جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 246
عدالت اجتماعی و زیست‌شناسی تکاملی: یک تناسب طبیعی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
First Advisor: David E. Fastovsky؛ David I. Upegui
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان نامه نسخه ای گسترده برای گنجاندن عدالت اجتماعی در برنامه های درسی زیست شناسی دبیرستان (HSB) است. فصل 1 زمینه است: مروری بر بی عدالتی اجتماعی (عمدتاً نژادپرستی) در ایالات متحده و توجیهات علمی عجیب و غریب برای آن. فصل 2 چگونگی معرفی سه معلم کهنه‌کار عدالت اجتماعی را در کلاس‌های HSB بررسی می‌کند. از روش مطالعه موردی، نیمه ساخته مبتنی بر مصاحبه استفاده شده است. فصل 3، اوج این ایده‌ها، یک ماژول برنامه درسی عملی ارائه می‌کند که تئوری، درس‌ها و فعالیت‌هایی را برای اکتشاف دانش‌آموزان HSB ارائه می‌کند، علم پایین‌تری که برای حفظ نابرابری‌های نژادی استفاده می‌شود. بنابراین پایان نامه الزامات اخلاقی برای معرفی عدالت اجتماعی در کلاس های HSB را بررسی می کند (فصل 1)، ابزارهای موجود را که توسط آن معرفی شده است (فصل 2) ارزیابی می کند، و یک ماژول برنامه درسی (فصل 3) را پیشنهاد می کند تا به دانش آموزان اجازه دهد تا ببینند که علم چقدر ضعیف است. در نهایت منجر به 400 سال آسیب اجتماعی غیرقابل محاسبه شده است.
فراتر از بردگی: غلبه بر میراث دینی و جنسی آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernadette J. Brooten (eds.) (برنادت جی. روتن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به ایالات متحده می پردازد که همچنان تحت تأثیر تقسیمات نژادی و فرهنگی قرار دارد، از تعداد نامتناسب بالای آمریکایی های آفریقایی تبار زندانی گرفته تا اختلافات قلبی بر سر ماهیت واقعی ازدواج و نقش مناسب ایمان در سیاست های عمومی.
در خاستگاه‌های مدرنیته: فرانسیسکو دو ویتوریا و کشف حقوق بین‌الملل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
José María Beneyto, Justo Corti Varela (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب بر اساس یک پروژه بین المللی انجام شده توسط موسسه مطالعات اروپایی دانشگاه CEU San Pablo در مادرید و سمیناری در مورد ویتوریا و حقوق بین الملل است که در 2 ژوئیه 2015 در صومعه سن استبان، مکانی که ویتوریا در آن گذرانده بود، برگزار شد. پربارترین سال های او به عنوان کرسی الهیات در دانشگاه سالامانکا. این استدلال می‌کند که ویتوریا نه تنها در زمانی زندگی می‌کرد که قرون وسطی و مدرنیته را پیوند می‌داد، بلکه افکارش فراتر از دورانی بود که در آن زندگی می‌کرد و به ما الهام می‌داد تا با چالش‌های کنونی روبرو شویم که می‌توان آن‌ها را «مدرن» یا حتی پسا توصیف کرد. نوین. در چند سال گذشته علاقه مجددی به فرانسیسکو دی ویتوریا وجود داشته است، و او اکنون در مرکز بحث در مورد موضوعات اصلی بین المللی مانند مدرنیته سیاسی، استعمار، کشف "دیگری" و مشروعیت بخشیدن به مداخلات نظامی قرار دارد. همه این موضوعات شامل کمک های ویتوریا در شکل گیری ایده مدرنیته و حقوق بین الملل مدرن است. این کتاب دو مفهوم از مدرنیته را بررسی می‌کند: یکی به دوران پس از قرون وسطی اشاره می‌کند و دیگری به دوران ما. ارتباط بین چالش‌هایی که دنیای جدید برای متفکران قرن شانزدهم ایجاد کرد و چالش‌هایی که ما در حال حاضر با آن‌ها روبه‌رو هستیم، به عنوان مثال چالش‌هایی که با دنیای سایبری مرتبط هستند را مورد بحث قرار می‌دهد. همچنین به ایده حقوق بین‌الملل و مشروعیت استفاده از زور می‌پردازد، دو مفهومی که هسته اصلی متون ویتوریا هستند، در زمینه مشکلات «مدرن» مربوط به جهان چند قطبی و جنگ علیه تروریسم. این یک کتاب تاریخی در مورد ویتوریا نیست، بلکه کتابی بسیار جاری است که ارزش تأملات ویتوریا را برای مسائل معاصر حقوق بین‌الملل استدلال می‌کند.
