جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 43
چرا آفریده شده ایم؟ افزایش درک ما از هدف بشریت در زمین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sir John Templeton, Rebekah Alezander Dunlap
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که بسیاری از کتاب ها تلاش می کنند تا تفکر را از طریق حکایت ها و نظریه های تحریک آمیز تحریک کنند، چرا ما خلق شده ایم؟ مسیر متفاوتی را طی می کند با یک سوال شروع می شود و با انبوهی از سوالات مانند این ادامه می یابد: تشخیص وجود امر مقدس در درون خود و اطرافمان چیست؟ چگونه افراد می توانند یک شیوه زندگی هدفمند و پربار ایجاد کنند؟ چگونه شادی با هدف فرد ارتباط دارد؟ هدف از این سوالات تشویق تفکر، مشاهده و تحقیق است که درک را بزرگتر می کند و در عین حال حس جهت را ارائه می دهد. هدف کمک به افراد برای داشتن یک زندگی مفیدتر و شادتر است. سر جان و کشیش دانلپ از سوالات برای کمک به خوانندگان برای کشف نقش فروتنی به عنوان کلید دانش و پیشرفت استفاده می کنند. آنها به قدرت خلاق تفکر هدفمند نگاه می کنند و می پرسند که اگر ما از پرداختن به هر فکری که نمی خواهیم در زندگی مان عینیت پیدا کند خودداری کنیم، چگونه زندگی ممکن است تغییر کند. آنها سوالاتی را در رابطه با هدایت آگاهانه زندگی خود مطرح می کنند: آیا مطالعه افراد شاد می تواند راهی برای یادگیری بیشتر در مورد شادی باشد؟ آیا واقعیت های معنوی مانند دعا، عشق، عبادت، شکرگزاری، و فروتنی ما را به سوی دستاوردهای مفید سوق می دهد؟ آنها همچنین راه هایی را برای تحقیقات بیشتر پیشنهاد می کنند. کمک به روشن کردن ارتباط احتمالی بین اصول معنوی و مفاهیم انسانی تفسیری از طیف گسترده ای از منابع است: کتاب مقدس، مادر ترزا، آلبرت انیشتین، ادوارد او. ویلسون، امانوئل سوئدنبورگ، امت فاکس، A.H. مزلو، سر آیزاک نیوتن، دکتر آلبرت شوایتزر و اسقف اعظم دزموند توتو و بسیاری دیگر.
حلیة الصالحین: فی ظلال دعاء مكارم الأخلاق للامام زین العابدین علی بن الحسین سلام الله علیهما
نویسنده:
السید صادق الحسینی الشیرازی
نوع منبع :
کتاب , شرح اثر , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مکتبه هیئه الامین,
چکیده :
کتاب حاضر مجموعه محاضرات صادق شیرازی درباره دعای مکارم الاخلاق امام زین العابدین علیه السلام می باشد و برخی از فضایل و رذایل اخلاقی را مطرح می کند.
طهارة الروح
نویسنده:
مرتضی مطهری؛ اعداد حسین واعظی نجاد؛ ترجمه خلیل زامل العصامی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالرسول الاکرم، دارالمحجه البیضاء,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
این کتاب از زبان فارسی به زبان عربی ترجمه شده و موضوع آن تزکیه و تهذیب روح و روان و نفس انسان با استعانت از معنویت است. مطالب کتاب عبارت‌اند از: "روح عبادت"، "عبادت و پرستش و اثرات آن"، "ردکننده‌ی عبادت"، "عبادت و زهد و عرفان"، "هوشیاری در عبادت"، "عبادت و شناخت"، "اعتدال در عبادت"، "عبادت و توبه"، "عبادت و جامعه"، "صفات یاران پیامبر (ص)"، "آثار عبادت"، "نماز" و ...
معماى هستى
عنوان :
نویسنده:
ناصر مکارم شیرازي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
مباحث تكميلى عقايد
نویسنده:
عبدالله ابراهیم زاده، سعید سبحانی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سپهر اندیشه ,
چکیده :
نگارنده در بخش نخست این کتاب بین جهان‌بینی الهی اسلامی و ایدئولوژی آن با سایر ادیان و مکاتب، مقایسه صورت داده سپس دلایل برتری جهان بینی اسلامی را برمی‌شمارد و در ادامه، مساله‌ی توحید و خداشناسی و اهمیت شناخت خدا و آثار سازنده‌ی آن بحث و بررسی شده است. در بخش دوم مساله‌ی "انسان شناسی" را با استفاده از آیات قرآن و روایات اسلامی مطرح ساخته و مسائلی چون ابعاد وجود انسان، منزلت انسان، آزادی و اختیار و قضا و قدر را تشریح کرده است.
جایگاه توان اندیشه‌ورزی و برابری ذاتی انسان‌ها در عدالت اجتماعی
نویسنده:
ابوذر نوروزی، سید کاظم سیدباقری، رضا برنجکار
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
خوانشی که در مکاتب مختلف از انسان وجود دارد، بر عرصه‌های گوناگون عدالت اجتماعی از جمله مفهوم، اصول، مسائل و قواعد تأثیر مستقیم دارند. محور این نوشتار بررسی جایگاه توان اندیشه­ورزی و برابری ذاتی انسان­ها همسو با غایت فرجامین آفرینش از ابعاد انسان‌شناختی در عرصه عدالت اجتماعی است. رهاورد این بررسی که به روش توصیفی- تحلیلی است، این است که توان اندیشه­ورزی و برنامه­ریزی و برابری ذاتی انسان‌ها در خلقت آغازین به عنوان مبانی انسان‌شناختی در گستره عدالت اجتماعی اسباب جهت‌گیری‌ای خاص در این حوزه ایجاد می‌کنند. عدالت اجتماعی دارای حوزه‌های مختلف مربوط به عقل نظری و عقل عملی است. مباحث ناظر به عدالت اجتماعی در عقل عملی می‌بایست با هدف آفرینش در عقل نظری سازواری داشته باشند و الزامات مربوط به آن در عقل عملی و ابزاری نیز می‌بایست با غایات عقل نظری همسو باشند. انسان عاقل بر اساس کارکردهای نظری، عملی و ابزاری می­تواند برای حرکت در جهت کمال و رسیدن به جامعه عدل‌محور برنامه­ریزی کند. از الزامات عقل عملی همسو با غایت عقل نظری، برابری ذاتی انسان‌ها در آفرینش است. این مبنا در عقل عملی ما را ملزم می‌کند در استحقاق‌های برابر، تساوی را رعایت کنیم. حاصل این مبنا در عرصه عدالت اجتماعی، اعطای حقوق اولیه بدون تبعیض در شرایط برخورداری مساوی به همگان است.
صفحات :
از صفحه 101 تا 125
  • تعداد رکورد ها : 43