جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
تاریخ فلسفه کمبریج: 1945-2015 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
کلی بکر (Kelly Becker); ایین دی. تامسون (Iain D. Thomson)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انتشارات دانشگاه کمبریج (Cambridge University Press),
چکیده :
این دستاورد برجسته در تحقیقات فلسفی، متخصصان برجسته از سنت‌های مختلف فلسفه غرب را در تلاشی مشترک برای روشن کردن و توضیح مهم‌ترین تحولات فلسفی پس از جنگ جهانی دوم گرد هم می‌آورد. این جلد با تمرکز ویژه (اما نه منحصرا) بر آن بینش‌ها و جنبش‌هایی که عمیق‌ترین شکل جهان فلسفی انگلیسی‌زبان را شکل دادند، شکاف سنتی بین فلسفه «تحلیلی» و «قاره‌ای» را پر می‌کند و در عین حال فراتر از آن می‌رسد. نتیجه، راهنمای معتبری برای مهم‌ترین پیشرفت‌ها و دگرگونی‌هایی است که فلسفه را در این دوره پرفراز و نشیب و شگفت‌انگیز تاریخ شکل داده است، تحولاتی که امروزه همچنان این رشته را شکل می‌دهند. برای دانشجویان و دانش پژوهان فلسفه معاصر در همه سطوح مورد توجه خواهد بود و برای هر مجموعه فلسفی جدی ضروری است.
The Appeal to the Given: a study in epistemology
نویسنده:
Jacob Joshua Ross
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Allen & Unwin,
Epistemology After Sextus Empiricus
نویسنده:
Katja Maria Vogt; Justin Vlasits
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Sextus Empiricus صدای شکاکیت یونان باستان برای آیندگان بود. نوشته‌های او حاوی ظریف‌ترین و دقیق‌ترین نسخه‌های استدلال‌های شک‌گرایانه باستانی است که به عنوان پیرونیسم شناخته می‌شوند، که به رویکرد فلسفی متمایز اضافه می‌شود. سکستوس به جای اینکه فلسفه را به دلیل پاسخ‌هایی که به پرسش‌های مهم می‌دهد ارزشمند بداند، جستجوی خود پاسخ‌ها را اساسی می‌دانست و فلسفه‌ای را با محوریت تحقیق ارائه می‌کرد. سکستوس با فرض دیدگاه یک پرسشگر فعال، استدلال‌هایی درباره ظواهر متضاد، پسرفت بی‌نهایت در استدلال، ادعای جزمی مقدماتی که به اندازه کافی توجیه نشده‌اند، و بسیاری ایده‌های دیگر که فیلسوفان دانش بعدی را در طول قرن‌ها مجذوب خود کرده بود، توسعه داد. او دیدگاه منحصر به فردی را در مورد موضوعات مرتبط پایدار مانند ادراک، زبان، پیامد منطقی، باور، جهل، اختلاف نظر و استقرا ارائه کرد. در حالی که اهمیت سکستوس برای معرفت شناسی توسط فیلسوفان اولیه مدرن و مدرن قدردانی شد، او در بحث های معاصر کمتر معرفی شده است. برای اینکه سکستوس را دوباره در مرکز معرفت‌شناسی قرار دهیم، این مقالات تأثیر او را در تاریخ فلسفه مدرن و همچنین درگیری‌های معاصر با نسخه سکستوس از شکاکیت پیرونی را مورد بحث قرار می‌دهند. مشارکت کنندگان به بررسی معرفت شناسی پس از سکستوس می پردازند و به چهار موضوع اصلی شکاکیت سکستوس می پردازند: ظواهر و ادراک، ساختار توجیه و برهان، باور و جهل، و اخلاق و عمل. استدلال‌هایی که در اینجا ارائه می‌شوند، شکاف بین بحث‌های معاصر و باستان درباره معرفت و شک‌گرایی را پر می‌کنند و برای فیلسوفان علاقه‌مند به معرفت‌شناسی و فلسفه ذهن و همچنین علاقه‌مندان به فلسفه باستان و به طور کلی‌تر تاریخ فلسفه جذاب خواهند بود.