طنزهای حکومت استعماری: قانون، عرف و عدالت در هند استعماری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Jaffe
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: شورای دهکده هند یا پانچایات مدتهاست که مکان نمادینی در هند دارد. Ironies of Colonial Governance تاریخچه این آرمان و تلاش برای تطبیق آن با حکومت استعماری را دنبال می کند. با تحلیلی عمیق از تلاش‌های بریتانیا برای معرفی سیستم حکومت پانچایات در اوایل قرن نوزدهم، میراث این اقدامات را در ساختارهای دولت‌های استعماری بعدی و همچنین جنبش ناسیونالیستی اولیه تحلیل می‌کند. توجه ویژه ای به روش های تکامل ایدئولوژی های حکومت پانچایات در این دوره و تبادل فراملی و گردش ایدئولوژی های پانچایات می شود.
جنسیت و عدالت اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Martha C. Nussbaum (مارتا سی. نوسبام)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: منظور از احترام به کرامت انسان چیست؟ ظرفیت‌های انسانی چه نوع حمایتی از جهان می‌طلبد، و وقتی با تفاوت‌های جنسیتی یا جنسی مواجه می‌شویم، چگونه باید به این حمایت فکر کنیم؟ چگونه باید درمورد یکدیگر بیندیشیم که میراثی از بی عدالتی ایجاد کرده است؟ در کتاب جنسیت و عدالت اجتماعی، مارتا نوسبام به این پرسش‌ها می‌پردازد و با مفهومی متمایز از فمینیسم ظاهر می‌شود که تحقیقات فمینیستی را از نزدیک با پیشرفت مهمی که در چند دهه گذشته در بیان نظریه‌های عدالت ملی و جهانی حاصل شده است، پیوند می‌دهد. از سال‌ها کار نوسبام با یک آژانس بین‌المللی توسعه مرتبط با سازمان ملل، این مجموعه فمینیسمی را ترسیم می‌کند که عمیقاً نگران نیازهای فوری زنانی است که در گرسنگی و بی‌سوادی یا تحت سیستم‌های حقوقی نابرابر زندگی می‌کنند. بسیاری از مقالات با ارائه یک بین المللی گرایی مبتنی بر اقتصاد توسعه و جزئیات تجربی، از تجربیات زنان در کشورهای در حال توسعه شروع می شوند. Nussbaum استدلال جهانی از ظرفیت و نیاز انسان، در حالی که بر نقش اساسی دانش از شرایط محلی تاکید می کند. فصول بعدی به دنبال عدالت اجتماعی در حوزه جنسی است، موضوع حقوق برابر برای همجنس‌بازان و مردان همجنس‌گرا را بررسی می‌کند. استدلال‌های نوسبام با کار او درباره ارسطو و رواقیون و متفکران لیبرال مدرن کانت و میل شکل گرفته است. او معتقد است که سنت لیبرال اندیشه سیاسی منابع غنی برای رسیدگی به نقض حیثیت انسانی بر اساس جنسیت یا تمایلات جنسی دارد، مشروط بر اینکه سنت خود را با پاسخگویی به استدلال‌های مربوط به شکل‌دهی اجتماعی ترجیحات و تمایلات تغییر دهد. او لیبرالیسم را به چالش می کشد تا سنت خود را در مورد توجه یکسان به زنان گسترش دهد و همیشه عاملیت و انتخاب را به عنوان اهداف حفظ کند. او با درک عالی، نقد فمینیستی رادیکال خود از روابط جنسی را با علاقه به احتمالات اعتماد، همدردی و درک ترکیب می کند. جنسیت و عدالت اجتماعی به دلیل اهمیت عمومی موضوعاتی که نوسبام به آن می پردازد و بینش سخاوتمندانه، خوانندگان گسترده ای را به خود جلب می کند. او در برخورد با این مسائل نشان می دهد. این مقالات که برای این مجموعه به‌موقع گردآوری شده‌اند، به‌طور گسترده در جایی که قبلاً منتشر شده بودند، بازبینی شده‌اند، بازتاب‌های سیاسی دقیقی توسط یکی از مهم‌ترین فیلسوفان زنده ما ارائه می‌دهند.
