جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
آیین و دین در شونزی ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kline, T. C.; Tiwald, Justin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
کنفوسیوسیسم بازسازی‌گرا: بازاندیشی در اخلاق پس از غرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ruiping Fan (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برخلاف تلاش‌های مرسوم نئوکنفوسیوس برای بازسازی میراث کنفوسیوس در پرتو ارزش‌های مدرن غربی، این کتاب یک پروژه بازسازی‌گرای کنفوسیوسی را برای بازیابی منابع کنفوسیوسی برای مقابله با چالش‌های اخلاقی و سیاست عمومی معاصر ارائه می‌کند. روپینگ فن استدلال می‌کند که روایت‌های عمومی از کالاهای انسانی و عدالت اجتماعی در فرهنگ فردگرایانه غالب غرب برای هدایت زندگی با فضیلت و ساختار مناسب جامعه بیش از آن بی‌اهمیت است. در عوض، او نشان می‌دهد که بینش‌های اخلاقی اندیشه کنفوسیوس دقیقاً آن‌هایی هستند که برای پر کردن خلاء اخلاقی در حال توسعه در چین پساکمونیستی و پرداختن به مشکلات مشابه در غرب مورد نیاز هستند. این کتاب از طریق یک استراتژی فلسفی تطبیقی ​​و گستره ای از مسائل معاصر که با هیچ اثر دیگری در این موضوعات بی رقیب به آن پرداخته شده است، عمیقاً در سنت کنفوسیوس تأمل می کند. این اولین زبان انگلیسی است که نه تنها تلاش برای احیای آیین کنفوسیوس در چین معاصر را بررسی می کند، بلکه چنین تلاشی را برای مقابله با مشکلات مهم اخلاقی، اجتماعی و سیاسی که در چین قرن بیست و یکم با آن مواجه است به ارمغان می آورد. این کتاب باید برای هر فیلسوفی که در کاربرد فلسفه سنتی چین در مسائل معاصر کار می کند و همچنین هر خواننده ای که علاقه مند به مطالعات فرهنگی و اخلاقی تطبیقی ​​است، جالب باشد. کتاب شجاعانه FAN Ruiping به این سوال می پردازد که چه چیزی باید جایگزین کمونیسم در چین شود. او از اخلاق کنفوسیوسی دفاع می کند که به شدت با فردگرایی لیبرال در تضاد است و پیامدهایی را برای موضوعات مشخصی مانند اخلاق در تجارت و اصلاحات مراقبت های بهداشتی ترسیم می کند. این کتاب هم تحریک‌آمیز و هم قابل قبول است، و برای هر کسی که نگران آینده چین است باید آن را بخواند. و شاید لیبرال‌ها را برانگیزد تا تعهدات خود را زیر سوال ببرند. این یک جلد مهم در اندیشه فلسفی معاصر است که عمیقاً و خلاقانه در تحقیقات کنفوسیوس ریشه دارد. این تنها تلاش عمده در زبان انگلیسی برای تسخیر اندیشه کنفوسیوس است که آن اندیشه را از طریق پیشینه فرضیات و تعهدات فلسفی غرب تحریف نمی کند. کار فن تأثیر ماندگاری خواهد داشت. در دنیایی که در آن هیچ کس نمی تواند تفکر چینی معاصر را نادیده بگیرد، خواندن این جلد ضروری است. - نیکلاس کاپالدی، دانشگاه لویولا نیواورلئان
فلسفه معاصر چین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chung-Ying Cheng , Nicholas Bunnin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Blackwell Publishers Ltd,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه معاصر چین شامل بحث در مورد شانزده فیلسوف بزرگ چینی قرن بیستم است. محققان برجسته در این زمینه آثار این شخصیت‌های مهم را توصیف و ارزیابی انتقادی می‌کنند. کار فیلسوفان بزرگ معاصر چین را که به ندرت به زبان انگلیسی مورد بحث قرار گرفته‌اند، ارزیابی انتقادی می‌کند. دارای مقالاتی توسط دانشمندان برجسته در این زمینه است. شامل واژه نامه ای از حروف چینی و تعاریف است.