Kant's Notion of a Transcendental Schema: The Constitution of Objective Cognition between Epistemology and Psychology
نویسنده:
Lara Scaglia
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف اصلی این کتاب ارائه یک تحقیق انتقادی و تاریخی در باب طرح‌واره‌سازی کانت در نقد عقل محض است. به طور خاص، کتاب استدلال می‌کند که فصل طرح‌واره‌سازی کانت گامی ضروری در پروژه نقد است. این به یک مشکل خاص خود می پردازد که موضوع فصل های قبلی نیست: چگونه می توان مقولات را برای شهود به کار برد؟ نویسنده نشان می دهد که اصطلاح طرحواره دارای سنت جالب و طولانی در کاربردهای مختلف فلسفی است که در آثار کانت نقطه بی بازگشتی می یابد. در آثار فلسفی که قبل از کانت نوشته شده است، مفهوم طرح واره از خود معنا و کارکرد مشخص و مشخصی نداشت، بلکه در زمینه های مختلف (از بلاغت گرفته تا منطق و روانشناسی) به کار می رفت. پس از کانت، همه فیلسوفانی که از طرحواره ها صحبت می کنند، به نوعی به مفهوم متمایز کانت، که دارای معنای معرفتی خاصی است، اشاره می کنند. علاوه بر این، هدف این کتاب ارائه کمکی به درک رابطه فلسفه و علوم است. از طریق نشان دادن اهمیت فصل طرحواره نه تنها در نقد بلکه از منظری گسترده تر، ناشی از این واقعیت است که آموزه طرحواره کانت تأثیر چشمگیری نه تنها بر فیلسوفان، بلکه بر روانشناسان نیز داشته است.
Illusions of Paradox: A Feminist Epistemology Naturalized
نویسنده:
Richmond Campbell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت‌شناسی مدرن در تلاش‌های خود برای توضیح اینکه چگونه کسب دانش می‌تواند هم بر اساس اجتماعی (و در نتیجه ظاهراً نسبی به بافت) باشد و هم هنوز قادر به تعیین حقایق عینی در مورد جهان باشد، با چندین تناقض مواجه شده است. در این کتاب مهم، ریچموند کمبل تلاش می کند تا برخی از این پارادوکس ها را از بین ببرد تا نشان دهد که چگونه آنها در نهایت فقط "توهمات پارادوکس" هستند، با توسعه ایده هایی مرکزی برای دو جریان امیدوارکننده در معرفت شناسی: معرفت شناسی فمینیستی و معرفت شناسی طبیعی شده. هدف کمپبل ساختن نظریه ای منسجم از دانستن است که فمینیستی و «طبیعی شده» باشد. توهمات پارادوکس برای دانشجویان و دانش پژوهان معرفت شناسی و مطالعات زنان ارزشمند خواهد بود.
A Hindu Critique of Buddhist Epistemology
نویسنده:
Taber, John A.,Kumārila Bhaṭṭa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Taylor & Francis (CAM),
Cognition in 3E: Emergent, Embodied, Extended: Multidisciplinary Perspectives
نویسنده:
Tommaso Bertolotti
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب در کارگاهی به همین نام که در ماه می 2018 در دانشگاه پاویا برگزار شد، ابداع شد. هدف تشویق یک بحث بین رشته ای در مورد محدودیت های شناخت بود. هنگام ورود به علوم شناختی، با وجود رویکرد، یکی از اولین معماهایی که باید حل شود، تعریف شناخت است. هر تعریفی بلافاصله بحث انتساب را جرقه می زند: چه کسی/چه چیزی می شناسد؟ تعاریف ممکن است خیلی سست یا خیلی سخت به نظر برسند. آیا باکتری ها شامل می شوند؟ در مورد گیاهان چطور؟ آیا این یک امتیاز انسانی است؟ ما در جستجوی هوش مصنوعی هستیم، اما آیا شناخت مصنوعی در حال حاضر وجود دارد؟ و اگر این یک امتیاز انسانی بود، آیا ما همیشه آن را انجام می دهیم؟ آیا شناخت یک فرآیند است یا مجموع فرآیندهای فرعی بی‌شماری؟ آیا در مغز است یا در بدن؟ یا فراتر از بدن است؟ از کجا شروع می شود؟ به کجا ختم می شود؟ ما به عنوان فیلسوفان، قوم شناسان، روان شناسان و سخنوران سعی کردیم به هر یک از دیدگاه های خود به این سؤالات پاسخ دهیم و بینش عجیب خود را به یکدیگر منتقل کنیم.
Design Ethnography: Epistemology and Methodology
نویسنده:
Francis Müller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با دسترسی آزاد روش‌هایی را برای تحقیق و تحقیق از طریق طراحی شرح می‌دهد. این فرض می‌کند که مردم‌نگاری روشی مناسب برای تحقیق طراحی است، زیرا دائماً خود را مانند پروژه‌های طراحی به سمت واقعیت‌های اجتماعی سوق می‌دهد. در فرآیندهای تحقیقاتی، طراحان دانش خاص پروژه را به دست می‌آورند، که بیشتر به صورت شهودی در عمل اتفاق می‌افتد. وقتی این دانش موضوع تأمل و تبیین می شود، نظم و انضباط طراحی را تقویت می کند و آن را برای گفتگوهای بین رشته ای بازتر می کند. این کتاب با استفاده از روش قوم نگاری در طراحی نشان می دهد که چگونه محققان طراحی می توانند قطعیت های دنیای روزمره را زیر سوال ببرند، واقعیت را به پدیده های زیبایی شناختی و معنایی منحصر به فرد تجزیه کنند و آنها را در زمینه های دلالت جدید پیکربندی کنند. این نشان می دهد که مردم نگاری طراحی فرآیندی است که در آن عناصر معرفتی و خلاق در حلقه های تکراری به یکدیگر سرازیر می شوند. هدف قوم نگاری طراحی مستعمره کردن رشته طراحی با اخلاق علمی پوزیتیویستی و عینی نیست، بلکه تقویت و تأمل در روش های اکتشافی و جستجویی است که ذاتی آن است. این کتاب ابتکاری مورد توجه محققان و متخصصان طراحی، از جمله گرافیست‌ها، مردم‌نگاران، انسان‌شناسان بصری و دیگرانی است که با هنر/رسانه‌های خلاقانه مرتبط هستند.
