جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
نوئتیک طبیعت: فلسفه محیطی و زیبایی مقدس مشهود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bruce V. Foltz
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت متفکرانه یا «هوشمندانه» به طور سنتی به عنوان عالی‌ترین شیوه درک تلقی می‌شود، دیدگاهی که هم در بسیاری از فرهنگ‌های غیرغربی و هم در مسیحیت شرقی، جایی که «نظریه فیزیک» یا درک روشن خلقت که به دنبال پاکسازی می‌آید، وجود دارد. قلب، نسبت به عقلانیت گفتمانی که مدرنیته برای تسلط و تسخیر آن استفاده کرده است، بینش عمیق تری نسبت به طبیعت ارائه می دهد. کار بر روی متون فلسفه و الهیات ارتدوکس شرقی که در غرب چندان شناخته شده نیست، و همچنین منابع گوناگونی از جمله عرفایی مانند صوفی ابن عربی، شاعرانی مانند باشو، تراهرن، بلیک، هولدرلین و هاپکینز، و طبیعت نویسان. مانند Muir، Thoreau و Dillard، The Noetics of Nature هم تقدم علوم طبیعی در تفکر محیطی و هم دیدگاه مرسوم را که برای اولین بار توسط لین وایت جونیور مطرح شد مبنی بر اینکه الهیات مسیحی به نوعی مسئول بحران زیست محیطی است، به چالش می کشد. در عوض، فولتز نتیجه می‌گیرد که دیدگاه مسیحی باستانی خلقت به‌عنوان نمادی از «زیبایی مقدس» آن که انرژی‌های الهی را تجلی می‌دهد و شکل اولیه وحی الهی را تشکیل می‌دهد، بهترین چشم‌انداز را برای وارونگی بنیادینی که در رابطه ما با محیط طبیعی مورد نیاز است، ارائه می‌دهد.
آشنایی با فلسفه زیست‌محیطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Brennan; Y.S. Lo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGill-Queen’s University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه محیطی یکی از حوزه های جدید و هیجان انگیز فلسفه است که در چهل سال اخیر ظهور کرده است. درک فلسفه محیطی، تحلیل انتقادی و جامعی از رویکردهای فلسفی معاصر به دغدغه های کنونی زیست محیطی ارائه می دهد. ایده‌های کلیدی توضیح داده می‌شوند، در زمینه فرهنگی، مذهبی، تاریخی، سیاسی و فلسفی گسترده‌تر قرار می‌گیرند و پیامدهای سیاست زیست‌محیطی آن‌ها تشریح می‌شوند. ایده ها و مفاهیم محوری در مورد ارزش زیست محیطی، رفاه فردی، کل گرایی بوم شناختی، و متافیزیک طبیعت، زمینه را برای بحث در مورد چگونگی ایجاد قوانین و اولویت های اخلاقی و اینکه آیا می توان از دیدگاه های انسان محور جهان فراتر رفت، آماده کرد. این کتاب شامل یک راهنمای مشروح برای خواندن بیشتر، سؤالاتی برای بحث و بازبینی، و مطالعات جعبه ای است که مفاهیم کلیدی و مطالب نظری را برجسته می کند. یک مقدمه روشن و قابل دسترس برای این پویاترین موضوعات، درک فلسفه محیطی برای طیف وسیعی از خوانندگان ارزشمند خواهد بود.
فلسفه ژاپنی و قاره‌ای: گفتگو با مکتب کیوتو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by Bret W. Davis, Brian Schroeder, and Jason M. Wirth
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
bloomington & indianapolis: Indiana University Press,
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با درک اهمیت مکتب کیوتو و تأثیر آن بر فلسفه، سیاست، مذهب و مطالعات آسیایی، فلسفه ژاپنی و قاره‌ای آغازگر گفت‌وگویی بین فیلسوفان ژاپنی و غربی است. مقالات این مجلد میان فرهنگی، متفکران مکتب کیوتو را با ایده آلیسم آلمانی، نیچه، پدیدارشناسی و دیگر چهره ها و مکاتب سنت قاره ای مانند لویناس و ایریگاری در گفتگو قرار می دهد. این جلد که در زمینه فلسفه جهانی تنظیم شده است، گفتگوهای انتقادی، بدیع و سازنده را بین برخی از تأثیرگذارترین چهره های فلسفی شرق و غرب ارائه می دهد.
بررسی و تحلیل نسبت انسان با طبیعت در فلسفه ملاصدرا
نویسنده:
ابراهیم رضایی, جعفر شانظری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهش های فلسفی و کلامی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
در فلسفه ملاصدرا انسان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. انسان تنها موجود ممکنی است که دارای حدّ وجودی مشخص و معینی نبوده و مراتب وجودی او متناظر و مطابق با عوالم و مراتب وجودی آن است. اصول و قواعد تأسیس این نظام فلسفی از قبیل اصالت وجود، تشکیک در وجود و به ویژه دو اصل حرکت جوهری و اتحاد عالم و معلوم و همچنین مراحل تکوین نفس و نسبت آن با بدن می‌تواند مبنای فلسفه زیست‌محیطی را شکل دهد که به واسطه آن بتوان راهکارهایی برای تبیین نسبت انسان و طبیعت ارائه نمود و براساس آن بحران زیست‌محیطی که طبیعت از آن رنج می برد، مدیریت شود. در نظام فلسفی حکمت متعالیه، طبیعت به عنوان مرتبه‌ای از مراتب وجود به تناسب بهره‌ای که از وجود دارد؛ واجد علم، ادراک و شعور است بنابراین تعامل انسان با این موجود زنده به کلی با آنچه در فلسفه زیست‌محیطی مبتنی بر فلسفه غرب تعریف شده، متفاوت است. تبیین و تحلیل معنای انسان و طبیعت در فلسفه ملاصدرا و بیان نسبت آن دو از اهداف اصلی این مقاله است.
صفحات :
از صفحه 5 تا 24
  • تعداد رکورد ها : 4