جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 63
برای تغییر (مشکلات تمدن) [کتاب عربی]
نویسنده:
مالك بن نبي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - دمشق: دارالفکر,
خطبه های شیخ محمد غزالی در مسائل دین و زندگی، جلد 2 [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد غزالی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دارالاعتصام,
دین به عنوان سرمایه اجتماعی: ایجاد خیر عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Corwin E. Smidt (کوروین ای. اسمیت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین بررسی نظام مند کتاب در مورد رابطه بین دین و سرمایه اجتماعی و تأثیرات سرمایه اجتماعی مذهبی بر زندگی دموکراتیک در ایالات متحده.
وحی ناقص: مقام معرفتی و اخلاقی علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Theodore L. Brown
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Pennsylvania State University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علم و شاخه‌های آن، فناوری، از راه‌های زیادی وارد بافت جامعه ما می‌شوند که نمی‌توانیم زندگی بدون آنها را تصور کنیم. ما با بحران‌ها و بحث‌هایی پیرامون تغییرات آب و هوایی، تحقیقات سلول‌های بنیادی، ایدز، نظریه تکاملی و «طراحی هوشمند»، استفاده از DNA در حل جرایم و بسیاری مسائل دیگر احاطه شده‌ایم. جامعه عملاً مجبور است از گرایش طبیعی ما پیروی کند، که به نظرات متخصصان علمی اهمیت زیادی می دهد. چگونه است که این کارشناسان به چنین اختیاراتی رسیده اند و اختیارات آنها تا کجا می رسد؟ آیا دانش تخصصی، دانشمندان را از اقتدار اخلاقی نیز برخوردار می کند؟ اقتدار علمی واقعاً در جامعه ما چگونه عمل می کند، و نیروهای اجتماعی متضاد (از جمله آنهایی که از قانون، سیاست و دین سرچشمه می گیرند) که باید با آنها مقابله کند، کدامند؟ تئودور براون در این اثر ترکیبی کلی درباره نقش علم در جامعه به دنبال پاسخ به چنین سؤالاتی است. در بخش اول، او مفهوم اقتدار و رابطه آن با خودمختاری را توضیح می دهد و سپس رشد تاریخی اقتدار علمی و جایگاه آن را در جامعه معاصر آمریکا دنبال می کند. در بخش دوم، او چگونگی عملکرد علمی را در رابطه با سایر حوزه‌های اجتماعی، مانند قانون، مذهب، حکومت و حوزه عمومی تحلیل می‌کند.
جنبش‌های اجتماعی اروپا و کنشگری مسلمانان: دنیایی دیگر اما با چه کسی؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy Peace
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنبش های اجتماعی مترقی چگونه با پلورالیسم دینی برخورد می کنند؟ در این کتاب، تیموتی پیس از مثال جنبش جهانی شدن تغییر استفاده می کند تا توضیح دهد که چرا رهبران جنبش اجتماعی در بریتانیا و فرانسه واکنش متفاوتی به ظهور کنشگری مسلمانان نشان دادند.
تحقیق جنبش های دینی جدید: پاسخ ها و بازتعریف ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Elisabeth Arweck
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنبش‌های مذهبی جدید مانند مونی‌ها، شاهدان یهوه و خرگوش کریشنا اکنون به خوبی در آگاهی فرهنگی جریان اصلی جا افتاده‌اند. اما پاسخ‌ها به این گروه‌های «فرقه» همچنان به شدت منفی است، که مشخصه آن واکنش‌های خشمگینی است که آن‌ها از منافع اکثریت برمی‌انگیزند. جوامع مدرن باید بیاموزند که چگونه به چنین جنبش هایی بهترین واکنش را نشان دهند و مزایا و خطرات آنها را چگونه تفسیر کنند. تحقیق در مورد جنبش‌های مذهبی جدید، تحلیلی پیشرفته از مناقشات پیرامون ادیان جدید در آمریکا و اروپای امروزی ارائه می‌کند. با تکیه بر کار میدانی اصلی، نبردهای بین گروه‌های استخدام‌کننده گروه‌هایی مانند مونی‌ها، و جنبش‌های ضد فرقه و جوامع کلیسا که برای مقابله با آنها بسیج شده‌اند را بررسی می‌کند. مداخلات دانشگاهی و رسانه‌ای هر دو طرف را مورد توجه قرار می‌دهد و بر مشکلات عینی در زبان «فرقه‌ها»، «ربایش» و «شستشوی مغزی» تأکید ویژه می‌کند. این کتاب تحریک‌آمیز و مورد نیاز که برای دانشجویان، محققان و متخصصان ایده‌آل است، بحث در مورد جنبش‌های مذهبی جدید را به سطح جدیدی می‌برد.