The metaphysics and epistemology of the early Vaiśeṣikas : with an appendix Daśapadārthī of Candramati (a translation with a reconstructed Sanskrit text, notes, and a critical edition of the Chinese version)
نویسنده:
Keiichi Miyamoto
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bhandarkar Oriental Research Institute,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مطالعه فلسفه Vaiśeṣika با اشاره ویژه به Vaiśeṣikadaśapadārthaśāstra.
Relying on Others: An Essay in Epistemology
نویسنده:
Sanford C. Goldberg
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سنفورد گلدبرگ به بررسی نقشی می‌پردازد که دیگران در تلاش‌های ما برای کسب دانش از جهان بازی می‌کنند. دو شکل اصلی این اتکا مورد بررسی قرار می گیرد: موارد شهادت، که در آن سوژه قصد دارد از طریق پذیرش آنچه دیگری به او می گوید، دانش کسب کند. و مواردی که شامل "پوشش" است، که در آن سوژه قصد دارد با استدلال از چیزی آگاهی کسب کند که اگر همه چیز اینطور نبود تا به حال در مورد آن چیزی شنیده بود. گلدبرگ استدلال می کند که این موارد برخی از مفروضات ارزشمند در معرفت شناسی را به چالش می کشد. موارد شهادت این فرض را که در معرفت شناسی قابل اعتماد برجسته است، به چالش می کشد، که فرآیندهایی که از طریق آن باورها شکل می گیرند هرگز فراتر از مرزهای فرد معتقد نیستند. و هر دو نوع مورد این ایده را به چالش می کشند که از آنجایی که دانش یک دستاورد شناختی است، دستاوردی است که متعلق به خود سوژه آگاه است. گلدبرگ از نتایجی از این دست استفاده می کند تا ارتدوکسی گسترده فردگرایانه در معرفت شناسی قابل اعتماد را زیر سوال ببرد و بررسی کند که معرفت شناسی قابل اعتماد غیرمتعارف چگونه خواهد بود. نظریه حاصل، یک معرفت شناسی اجتماعی-قابل اعتماد است - نظریه ای که از به کارگیری معیارهای قابل اعتماد در موقعیت هایی ناشی می شود که در آن تثبیت باور مستلزم تکیه معرفتی به دیگران است. سنفورد گلدبرگ سهم مهمی را هم در ادبیات قابل اعتماد در معرفت‌شناسی عمومی و هم در معرفت‌شناسی اجتماعی شهادت و موضوعات مرتبط ارائه می‌کند.
Against epistemology a metacritique ; studies in Husserl and the phenomenological antinomies
نویسنده:
Adorno, Theodor W
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Polity Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب کلاسیک نوشته تئودور دبلیو آدورنو بسیاری از موضوعاتی را که از آن زمان در فلسفه معاصر رایج شده‌اند، پیش‌بینی می‌کند: نقد بنیادگرایی، توهمات ایده‌آلیسم و پایان معرفت‌شناسی. همچنین بسیاری از ایده‌های کلیدی را که آدورنو در مهمترین آثار فلسفی‌اش، از جمله «دیالکتیک منفی» توسعه داده است، نشان می‌دهد. «علیه معرفت‌شناسی» بر اساس دست‌نویسی است که آدورنو در ابتدا در سال‌های 1934-1937 در آکسفورد در اولین سال‌های تبعیدش نوشت. و متعاقبا در فرانکفورت در 1955-1956 دوباره کار شد. متن به عنوان نقدی بر پدیدارشناسی هوسرل نوشته شده است، اما نقد پدیدارشناسی به عنوان فرصتی برای نقد بسیار گسترده تر معرفت شناسی استفاده می شود. آدورنو این را «فرا انتقادی» توصیف کرد که تحلیل پدیدارشناسی هوسرل را به عنوان پیشرفته ترین نمونه از زوال ایده آلیسم بورژوایی با نقدی درونی از تنش ها و تضادهای درونی اندیشه هوسرل در هم می آمیزد. نتیجه متنی قدرتمند است که همچنان یکی از ویرانگرترین نقدهایی است که بر آثار هوسرل نوشته شده است و بسیاری از ایده‌هایی را که در فلسفه معاصر رایج شده‌اند، بشارت می‌دهد.