تنگناها: نظریه جدید فرصت برابر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Fishkin (جوزف فیشکین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرصت‌های برابر ایده‌ای قدرتمند و با جذابیت بسیار گسترده در سیاست، نظریه سیاسی و حقوق معاصر است. ولی خب معنیش چی میشه؟ با بررسی دقیق، جذاب ترین مفاهیم موجود از فرصت برابر در عمل یا حتی در تئوری غیرممکن است. تا زمانی که خانواده ها آزادند فرزندان خود را متفاوت تربیت کنند، فرصت های هیچ دو نفر برابر نخواهد بود. همچنین نمی‌توان توانایی‌ها یا استعدادهای کسی را از مزایا و معایب پیشینه‌اش جدا کرد. علاوه بر این، با توجه به توانایی‌ها و ناتوانی‌های مختلف، افراد مختلف به فرصت‌های متفاوتی نیاز دارند، که اغلب راه‌های تصور آنچه را که «برابر» به حساب می‌آید، مخدوش می‌کند. این کتاب روشی کاملاً جدید برای تفکر در مورد پروژه فرصت‌های برابر را پیشنهاد می‌کند. به جای تمرکز بر واهی برابری تحت اللفظی، ما باید برای گسترش دامنه فرصت های باز برای مردم در هر مرحله از زندگی تلاش کنیم. ما می‌توانیم تا حدی با از بین بردن تنگناهایی که دسترسی به فرصت‌ها را محدود می‌کنند، به این هدف برسیم - مکان‌های باریکی که مردم باید از آن‌ها عبور کنند تا مسیرهای زندگی بسیاری را دنبال کنند که از طرف دیگر باز می‌شوند. یک گلوگاه ممکن است آزمونی مانند SAT، یک مدرک معتبر مانند مدرک دانشگاهی، یا مهارتی مانند صحبت کردن به زبان انگلیسی باشد. ممکن است عضویت در یک کاست یا گروه نژادی مورد علاقه باشد. تنگناها بخشی از ساختار فرصت هر جامعه است. اما شدت آنها متفاوت است. با شل کردن آنها، می‌توانیم ساختار فرصت‌های بازتر و کثرت‌گرایانه‌تری بسازیم که در آن افراد در طول زندگی‌شان شانس بیشتری برای دنبال کردن مسیرهایی که برای خود انتخاب می‌کنند، دارند، نه مسیرهایی که فرصت‌های محدود دیکته می‌شوند. این کتاب این ایده و سایر عناصر کثرت گرایی فرصت را توسعه می‌دهد، سپس این رویکرد را برای چندین مشکل سیاست برابری‌خواهانه معاصر به کار می‌گیرد: طبقه و دسترسی به آموزش، انعطاف‌پذیری محل کار و تعارض کار/خانواده، و قانون ضد تبعیض.
عدالت، فرصت برابر و خانواده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James S. Fishkin (جیمز اس فیشکین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سه فرض رایج در نظریه لیبرال و بحث سیاسی، استقلال خانواده، اصل شایستگی و برابری شانس های زندگی است. فیشکین استدلال می کند که حتی تحت بهترین شرایط، تعهد به هر دو از این اصول مانع از اصل سوم می شود.
