جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
معنویت و خداباوری در سازمان؛ ویژگی مدیریت خداباور
نویسنده:
بردبار حامد, عسکری متین سجاد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
کاهش تعلقات معنوی و مذهبی بشرعصر جدید در زندگی ظاهرا مدرن و رجعت مجدد او به معنویت و خداگرایی حاکی از پیام ادیان و نظام های ارزشی و دینی، خصوصا مکتب پر افتخار اسلام، است. این موضوع امروزه در سازمان های دولتی و خدماتی با مقوله احساس معنا و احساس هویت تلفیق معناداری پیدا کرده است، چرا که فاصله گرفتن انسان از معنویت، خدا و خداگرایی، سبب عصیان او و حتی به هم ریختگی برنامه های زندگی اش می شود. مقاله پیش رو ضمن واژه کاوی خداجویی و خداگرایی و ویژگی های فطرت انسان الهی و با تقوا به بررسی این موضوع در گذر زمان و تاریخ پرداخته و آن را از منظر بزرگان دین و فلسفه مورد نقد و بررسی قرار می دهد و سپس به طور ویژه و ممحض همین مقولات را در قرآن کریم و نهج البلاغه مورد بررسی و کاوش قرار می دهیم و برای هر کدام از آنها نمونه و رخداد سازمانی ذکر می نماییم. مطالعه نظریات بومی و غیر بومی و تعاریف موجود از معنویت و خداگرایی در مکتب اسلام نشان می دهد که مولفه هایی مانند روح بخشی، تعالی فرد، آگاهی و احساس هویت مهم ترین ارکان انسان معنویت گرا در سازمان های عصر حاضر هستند.
صفحات :
از صفحه 61 تا 79
رابطه معنویت در کار و سلامت سازمانی با کارآفرینی سازمانی
نویسنده:
رازی سمیرا, اکبری مرتضی, شکیبا حجت, مرزبان شیرمراد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
زمینه: معنویت در محیط کار می تواند نیروی قدرتمند مثبتی برای زندگی افراد باشد، زیرا افراد با تلفیق و یکپارچه ساختن کار و زندگی معنوی شان، کاری لذت بخش تر، متوازن تر و معنادارتر ایجاد می کنند و روح و روان خود را پرورش می دهند. هدف این پژوهش بررسی رابطه معنویت در کار و سلامت سازمانی با کارآفرینی سازمانی از دیدگاه کارکنان دانشگاه تهران بود.روش: تحقیق حاضر به صورت توصیفی همبستگی و با استفاده از فن پیمایش انجام شده است. جامعه آماری پژوهش 1840 نفر از کارکنان دانشگاه تهران بودند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 230 نفر انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه الکترونیکی بود که برای ارزیابی روایی آن از نظرات اعضای هیات علمی دانشگاه تهران و برای ارزیابی پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از آماره های توصیفی و استنباطی (تحلیل همبستگی جزیی و رگرسیون) استفاده شده است.یافته ها: نتایج حاصل از رگرسیون نشان داد که 0.74 عوامل موثر بر کارآفرینی سازمانی به ترتیب توسط معنویت در کار، توسعه و کارآیی، مشارکت در تصمیم گیری و نوآوری تبیین می شود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد این سه زمینه دارای رابطه متقابل هستند، بنابراین توجه به این زمینه ها می تواند در بهبود کارآفرینی سازمانی موثر باشد.
صفحات :
از صفحه 110 تا 119
  • تعداد رکورد ها : 2