ادامه یابد.
فاطمة هی فاطمة
نویسنده:
علی شریعتی؛ ترجمه هاجر القحطانی
نوع منبع :
کتاب , سخنرانی , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالامیر,
چکیده :
شریعتی در مقدمه «فاطمه فاطمه است»، مخاطب خود را زنانی دانسته که نه در قالب‌های سنتی قدیم مانده‌اند و نه قالب‌های وارداتی جدید را پذیرفته‌اند و می‌خواهند خود را بسازند و نیازمند الگو هستند. به گفته شریعتی، شخصیت حضرت فاطمه (س)، پاسخی به پرسش‌های این دسته از زنان است. او در ابتدا، ناشناخته ماندن چهره واقعی حضرت فاطمه (س)، و توجه بیش از اندازه به تعظیم و تجلیل و نقل کرامات را مورد انتقاد قرار داده و تاکید می‌کند که درباره آنچه باید از فاطمه آموخت، هیچ سخنی گفته نشده است.شریعتی در ادامه کتاب، با بیان نکاتی درباره دینداری عوام، دین سطحی و دین ناشی از احساسات، مسئولیت عالمان در معرفی صحیح دین را مورد تاکید قرار می‌دهد. شریعتی از اواسط کتاب، نکاتی درباره نظام قبیله‌ای عربی و نقش زن در آن بیان می‌کند که در آن وجدان جامعه قبایلی عرب، همه ارزش‌های انسانی را مختص پسر می‌داند و دختر را فاقد هر گونه فضیلت و اصالت بشری می‌شمرد. سپس به جایگاه حضرت زهرا (س) می‌پردازد که در چنین جامعه‌ای که ننگ دختر بودن را تنها زنده به گور کردنش پاک می‌کرد، وارث همه مفاخر خاندانش می‌شود. شریعتی سپس درباره رابطه ویژه پیامبر با دخترش، و جایگاه حساس و خطیر او پس از درگذشت پیامبر سخن می‌گوید.
سیماء محمد (ص)
نویسنده:
علی شریعتی؛ ترجمه السید جعفر سامی الدبونی؛ حققه و حرره النشر محمد حسین بزی؛ مراجعه حسین علی شعیب
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالامیر,
چکیده :
محور اصلی بحث کتاب تنها صحبت در زندگی پیامبر اسلام نیست. کتاب با مقدمه‌ای کوتاه از مقایسه میان قیصرها، حکیمان و پیامبران آغاز شده و تلاش می‌کند که در این عرصه جایگاه منحصربه‌فرد پیامبران الهی را ثابت کند. موقعیت و نقش تاریخی پیامبران، ترسیم سیمای آن‌ها که درخشان‌ترین چهره‌های تاریخ‌اند و تفاوت آشکار آن‌ها با فیلسوفان و مصلحان و حکیمان و درنهایت اشاره مستقیم به سیمای با شکوه محمد(ص) در میان پیامبران الهی از بحث‌های اصلی کتاب است.
محمد (ص) خاتم النبیین من الهجرة حتی الوفاء
نویسنده:
علی شریعتی؛ ترجمه ابو علی الموسوی؛ تقدیم ابراهیم دسوقی شتا
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 521