جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38
اجتماع موضوعات: حیوانات در دین، علم و اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Waldau, Kimberley Patton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : اشتراک موضوعات اولین مطالعه تطبیقی و میان رشته ای مفهوم سازی حیوانات در ادیان جهانی است. محققان از طیف گسترده ای از رشته ها، از جمله توماس بری (تاریخ فرهنگی)، وندی دونیگر (مطالعه اسطوره)، الیزابت لارنس (دامپزشکی، مطالعات آیینی)، مارک بکوف (اخلاق شناسی شناختی)، مارک هاوزر (علوم رفتاری)، استیون وایز (حیوانات و قانون)، پیتر سینگر (حیوانات و اخلاق)، و جین گودال (نخست‌شناسی) به این موضوع توجه می‌کنند که چگونه سنت‌های مذهبی عمده حیوانات را در نظام اعتقادی، اسطوره‌ها، آیین‌ها و هنر خود گنجانده‌اند. یافته‌های آن‌ها بینش عمیقی از روابط انسان‌ها با حیوانات و درک عمیق‌تر از شبکه اجتماعی و اکولوژیکی که همه ما در آن زندگی می‌کنیم، ارائه می‌دهد. مشارکت کنندگان یهودیت، مسیحیت، اسلام، هندوئیسم، بودیسم، جینیسم، دائوئیسم، کنفوسیوس، ادیان آفریقایی، سنت های مصر باستان و چین اولیه، و بومیان آمریکا، سنت های بومی تبتی و استرالیایی را در میان دیگران بررسی می کنند. آنها موضوعاتی مانند آگاهی حیوانات، رنج، فداکاری و سرپرستی را به روش‌های روش‌شناختی ابتکاری بررسی می‌کنند. آنها همچنین به چالش های معاصر مربوط به قانون، بیوتکنولوژی، عدالت اجتماعی و محیط زیست می پردازند. مشارکت کنندگان با دست و پنجه نرم کردن با ماهیت و ویژگی های ایدئولوژیک دیدگاه های دینی مختلف، آموزه ها و اعمال دینی را در پرتو جدیدی مطرح کردند. آنها آشکار می سازند که چگونه عمدا یا سهواً «دیگران» را به حاشیه می بریم، چه آن ها انسان باشند و چه غیر آنها، با تأمل در راه هایی که برای موجودات زنده ارزش قائلیم. اگرچه این یک دغدغه باستانی است، موضوع "دین و حیوانات" هنوز به طور سیستماتیک توسط محققان مدرن مورد مطالعه قرار نگرفته است. این مجموعه پیشگامانه اولین گام ها را به سوی تحلیلی معنادار برمی دارد.
حکمتی از ادیان جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sir John Templeton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Templeton Foundation Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که مخصوصاً برای جوانان مناسب است، قوانین معنوی را از طریق داستان ها و حکایات جذاب زنده می کند. حکمت از مذاهب جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین به گونه ای طراحی شده است که به مردم در تمام سنین و ملت ها فرصتی برای یادگیری بیشتر در مورد قوانین، اصول و آموزه های ادیان مختلف در سراسر جهان ارائه دهد. هر دین مجموعه‌ای از ایده‌ها یا حقایق معنوی تأیید شده دارد که اغلب در متون مقدس و ادبیات ثبت شده و در آموزه‌ها و سنت‌های انباشته نسل‌های زیادی اجرا می‌شود. این کتاب گزیده‌ای از آموزه‌های بودیسم، مسیحیت، کنفوسیوس، هندوئیسم، اسلام، جینیسم، یهودیت، پارسی، بومیان آمریکا، سیکیسم، تائوئیسم، ذن و زرتشتی را ارائه می‌دهد. شامل تمثیل‌ها، رشته‌ها و نقل‌قول‌های مدرن و باستانی است که ممکن است از فرصت‌های رشد سودمند برای پرسشگری و ذهن‌های باز حمایت کنند. محتوا و قالب Wisdom می‌تواند راهنمایی مفید و یک برنامه مطالعه منظم برای افراد، خانواده‌ها، گروه‌های مطالعه، سازمان‌های تجاری و حرفه‌ای، مدارس و کالج‌ها ارائه کند. برداشت های معنوی موجود در آن ممکن است به عنوان ابزاری موثر، عملی و قابل اجرا برای ایجاد یک زندگی بهتر استفاده شود. حکمت از مذاهب جهانی کتابی است که مطالب آن قابل مطالعه، بررسی، مطالعه، جذب و تمرین است. این کتاب خوانندگان را تشویق می‌کند تا زندگی معنوی را از طریق پرسش‌های تفکر برانگیز بررسی کنند، مانند: چگونه به سمت تجربه «بهشت روی زمین» به‌عنوان شیوه‌ای از زندگی حرکت کنیم؟ هدف انسان چیست و هدف انسان چیست؟ چگونه می توانیم با عشق و خلاقیت نامحدود عامل الوهیت باشیم؟ نشاط آور و آموزنده، حکمت ادیان جهانی برای همه ارزشمند خواهد بود.
