جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
کتاب راهنمای روتلج در باب دین وحیانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by Charles Taliaferro, Victoria S. Harrison, and Stewart Goetz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر مجموعه ای است که توسط جمعی از مشهور ترین فیلسوفان و پژوهشگران حوزه دین، درباره مساله "تئیسم" یا " خداباوری" به نگارش در آمده است. تئیسم اصطلاحی بود که توسط رالف کودورث در قرن هفدهم ابداع شد تا نشانی برای فلسفه خداوند باشد، فلسفه ای که بر طبق آن خداوند خالق و حافظ عالم است ، موجودی سراسر خیر، همه دان، همه توان ، و همه جا حاضر است. این کتاب به گسترده ترین وجه به این موضوع پرداخته است و با باز تعریف و اصلاح و بازبینی مفهوم تئیسم ، بسیاری از مسائل انتزاعی و انضمامی مرتبط با تئیسم یا خداباوری را مطرح کرده است. کتاب حاضر در فصل اول به لحاظ تاریخی مسئله تئیسم را در سنت های مختلف دینی بررسی کرده است و مساله را از دید سنت های ادیان ابراهیمی، سنت های آسیایی، هندی، آفریقایی و جنبش های جدید دینی مورد بررسی قرار داده است، در فصول بعدی این کتاب، مساله براهین اثبات خداوند، نوع شواهد ، اعتبار شواهد و و روش شناسی فلسفه دین به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است. کتاب در ادامه مسائلی گسترده در حوزه های سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی، علمی را در رابطه با تئیسم پی گرفته است، مسائلی مانند حقوق بشر، فمینیسیم، قانون و جهانی سازی و .... در ادامه کتاب به نحوی مفصل به مساله فرم و صورت دینی زندگی نیز پرداخته است و مساله را دیدگاه، معنای زندگی ، سعادت، روابط جنسی و ... مورد بررسی قرار داده است. روی هم رفته این کتاب یک بررسی پیگیر است از طبیعت و خردپذیری تئیسم و همچنین بازبینی تضمنات آن برای فرهنگ، ارزش ها، سیاست ، علم و دیگر حوزه های مورد پژوهش.
آزادی، غایت شناسی و شرّ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stewart Goetz (استیوارت گوتز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Continuum ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: استوارت گوتز در آزادی، غایت شناسی و شیطان از وجود آزادی آزادیخواهانه اراده دفاع می کند. او استدلال می‌کند که انتخاب‌ها اساساً رویدادهای بی‌علت با توضیحات غایت‌شناختی در قالب دلایل یا اهداف هستند. از آنجایی که انتخاب‌ها رویدادهای بی‌علت همراه با توضیحات غایت‌شناختی هستند، هر زمان که عوامل انتخاب کنند، در انتخاب دیگری آزادند. با توجه به این آزادی برای انتخاب در غیر این صورت، نمایندگان از نظر اخلاقی مسئول نحوه انتخاب خود هستند. بنابراین، گوتز از اصل احتمالات جایگزین حمایت می کند و از آن دفاع می کند که بیان می کند که عاملان از نظر اخلاقی مسئول یک انتخاب هستند تنها در صورتی که در انتخاب دیگری آزاد باشند. سرانجام، با توجه به اینکه کارگزاران آزادی آزادیخواهانه دارند، گوتز ادعا می کند که این آزادی جزئی جدایی ناپذیر از ساخت یک تئودیسه است که توضیح می دهد چرا خدا شر را مجاز می داند.
کتاب راهنمای خداباوری راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles Taliaferro (ed.) , Victoria S. Harrison (ed.) , Stewart Goetz (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: امروزه در دانشگاه ها و دانشکده ها و به طور کلی فرهنگ عامه بر سر اعتبار و ارزش اعتقاد به خدا اختلاف نظرهای عمیق و فراگیری وجود دارد. این امر نیاز مبرمی به یک کتاب منبع متعادل، جامع و در دسترس را ایجاد کرده است که بتواند به بحث عمومی و علمی در مورد خداباوری اطلاع دهد. در حالی که محققان با علایق متنوعی مانند دانیل دنت، تری ایگلتون، ریچارد داوکینز، یورگن هابرماس، و روآن ویلیامز اخیراً کتاب‌هایی را در این بحث ارائه کرده‌اند، «خداباوری» به عنوان یک مفهوم هنوز درک نشده است و به تحلیلی دقیق‌تر و سیستماتیک‌تر از آن نیاز دارد. تاکنون در هر جلد دریافت شده است. راتلج همراه با خداباوری با بررسی تاریخچه خداباوری و همچنین رابطه آن با تحقیق در علوم، علوم اجتماعی، و علوم انسانی و زمینه های فرهنگی گسترده تر آن، به این نیاز می پردازد. مطالب در فلسفه دین یا حتی در مرزهای گسترده تر فلسفه محصور نمی شوند. در عوض، The Routledge Companion to Theism موضوع خود را از دریچه طیف گسترده ای از رشته ها بررسی می کند و پیامدهای خداباوری را که به عنوان یک روش زندگی و همچنین یک اعتقاد فکری تلقی می شود، بررسی می کند. پنج بخش این جلد حاکی از دامنه فراگیر آن است: 1. خداباوری چیست؟ II. خداباوری و تحقیق؛ III. خداباوری و قلمرو سیاسی-اجتماعی; IV. خداباوری و فرهنگ؛ V. خداباوری به عنوان یک روش زندگی. نتیجه، مجموعه ای منظم و کامل است که باید طیف وسیعی از خوانندگان را با درک بهتر موضوعی که بسیار مورد بحث است، اما اغلب اشتباه درک می شود، ارائه دهد. همانطور که ویراستاران در مقدمه خود خاطرنشان می کنند، ضمن تحریک و اطلاع رسانی به بحث معاصر، هدف کلیدی این جلد باز کردن راه های جدید تحقیق در مورد خداباوری و در نتیجه تشویق به تحقیق بیشتر در مورد این موضوع حیاتی است. متشکل از 54 مقاله توسط دانشمندان برجسته در فلسفه، تاریخ، الهیات، مطالعات دینی، علوم سیاسی، تعلیم و تربیت و جامعه شناسی، The Routledge Companion to Theism وعده می دهد که مفیدترین و جامع ترین منبع در مورد یک موضوع نوظهور مورد علاقه دانشجویان و محققان باشد.
رویکردهای معاصر در معرفت‌شناسی دینی : ( مجموعه مقالات)
نویسنده:
[ویراستاران] آر.داگلاس گایوت ، برندن اسویتمن ؛ ترجمه هاشم مروارید.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر نی ‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 4