لائوزیِ "کنفوسیوسیِ" وانگ بی: درک اخلاقی قابل مقایسه در تفکر "دائوئیستی" و "کنفوسیوسی" [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Paul Joseph D’Ambrosio (پل جوزف دامبروزیو)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کار وانگ بی اغلب به عنوان مدرکی برای تفسیرها و ترجمه های "کنفوسیوس" از لائوزی استفاده می شود. کسانی که استدلال می‌کنند که رد صریح ارزش‌های کنفوسیوس در فصل‌های 5، 18، 19 و 38 در واقع باید به‌عنوان تقلید توخالی توصیه‌کننده و ظاهر صرف اخلاق کنفوسیوس خوانده شود، اغلب به وانگ بی استناد می‌کنند. علاوه بر این، این فیلسوف بزرگ معمولاً به عنوان یک مفسر صرف در نظر گرفته می شود که صرفاً به دنبال ترکیب ایده های کنفوسیوسی و دائوئیست است. در این مقاله، من استدلال خواهم کرد که پروژه وانگ در واقع بسیار پیچیده تر و ظریف تر است. او سیستم فلسفی خود را توسعه می‌دهد، که از برخی قیاس‌پذیری‌های اساسی بین لائوزی و آنالکت قدردانی می‌کند. توصیف او به عنوان تبلیغ کننده یک لائوزی "کنفوسیوس" نادرست است زیرا او در نهایت بیشتر به مفاهیم "دائوئیستی" مانند "خودی" و "عدم کنش" متکی است. به طور خلاصه، وانگ بی یک سیستم فلسفی منحصر به فرد را ایجاد می کند که به شدت بر پایه کلاسیک های مختلف استوار است، و در حالی که تفسیر او در مورد لائوزی به عنوان "کنفوسیوس" در نظر گرفته می شود، در واقع بسیار پیچیده تر است.
انسان از نظرگاه کنفسیوس و منسیوس
نویسنده:
رقیه دلبندرواسجان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
از دغدغه‌های وجودشناختی انسان، علم به خود و تبیین عقلانی آن است. به همین سبب، در ادیان گوناگون، تبیین-های نظام‌مند بسیار متنوعی دربارۀ انسان وجود دارد. ادیان چین باستان و حکمای مربوط به آنها نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌ و در پی انسان‌شناسی بوده‌اند. پژوهش حاضر با بررسی تحلیلی آراء کنفوسیوس و منسیوس سعی کرده است بخشی از تاریخ تفکر چین باستان به‌ویژه انسان‌شناسی آن را روشن کند. از این‌میان، تبیین‌های این دو حکیم در باب مسائل وجودی آدمی به ویژه سرشت او بسیار قابل توجه‌ و مکمل یکدیگرند. کنفوسیوس پیوسته بر نیک بود فطرت آدمیتأکید کرده است، لکن این منسیوس بوده است که به تعالی و مفهوم سازی هرچه بیشتر آن همّت گمارده است. منسیوس در تکمیل تعالیم استاد خود بر وجود سرآغازهای چهارگانه در سرشت آدمی و نقش آن در حیات انسان متمرکز می شود. با وجود این، هردو حکیم ارتباط مطلوب انسان با کائنات و جامعه را مورد پردازش قرار داده و از این رهگذر برنامۀ کامل و منظمی را برای کمال حیات آدمی پی ریزی می کنند. هم‌چنین برای این منظور نقش تائو یا طریقه را که نزد اکثر متفکران جایگاه عمده ای راداراست و نیز تقدیر را که سرنوشت نوع انسانی را مشخص می کند، برجسته‌تر می‌کنند.منسیوس نیز در تأکید بر ضرورت نقش انسان در اجتماع و نیز شرح تقریباًروان‌شناختی و اخلاقی آراء کنفوسیوس، حاکم وحکومت نیک خواه را وارد صحنه می کند. با وجود این، هردو حکیم چینی اشاره ای اندک به عالم ماوراء داشته و بحث وبررسی کامل آن را برعهده ی متفکران دیگر مکاتب واگذارده اند. پژوهش حاضر به روش توصیفی – تحلیلی و با استناد به منابع موجود کتابخانه‌ای انجام یافته است.
  • تعداد رکورد ها : 6