جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
چه زمانی باور صادق معرفت است؟ [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
ترجمه ماشینی: زنی نگاهی به ساعت شکسته می اندازد و باور می کند ساعت هفت و ربع است. با این حال، با وجود ساعت شکسته، واقعاً هفت و ربع است. باور او درست است، اما معرفت نیست. این یک تصویر کلاسیک از یک مشکل اصلی در معرفت شناسی است: تعیین اینکه معرفت علاوه بر باور واقعی به چه چیزی نیاز دارد. در این کتاب تحریک‌آمیز، ریچارد فولی راه‌حل جدیدی برای این مشکل پیدا می‌کند که مشاهده می‌کند هرگاه کسی باور درستی داشته باشد اما معرفتی ندارد، جنبه مهمی از موقعیت وجود دارد که او فاقد باورهای واقعی است - چیزی مهم که او ندارد. کاملا "دریافت کنید." این ممکن است یک نکته ساده به نظر برسد، اما همانطور که فولی نشان می دهد، این پتانسیل را دارد که نظریه معرفت را تغییر دهد. اینکه یک باور واقعی به عنوان معرفت به حساب می‌آید به اهمیت اطلاعاتی که فرد دارد یا ندارد بستگی دارد. این بدان معنی است که سؤالات معرفت را نمی توان از سؤالات مربوط به دغدغه ها و ارزش های انسانی جدا کرد. همچنین به این معنی است که برخلاف آنچه اغلب تصور می شود، هیچ راه ممتازی برای شناخت وجود ندارد. معرفت یک گول است. شجره نامه مناسب مورد نیاز نیست. مهم این است که فرد اطلاعات مهم نزدیک خود را کم نداشته باشد.
کتاب راهنمای معرفت شناسی کاربردی راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Coady; James Chase
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
رخوت مدرنیته
نویسنده:
چارلز تیلور؛ مترجم: انور محمدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
جامعه شناسان,
خدا و دولت: بیست و پنج سال مبارزه برای برابری، سکولاریسم و ​​آزادی وجدان [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Barry W. Lynn
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Prometheus Books,
چکیده :
کشیش بری دبلیو لین که برای چندین دهه نقش اصلی در هر نبرد جدایی کلیسا-دولت-کلیسا دارد، پیچیدگی‌های این موضوع تفرقه‌انگیز را مانند تعداد کمی از افراد دیگر درک می‌کند. او به عنوان یک فعال قدیمی، یک وکیل حقوق مدنی، و یک خدمتگزار منصوب شده در کلیسای متحد مسیح، دیدگاهی منحصر به فرد و تجربیات فراوانی را در مورد مناقشات کلیسا و دولت ارائه می دهد. در این کتاب پرجنب‌وجوش، او نوشته‌های خود را از منابع مختلف گردآوری کرده است تا راه‌های بسیاری را که افراط‌گرایان مذهبی برای از بین بردن آزادی‌های فردی تلاش کرده‌اند را به طور عمیق بررسی کند. موضوعات از دعای عمومی تا تلاش برای تضعیف آموزش عمومی و جایگزینی آن با کوپن های یارانه ای توسط مالیات دهندگان برای مدارس دینی، تداخل با حقوق پایان زندگی و باروری، سانسور، و ستیزه جویانه علیه بی ایمانان و اقلیت ها متغیر است. لین نتیجه می گیرد که هدف نهایی این نیروهای افراطی – که عمدتاً از راست مذهبی پروتستان و سلسله مراتب کاتولیک رومی تشکیل می شوند – ایجاد یک حکومت دینی شرکتی است، یک سیستم حکومتی کاملاً غیر دموکراتیک که در آن مسیحیان غیرمحافظه کار، همراه با اومانیست، فمینیست، و جامعه LGBTQ، در آمریکا به جایگاه درجه دوم تنزل داده شده اند.