هویت و سیاست دانش پژوهی در مطالعه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jose Cabezon, Sheila Greeve Davaney
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هویت و سیاست دانش پژوهی در مطالعات دینی برخی از مشهورترین و معتبرترین دانشمندان در مطالعات دینی را نشان می دهد که تاملات انتقادی را در مورد رابطه هویت با دانش در رشته خود ارائه می دهند. مطالعات مشابهی در زمینه‌های دیگر به این موضوعات سوبژکتیویته و هویت پرداخته‌اند، اما هیچ‌کدام به مشکلات ویژه‌ای که برای مطالعه دین ارائه می‌کنند نپرداخته‌اند یا قدردانی نکرده‌اند. Cabezon و Davaney با ارائه مجموعه ای پیچیده در مورد هویت جنسی و جنسیت، قومیت، نژاد و وابستگی های مذهبی و ارتباط آنها با مطالعه ادیان از مسیحیت تا اسلام و بودیسم قصد دارند این شکاف را پر کنند. با مقدمه ای اساسی که موضوعات، مسائل و مشکلات اصلی را که در مقالات گردآوری شده در اینجا به آن پرداخته شده است، ترسیم می کند، دانشجویان و دانش پژوهان علوم دینی و الهیات این اثر را روشنگر، تحریک کننده و ضروری می یابند. شیلا گریو داوانی، خوزه ایگناسیو کابزون، فرانسیسکا چو، پاملا آیزنباوم، فرانسیس ایکس. کلونی، ریتا گروس، تازیم کسام، مارک الیس، جفری کریپال، کواسی وایردو
اقتدار دینی
نویسنده:
مانابو وایدا؛ مترجم: علیرضا شجاعی زند
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
چکیده :
اقتدار پدیده ای فراگیر و دائمی در تاریخ ادیان است؛ و در این ارتباط معمولا از اقتدار "سنت"، اقتدار "نصوص دینی"؛ اقتدار "کلیسایی" و اقتدار "تمدن ها" و امپراطوری های مبتنی برا داعیۀ دینی یاد می شود. همان طوری که قدرت قانونی طالب اطاعت و پیروی است، در ادیان ابتدایی و باستانی و اصولا هر جا که تقاضایی برای نظم بوده، این طلب نیز وجود داشته.
صفحات :
از صفحه 96 تا 106
کلام عیسی‌ مسیح
نویسنده:
مترجم: نوشین فصیحی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
محیط پیدایش اسلام
نویسنده:
سید محمد حسینی بهشتی
نوع منبع :
کتاب , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بنیاد نشر آثار و اندیشه های شهید دکتر بهشتی ، بقعه,
چکیده :
«محيط پيدايش اسلام»، سلسله گفتاري از شهيد آيت‌الله دكتر بهشتي است كه در آخرين شنبه هر ماه ميلادي در سال‌هاي 1345 ـ 1346(1966ـ1967) در مركز اسلامي هامبورگ در جمع عده‌اي از دانشجويان و علاقه‌مندان به مطالعات اسلامي ايراد گرديده و آخرين جلسه آن در تاريخ 6 آبان 1346 (28 اكتبر 1967) بوده است. نخستين بخش اين گفتارها به روش تحقيق دربارة اديان اختصاص يافته و در بخش‌هاي بعدي با نگرشي پژوهشگرانه و همه‌جانبه، محيط پيدايش اسلام در شبه‌جزيرة عربستان و همسايگان آن يعني ايران، روم، مصر و حبشه مورد بررسي قرار گرفته است كه متأسفانه نوار گفتار مربوط به روم عليرغم تلاشي كه جهت يافتن آن صورت گرفت، بدست نيامد. با وجود اين، از آن‌جا كه مجموعة بحث و همچنين سبك و روش آن جالب و بديع بود، دريغمان آمد كه به خاطر اين نقيصه، از انتشار اصل اين سلسله گفتار خودداري كنيم، به‌ويژه آن‌كه شهید بهشتي در آغاز هر بحث، تلخيصي از آن‌چه در جلسات قبل گفته شده را تكرار نموده‌ و از اين جهت رشتة كلام در طول بحث محفوظ مانده است.
  • تعداد رکورد ها : 38