تجربه جنبش های مذهبی جدید در آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eugene V. Gallagher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنبش‌های دینی جدید در هر کجا و هر زمان که ظاهر شوند، همیشه درگیری ایجاد می‌کنند. ادیان جدید حتی با جذب اعضایی که مشتاقانه آموزه‌های بدیع آن‌ها را می‌پذیرند، اغلب واکنش‌های منفی شدیدی را برمی‌انگیزد – اغلب به این دلیل که مفاهیم جاافتاده عمل مذهبی، اعتقاد و اخلاق صحیح را به چالش می‌کشند. مخالفان جنبش‌های مذهبی جدید اغلب آنها را فرقه می‌نامند و از هموطنان خود، مذاهب خود و حتی دولت می‌خواهند که علیه جنبش‌های مشکوک و بالقوه خطرناک اقدام کنند. اعضا اغلب شکایت می کنند که انگیزه های آنها سوء تعبیر شده است و استدلال می کنند که گروه های آنها به طور ناعادلانه مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. تجربه جنبش‌های مذهبی جدید در آمریکا تضاد بین نمایندگان وضع موجود و مذاهب جدید را تشریح می‌کند و بررسی می‌کند که چگونه این گروه‌ها هم برای اعضای خود و هم برای مخالفان فرهنگی‌شان ظاهر می‌شوند. این کار برای هر کسی - دانش‌آموزان، والدین و معلمان - ایده‌آل است. مایلند درک عمیق تری از جنبش های مذهبی جدید در آمریکا به دست آورند. ادیان جدید همیشه بخشی از چشم‌انداز مذهبی آمریکا بوده‌اند، و این کتاب فراتر از دوره معاصر حرکت می‌کند تا نمونه‌هایی از ادیان جدیدی را که در طول تاریخ ایالات متحده پیدایش، زنده مانده یا مرده‌اند، و گاهی شکوفا شده‌اند، مورد بحث قرار دهد. در میان گروه های مورد بحث عبارتند از مورمون ها، معبد خلق ها، شاخه داویدیان، معنویت گرایی، تئوسوفی، کلیسای جهانی و پیروزمند، جامعه بین المللی برای آگاهی کریشنا، پیروان باگوان شری راجنیش، سوکا گاکای، ملت اسلام، ویکان و نئو پاگان ها، کلیسای شیطان، کلیسای ساینتولوژی، دروازه بهشت ​​و رائلیان. تجربه جنبش های مذهبی جدید در آمریکا شامل واژه نامه و فهرستی از منابع برای کسانی است که علاقه مند به انجام تحقیقات بیشتر در مورد تجربه پیروان ادیان جدید هستند.
بنیادهای الهیاتی برای خدمت تعاونی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen Pickard
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
دین در نظریه روابط بین الملل: تعاملات و امکانات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fox, Jonathan; Sandal, Nukhet A
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge/Taylor & Francis Group,
چکیده :
ترجمه ماشینی: درک فزاینده ای در میان محققان و شاغلین روابط بین الملل وجود دارد که دین یک عامل مهم در سیاست جهانی است. انقلاب ایران، حملات 11 سپتامبر، درگیری‌های قومی-مذهبی مانند یوگسلاوی سابق و سریلانکا از جمله دلایل زیادی برای افزایش تمرکز بر مذهب در امور بین‌المللی است. ظهور احزاب سیاسی مذهبی در سراسر جهان از دموکرات‌های مسیحی در اروپا گرفته تا حزب بهاراتیا جاناتا در هند به طور مشابه نمایانگر برجسته‌تر شدن بین‌المللی دین بود. با وجود این همه توجه، قرار دادن دین در درون رشته‌ای که از ابتدای پیدایش عمدتاً سکولار بوده، چالش برانگیز است. تنها تعداد کمی از آثار موجود به جسارت ادغام دین در نظریه های اصلی روابط بین الملل مانند رئالیسم کلاسیک، نئورئالیسم، نئولیبرالیسم، سازه گرایی و مکتب انگلیسی پرداخته اند. این اثر اولین تلاش سیستماتیک برای ارزیابی تطبیقی ​​جایگاه دین در رشته های نظری پیش گفته روابط بین الملل با نمونه های معاصر از سراسر جهان است. این کتاب که به شیوه ای در دسترس و منظم نوشته شده است، افزودنی مهمی برای حوزه های دین و روابط بین الملل خواهد بود. نوخت آ. ساندال، استادیار گروه علوم سیاسی در دانشگاه اوهایو است. جاناتان فاکس استاد گروه مطالعات سیاسی در دانشگاه بار ایلان اسرائیل است.
  • تعداد رکورد ها : 63