سکولاریسم و آزادی وجدان
نویسنده:
چارلز تیلور، جاسلین مکلور ؛ ترجمه: مهدی حسینی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : روزبهان,
عصر سکولار
عنوان :
نویسنده:
چارلز تیلور ؛ ترجمه علیرضا پاک‌نژاد ؛ ویراستارعلمی کاوه حسین زاده‌راد ؛ سرویراستار فرشید سادات‌شریفی ‏‫؛ ویراستار گروه علمی‌آموزشی «سماک» (کانادا و ایران).‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: موسسه فرهنگی‌هنری پگاه روزگار نو,
عصر سکولار
عنوان :
نویسنده:
چارلز تیلور ؛ ترجمه انور محمدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : انتشارات جامعه‌شناسان; روش‌شناسان,
زندگی فضیلت‌مند در عصر سکولار
نویسنده:
چارلز تیلور؛ مترجم: فرهنگ رجایی؛ ویراستار: کاوه اکبری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: آگاه,
اخلاق اصالت
نویسنده:
نویسنده چارلز تیلور؛ مترجم: وحید سهرابی فر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
قم - ایران: دانشگاه ادیان و مذاهب,
چکیده :
دغدغه زیست اصیل یکی از ویژگی‌های دوران متأخر فرهنگ غرب است. این ویژگی در حدود شصت سال اخیر چنان گسترش یافته است که تیلور در کتاب عصر سکولار دوره متأخر فرهنگ غرب را «عصر اصالت» نام می‌گذارد. علی‌رغم پیشینه قابل توجه ایده‌آل اصالت در ایده‌پردازی‌های متفکران پیش از تیلور، ابعاد مختلفی از این مسئله همچنان به نحو شایسته مورد بررسی قرار نگرفته است. تیلور در کتاب اخلاق اصالت، سعی می‌کند زوایای این مسئله را بررسی کند و استلزامات زیست اصیل و نیز مبانی نظری‌ای را که این نحوه از زیستن بر آنها مبتنی است، بکاود. به‌طور مشخص، تیلور در این کتاب به سه مسئله اساسی می‌پردازد: فردگرایی، عقل ابزاری و آزادی. در این بررسی، تیلور موضع انتقادی خود را حفظ می‌کند و سعی می‌کند نکات مثبت و منفی وضعیت فعلی را از نظر دور ندارد. از نگاه او، ما با وضعیت مطلوب فاصله بسیاری داریم و گام‌های بسیاری باید برای رسیدن به وضعیت مطلوب برداشته شود. او از سویی منتقد نسبی‌گرایی در اخلاق اصالت است و معتقد است که در فضای این اخلاق، افق‌های اهمیت از بین می‌رود و هیچ چیز مهمی غیر از انتخاب خود فرد باقی نمی‌ماند و این به معنای از بین رفتن اخلاق است. از سوی دیگر، معتقد است که در ایده‌آل اصالت درک مهمی از ذات انسان نهفته است که با در نظر گرفتن ملاحظاتی –چون سرشت گفتگویی بشر- می‌تواند انسان را به سوی یک زیست غنی‌تر هدایت کند. نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که دغدغه زندگی اصیل تنها در مرزهای جغرافیایی غرب باقی نمانده است و حضور این ایده در کشورهای دیگری مانند کشور ما، به نحو چشمگیری افزایش یافته است. امروزه می‌توان ردپای ایده‌آل اصالت را در میان نظرپردازی‌های متفکران، توصیه‌های روانشناسی و مشاوره، فیلم‌ها و رمان‌ها و… به‌روشنی مشاهده کرد. توصیه‌هایی چون «بر اساس فهم خودتان زندگی کنید.» یا «از قلبت پیروی کن!»، «مهم خواست توست و نه قضاوت دیگران» نمونه‌هایی از رشد چنین تفکری است. علاوه بر موضوع مهم این کتاب، نویسنده کتاب نیز فیلسوف برجسته‌ای‌ست که به‌خوبی زوایای مختلف این بحث را کاویده است. چارلز تیلور یکی از بزرگ‌ترین فیلسوفان فعلی جهان است که در موضوعات مختلف ایده‌پردازی کرده است. در میان آثار او، بررسی هویت انسان مدرن، شکل‌گیری مدرنیته، وضعیت ایمان در عصر جدید و ساختارهای مطلوب سیاسی-اجتماعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
زندگی زمینی و راز آسمانی: چارلز تیلور و پیامدهای مدرنیته برای دین و معنویت
نویسنده:
وحید سهرابی فر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , نقد و بررسی کتاب
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نگاه معاصر,