اصول عدالت اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Miller (دیوید میلر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: عدالت اجتماعی ایده‌آل متحرک دولت‌های دموکراتیک در طول قرن بیستم بوده است. حتی کسانی که با آن مخالفند نیز به قدرت آن پی می برند. با این حال، معنای عدالت اجتماعی مبهم باقی مانده است، و نظریه های موجود که توسط فیلسوفان سیاسی برای توضیح آن ارائه شده اند، نتوانسته اند طرز تفکر مردم را به طور کلی در مورد مسائل مربوط به عدالت اجتماعی نشان دهند. این کتاب یک نظریه جدید را توسعه می دهد. دیوید میلر استدلال می کند که اصول عدالت باید به صورت متنی درک شوند، به طوری که هر اصل خانه طبیعی خود را در شکل متفاوتی از معاشرت انسانی پیدا کند. از آنجا که جوامع مدرن پیچیده هستند، نظریه عدالت نیز باید پیچیده باشد. سه جزء اصلی در طرح میلر، اصول بیابان، نیاز و برابری است. این کتاب از تحقیقات تجربی برای نشان دادن نقش اصلی این اصول در مفاهیم رایج عدالت استفاده می کند. سپس تجزیه و تحلیل دقیقی از هر مفهوم ارائه می دهد، از اصول بیابان و نیاز در برابر طیف وسیعی از حملات حیاتی دفاع می کند، و مواردی را بررسی می کند که عدالت نیازمند توزیع برابر است و زمانی که نیاز ندارد. در نهایت، استدلال می‌کند که عدالت اجتماعی درک شده از این طریق، حتی در جهانی که با جهانی شدن اقتصادی و چندفرهنگی سیاسی مشخص می‌شود، یک ایده‌آل سیاسی قابل دوام باقی می‌ماند. این کتاب که به صورت قابل دسترس نوشته شده است و از منابع فلسفه سیاسی و علوم اجتماعی استفاده می کند، برای خوانندگان علاقه مند به سیاست عمومی و همچنین برای دانشجویان سیاست، فلسفه و جامعه شناسی جذاب خواهد بود. (20001110)
در باب نابرابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frankfurt, Harry G (فرانکفورت، هری جی.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری اقتصادی یکی از تفرقه‌انگیزترین مسائل عصر ماست. با این حال تعداد کمی استدلال می کنند که نابرابری شری بزرگتر از فقر است. فقرا به این دلیل رنج می برند که به اندازه کافی ندارند، نه به این دلیل که دیگران بیشتر دارند، و برخی بسیار زیاد هستند. پس چرا به نظر می رسد بسیاری از مردم بیشتر از ثروتمندان ناراحت هستند تا فقرا؟ در این کتاب تحریک‌آمیز، نویسنده شماره 1 نیویورک‌تایمز درباره مزخرفات، پاسخ قانع‌کننده و نگران‌کننده‌ای را به کسانی ارائه می‌کند که معتقدند هدف عدالت اجتماعی باید برابری اقتصادی یا نابرابری کمتر باشد. هری فرانکفورت، یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان اخلاق در جهان، استدلال می‌کند که ما از نظر اخلاقی موظف به حذف فقر هستیم - نه اینکه به برابری دست یابیم یا نابرابری را کاهش دهیم. تمرکز ما باید بر این باشد که اطمینان حاصل کنیم که همه افراد به اندازه کافی برای داشتن یک زندگی مناسب هستند. تمرکز به جای آن بر نابرابری، حواس پرتی و بیگانه کننده است. در عین حال، فرانکفورت استدلال می کند که ترکیب ثروت هنگفت و فقر توهین آمیز است. اگر ما خود را وقف این کنیم که مطمئن شویم همه به اندازه کافی دارند، ممکن است نابرابری را به عنوان یک عارضه جانبی کاهش دهیم. اما باید دید که هدف نهایی عدالت پایان دادن به فقر است، نه نابرابری. در مورد نابرابری، چالشی جدی برای باورهای گرامی چپ و راست سیاسی، نوید تأثیر عمیقی بر یکی از بحث های بزرگ زمان ما دارد.
درسگفتار نگاهی به سیر تحول الگوی زیستی در غرب (درسگفتارهای «عدالت اجتماعی در جوامع چندفرهنگی»: جلسه نهم)
مدرس:
سیدعلیرضا حسینی‌ بهشتی
نوع منبع :
درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
از دیدگاه انسان‌شناسی مدرن، انسان به لحاظ معرفتی منفک از خود، یک موجود مستقل به حساب می‌آید و اهدافی را که دنبال می‌کند باید درون خود بیابد. پس این اهداف و غایات، بر خلاف آنچه در تفکر پیشامدرن هست، توسط نظم بزرگی که بیرون من است به من تحمیل نمی‌شود.
  • تعداد رکورد ها : 246