جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 58
رابطه ایمان با عمل در مسیحیت پروتستان و شیعه امامیه؛بررسی تطبیقی بین مارتین لوتر و علامه طباطبایی
نویسنده:
پدیدآور: عباس جبار حنون شبانات استاد راهنما: جواد قاسمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
موضوع ایمان و ارتباط آن با عمل یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که متکلمان ادیان مختلف در مورد آن بحث می‌کنند، زیرا این موضوع تا حد زیادی در زندگی مؤمنان جاری و ساری بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است. بیشتر ادیان خصوصاً ادیان آسمانی بر عمل صالح به عنوان نمود خارجی ایمان کامل تأکید داشته و آن را شرط نیل به سعادت می‌دانند. هدف این پژوهش تبیین مفهوم ایمان و نشان دادن دایره عمل در اندیشه دینی و بیان رابطه ایمان با عمل در اندیشه مسیحی بر اساس دیدگاه‌های متفکر پروتستان لوتر و فکر شیعی بر اساس دیدگاه علامه طباطبایی، متفکر شیعه است که مقایسه‌ای بودن این تحقیق وجه امتیاز آن شمرده می‌شود. یکی دیگر از دلایل انتخاب این موضوع کمبود آثار محققان در این زمینه است. در این تحقیق ابتدا با مفاهیم ایمان، عمل، سعادت و نیز مسیحیت پروتستان و شیعه امامیه آشنا می‌شویم و سپس با روش توصیفی و تحلیلی و با مراجعه به آثار مارتین لوتر و علامه طباطبایی به واکاوی مفهوم ایمان و عمل و رابطه آنها و نیز مفهوم سعادت می‌پردازیم. در پایان نیز ضمن مقایسه آراء این دو اندیشمند پروتستانی و شیعی، به اشتراکات و تفاوت‌های نظرات آنها در این موضوع می‌پردازیم. به صوت خلاصه باید گفت: دستیابی به نجات و رستگاری از نظر لوتر تنها با ایمان میسر است و اعمال نقشی در سعادت انسانی ندارد. البته باید دانست از نظر پروتستان‌ها اعمال صالح دارای آثار اخلاقی و اجتماعی در رابطه افراد با یکدیگر است. از نظر شیعه امامیه که در این تحقیق علامه طباطبایی آن را نمایندگی می‌نماید، رابطه ایمان و عمل رابطه تکاملی است که هر دوی آنها در سعادت انسان نقش مستقیم دارند و التزام به یکی بدون دیگری انسان را سعادتمند نخواهد ساخت.
اليهود واكاذيبهم
نویسنده:
مارتن لوثر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
تجسم و خلقت: پیش فرض های الهیاتی خلقت و دلالت های مسیح شناسی در لوتر، شلایرماخر و کارل بارت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anne Käfer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter,
به یاد اصلاحات: مارتین لوتر و الهیات کاتولیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Declan Marmion (editor), Salvador Ryan (editor), Gesa E. Thiessen (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آشکار شدن دراماتیک وقایع پس از اقدام انقلابی مارتین لوتر منجر به شکاف نهایی و ظاهراً جبران ناپذیر با کاتولیک رومی شد: تکفیر و تفرقه. یادآوری اصلاحات به این تاریخ وارد می‌شود و خوانش دقیق‌تری از رابطه لوتر با سنت کاتولیک را دنبال می‌کند، از ریشه‌های آگوستینی او و آموزش قرون وسطایی او تا خواندن کتاب مقدس و تحقیقات کلیسای‌شناسی، و همچنین ارتباط و چالش مستمر او با الهیات کاتولیک. کنسرسیومی بین‌المللی متشکل از دانشمندان کاتولیک و پروتستان در این کتاب مشارکت می‌کنند و تصویری متفکرانه از لوتر ارائه می‌کنند.
مدتها قبل از لوتر: ردیابی قلب انجیل از مسیح تا اصلاحات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Catholic Church;Busenitz, Nathan
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Moody Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفی بحث -- اصلاح طلبان و توجیه -- کلیسای قبل از آگوستین -- آگوستین و توجیه -- کلیسای پس از آگوستین -- ردیابی قلب انجیل از مسیح تا اصلاحات.؛ انجیل قبل از اصلاحات کجا بود؟ انجیلیان معاصر اغلب برای پاسخ به این سوال تلاش می کنند. در نتیجه، بسیاری از کاتولیک های رومی به سرعت ادعا می کنند که درک اصلاح طلبی از انجیل به سادگی قبل از دهه 1500 وجود نداشته است. آنها ادعا می‌کنند که آموزه‌های کلیدی اصلاح‌طلبی، مانند انفرادی، در پانزده قرن اول تاریخ کلیسا وجود نداشتند. بلکه آنها توسط مارتین لوتر، جان کالوین و دیگران اختراع شدند. این یک اتهام جدی است و انجیلی ها باید آماده پاسخگویی به آن باشند. اگر درک انجیلی از انجیل تنها 500 سال قدمت داشته باشد، ما الف.
