جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
خدایی‌شدن در الهیات توماس تورنس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Myk Habets (مایک هابتس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دیدگاه تورنس از تئوسیس (الوهیت/ الوهیت) از طریق آموزه خلقت و انسان شناسی، توصیف او از تجسم، گزارش های آشتی و اتحاد با مسیح، و الهیات او در مورد کلیسا و مقدسات مورد بررسی قرار می گیرد. مطالعه مایک هابتس، دیدگاه تورنس از تئوس را از دیگر گزارش‌های احتمالی نجات به عنوان الوهیت متمایز می‌کند، و آن را در الهیات اصلاح‌شده قرار می‌دهد، و بر اساس تفکر پدرانه و مخالف برخی از ساختارهای دکترین در ارتدکس شرقی است. این کتاب اولین نقد الهیات تی.ف.تورنس برای تمرکز بر تئوزیس، و مدلی از تئوزیس را در قلمرو الهیات اصلاح شده بر اساس الهیات غربی ارائه می دهد.
الهیات فلسفی و سنت‌های مسیحی: دیدگاه‌های روسی و غربی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Bradshaw (دیوید برادشاو)
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Council for Research in Values and Philosophy,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه مقالات کنفرانسی که در 1-3 ژوئن 2010 در دانشگاه دولتی مسکو برگزار شد.
خدا و هستی: یک تحقیق [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
George Pattison (جورج پتیسون)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: الهیات غربی از دیرباز «هستی» را مقوله‌ای می‌دانست که به طور عمده برای خداوند قابل استفاده است، موجودی برتر که منشأ همه هستی نیز هست. این ایده در فلسفه متأخر مارتین هایدگر به چالش کشیده شد و با موضعی که او «هستی‌شناسی» نامید، یکی دانست. نقد هایدگر در اندیشه های به اصطلاح پست مدرن تکرار و رادیکال شد تا جایی که بسیاری از متکلمان و فیلسوفان دین اکنون می خواهند به جای خدا به عنوان «فراتر از هستی» یا «بدون هستی» صحبت کنند. با این پیش‌زمینه، خدا و هستی تلاش می‌کند بار دیگر به این موضوع بپردازد که چرا ایده‌های خدا و هستی در وهله اول با هم مرتبط شدند و بررسی کنند که آیا نقد هستی‌شناسی واقعاً ما را ملزم به کنار گذاشتن این پیوند می‌کند یا خیر. جورج پتیسون پس از بررسی این موضوع که چگونه این ایده ظاهراً انتزاعی به دیدگاه‌های مسیحی درباره نجات و رابطه بین خدا و جهان اطلاع داده است، بررسی می‌کند که چگونه مقولاتی مانند زمان، مکان، زبان، روابط انسانی و تجسم بر درک ما از خدا و هستی تأثیر می‌گذارند. پتیسون نتیجه می گیرد که در حالی که نقد هایدگر قدرت قابل توجهی دارد، صحبت از خدا به عنوان موجود تحت شرایط محدود معین مشروع باقی می ماند. مهم‌ترین آنها این است که خدا به‌جای وجود «بالفعل» (همان‌طور که در الهیات مسیحی کلاسیک) وجود دارد، بهتر از نظر وجود محض ممکن تصور می‌شود. این امر امکان گفتگو با سنت‌های دینی غیرخداپرست و علومی را که توسط مفاهیم سنتی سلب شده است، باز می‌گذارد. با این حال، در نهایت، تمام ایده های اساسی دینی باید از خواسته های عشق تجسم یافته ناشی شود و در خدمت آنها دیده شود.
  • تعداد رکورد ها : 3