لوتر اولیه: مراحل در جهت گیری مجدد اصلاحات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Berndt Hamm (برنت هام)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Fortress Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: توسعه اندیشه مارتین لوتر به دلیل اصلاحات و تأثیرات چشمگیر آن بر تاریخ مسیحیت در غرب توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. اما بسیاری از این پژوهش‌ها چنان مجذوب بحث‌های بعدی شده‌اند که عملاً زمینه‌ای را که اندیشه لوتر در آن و در برابر آن شکل گرفته، نادیده گرفته و حتی تحریف کرده است. در لوتر اولیه، برنت هام، که هم در زندگی فکری اواخر قرون وسطی و هم در لوتر به تخصص مجهز است، دیدگاه‌های جدیدی را ارائه می‌کند که بحث‌های قدیمی را پشت سر می‌گذارد. هام، محقق استاد لوتر، بینش تازه ای در مورد توسعه الهیات لوتر از ورود او به صومعه از طریق سخنرانی های اولیه خود در مورد کتاب مقدس تا نوشتن 95 تز در 1517 و آزادی یک مسیحی در 1520 ارائه می دهد. هام به دنبال یک پیشرفت واحد، به دقت مجموعه‌ای از تغییرات مهم را در جهان‌بینی الهیات قرون وسطایی اواخر لوتر در طول دوران اولیه زندگی‌اش ترسیم می‌کند.
مفهوم مارتین لوتر از کلیسا: پیامدهای آن برای افراد غیر روحانی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
William W. Dean
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مقاله بررسی رابطه بین الهیات کلیسا مارتین لوتر و توسعه عملی زندگی مذهبی کلیسای تحت رهبری وی است، زیرا این رابطه به نقش فعال و منفعل افراد غیر روحانی در کلیسا مربوط می شود. سوال پایان نامه این است: آیا لوتر تعصب اجتماعی علیه طبقات فرودست و به نفع طبقه بالا داشت که باعث شد او در طول حرفه خود مفهوم کلیسا را اصلاح یا تفسیر کند؟
عرفان مارتین لوتر در سنت مسیحی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
F. R Gerard
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ما معتقدیم که می‌توان عرفان را تجربه الف تعریف کرد ارتباط شخصی با خدا؛ و ما در این تجربه بلافصل الهی، ذات دین را می بینیم. هر تجربه دینی واقعی ماهیتی عرفانی خواهد داشت. در بخش اول سعی می کنیم این تعریف بسیار گسترده از عرفان را ارائه دهیم. پس از تمایز سریع بین عرفان فلسفی و عرفان مسیحی، ویژگی ها را بیان می کنیم. علامت گذاری دومی فلوطین و آگوستین تسهیل و تمایز می دهند از دو عرفان و بررسی نقاط تماس آنها. با نئو افلاطونیسم می توانیم فاصله بین این دو را مشخص کنیم. اگرچه اساساً بت پرستانه بود، اما این نوافلاطونی بود که به ده قرن مسیحیت دامن زد. او الهام بخش آگوستین و به وسیله او عرفان قرن چهاردهم خواهد بود. قرن. در "الهیات آلمانی" معروف و مرموز نفوذ می کند و از طریق آن، تا حدی، مارتین لوتر.
الهیات موسیقی لوتر: زیبایی و لذت معنوی
نویسنده:
Miikka E. Anttila
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter ,
چکیده :
چکیده ماشینی : شیرینی موسیقی چیزی است که قرن ها متکلمان مسیحی را متحیر کرده است. در این پژوهش به الهیات موسیقی لوتر از دیدگاه لذت پرداخته شده است. اهمیت شادی، زیبایی و لذت را در رابطه با موسیقی و الهیات لوتر بررسی می کند. مفهوم موسیقی به عنوان بهترین هدیه خداوند مستلزم بحث در مورد ایده «هدیه» است. موسیقی چشم اندازهای جدیدی را به تفکر لوتر باز می کند. لوتر به ندرت در زمره الهیدانان زیبایی شناسی قرار گرفته است. با این وجود، لوتر دیدگاه عجیبی در مورد زیبایی دارد و ایمان را به عنوان نوعی تأمل زیبایی شناختی می داند.
الهیات سیاسی آگوستین، توماس آکوئیناس و رینهولد نیبور: یادداشت‌هایی درباره الهیات سیاسی و رئالیسم مسیحی
نویسنده:
Tsoncho Tsonchev
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Montreal Review ,
چکیده :
چکیده ماشینی : واقع گرایی در الهیات سیاسی آگوستین، توماس آکویناس و راینهولد نیبور، صرفاً آموزه ای در احتیاط نیست، به هیچ وجه بدبینی نیست و برنامه یا استراتژی سیاسی برای دستیابی به اهداف سیاسی خاص نیست. این بیشتر یک فلسفه زندگی است، یک حکمت الهام گرفته از دین، مجموعه ای از اصول برای فراز و نشیب های هستی و سیاست. علاوه بر مقاله اصلی درباره دیدگاه رئالیست مسیحی آگوستین، آکویناس و نیبور، این جلد همچنین شامل مقالاتی درباره الهیات سیاسی ولادیمیر سولوویف، سمیون فرانک، فئودور تیوتچف و مارتین لوتر است.
  • تعداد رکورد ها : 58