جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 49
درسگفتارهای تاریخ فلسفه غربی - جلسه (4): فلاسفه ایونی
سخنران:
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
 کتاب راهنمای فلسفه آکسفورد در اروپای مدرن اولیه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Desmond M. Clarke (Editor), Catherine Wilson (Editor)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتابچه راهنما، بیست و شش محقق برجسته پیشرفت فلسفه را بین اواسط قرن شانزدهم تا اوایل قرن هجدهم بررسی می کنند. پنج بخش کتاب متافیزیک و فلسفه طبیعی را شامل می شود. ذهن، احساسات، و زیبایی شناسی؛ معرفت شناسی، منطق، ریاضیات و زبان؛ اخلاق و فلسفه سیاسی؛ و دین. دوره بین انتشار کتاب De Revolutionibus کوپرنیک و تأملات برکلی در مورد نیوتن و لاک شاهد یکی از اساسی ترین تغییرات در تاریخ طرز تفکر ما در مورد جهان بود. این دگرگونی رادیکال جهان بینی تا حدی پاسخی به چیزی بود که ما اکنون آن را می نامیم انقلاب علمی؛ این به همان اندازه بازتابی از تغییرات سیاسی بود که کمتر اساسی نبودند، که شامل تأسیس دولت-ملت ها و برخی از اولین تلاش ها برای تدوین نظریه حقوق و عدالت بین المللی بود. در نهایت، اصلاحات و پیامدهای آن تضعیف شد وحدت ظاهری کلیسای مسیحی در اروپا و هم باورهای مذهبی که قرن ها پذیرفته شده بود و هم تفسیر کتاب مقدس که بر اساس آن استوار شده بود را به چالش کشید. هندبوک تعدادی از مهم‌ترین پیشرفت‌ها در فلسفه آن دوره را بررسی می‌کند، زیرا اینها هم در متونی که از آن زمان بسیار آشنا شده‌اند و هم در متون فلسفی دیگر که به‌طور نالایق کمتر شناخته شده‌اند، توضیح داده شده‌اند. همچنین به فراتر از فلسفه می رسد تا آشکار شود سیال بودن مرز با علم، و در نظر گرفتن تأثیر بر فلسفه رویدادهای تاریخی و سیاسی - کاوش ها، انقلاب ها و اصلاحات، اختراعات و اکتشافات. بنابراین نه تنها راهنمای مهم‌ترین زمینه‌های تحقیقات اخیر را ارائه می‌دهد، بلکه برخی موارد جدید را نیز ارائه می‌دهد سوالاتی برای مورخان فلسفه که باید دنبال کنند و مناطقی را که برای کاوش بیشتر آماده هستند نشان دهند.
فلسفه دین در دوره باستان: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 1 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(ن. ن. تراککیس)Graham Oppy, N. N. Trakakis(گراهام رابرت اوپی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خاستگاه سنت فلسفی غرب در جهان یونانی-رومی باستان نهفته است. این جلد بینشی منحصر به فرد از زندگی و نوشته های گروه متنوعی از فیلسوفان در دوران باستان ارائه می دهد و آخرین تفکر آنها را در مورد دیدگاه های آنها در مورد خدا، خدایان، اعتقادات مذهبی و عمل ارائه می دهد. این جلد با شروع «پیش سقراطی»، سپس به بررسی کمک‌های تأثیرگذار سه شخصیت برجسته سقراط، افلاطون و ارسطو به فلسفه دین غرب می‌پردازد. فصول بعدی فیلسوفان برجسته مکاتب اصلی جهان باستان - اپیکوریسم، رواقی‌گرایی، نوافلاطونی‌گرایی و کلیسای اولیه مسیحی را پوشش می‌دهد. "فلسفه دین باستان" مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه، کلاسیک و دین خواهد بود، در حالی که برای هر علاقه مند به میراث فرهنگی غنی اندیشه دینی کهن قابل دسترسی خواهد بود.
فلسفه دین در قرن بیستم: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 5 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در قرن بیستم، دین با ظهور علم و سکولاریسم به چالش کشیده شد، تقابلی که منجر به طیف حیرت‌انگیز متنوعی از دیدگاه‌های فلسفی درباره دین و اعتقاد دینی شد. بسیاری از فیلسوفان بزرگ قرن بیستم - جیمز، برگسون، راسل، ویتگنشتاین، آیر، هایدگر و دریدا - به طور قابل توجهی با تفکر دینی درگیر بودند. متفکران خاص، مانند وایتهد، لویناس و ویل، بیشتر به تنوع فوق‌العاده تحقیقات فلسفی دین در طول قرن کمک کردند. به نوبه خود، متکلمان برجسته و فیلسوفان دینی - به ویژه بوبر، تیلیش و بارت - مستقیماً با فلسفه دین درگیر شدند. بعدها، فلسفه دین به یک رشته مطالعاتی مجزا تبدیل شد که توسط کارهای هیک، آلستون، پلانتینگا و سوئینبرن رهبری می شد. "فلسفه دین قرن بیستم" مروری قابل دسترس از رشته های اصلی در ملیله غنی تفکر قرن بیستم درباره دین ارائه می دهد و منبعی ضروری برای هر علاقه مند به فلسفه دین معاصر خواهد بود.
فلسفه دین در قرن نوزدهم: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 4 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: قرن نوزدهم دوره ای پرتلاطم در تاریخ بررسی فلسفی دین بود. محققان بزرگ - مانند هگل، فیشته، شلینگ، نیومن، کایرد و رویس - در صدد برآمدند تا پاسخ‌های نظام‌مندی به نقدهای روشنگری از دین که توسط اسپینوزا و هیوم انجام شده بود، بسازند. در همان زمان، نقدهای جدیدی از دین توسط فیلسوفانی مانند شوپنهاور و نیچه و توسط محققانی که درگیر نقد متن بودند، مانند شلایرماخر و دیلتای آغاز شد. در طول قرن، کار مارکس، فروید، داروین و دورکیم دیدگاه‌های انقلابی اقتصاد سیاسی، روانکاوی، نظریه تکاملی و انسان‌شناسی را هم بر دین و هم بر مطالعه آن وارد کرد. این چالش‌ها نقش عمده‌ای در شکل‌گیری تفکر فلسفی قرن بیستم درباره دین داشتند. «فلسفه دین قرن نوزدهم» مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه و دین خواهد بود و به عنوان راهنمای معتبری برای همه علاقه مندان به مباحثی خواهد بود که در این دوره مهم در تاریخ تفکر فلسفی در مورد آن اتفاق افتاده است. دین
فلسفه دین در قرون وسطی: تاریخ فلسفه دین غرب جلد 2 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دوره قرون وسطی یکی از غنی ترین دوران برای مطالعات فلسفی دین بود. با پوشش دوره‌ای از قرن ششم تا قرن شانزدهم و رسیدن به رنسانس، «تاریخ فلسفه دین غرب 2» نشان می‌دهد که چگونه متفکران مسیحی، اسلامی و یهودی در پرتو سنت‌های فلسفی که از دوران دین به ارث برده‌اند، ایمان دینی خود را تبیین کرده و از آن دفاع کردند. یونانیان و رومیان باستان کار "ایمان به دنبال فهم"، همانطور که توسط خود قرون وسطی ها نامگذاری شد، به عنوان یک رویارویی پر جنب و جوش بین - و ترکیبی پیچیده از - سنت های افلاطونی، ارسطویی و هلنیستی دوران باستان از یک سو، و سنت های مکتبی و رهبانی ظاهر می شود. از سوی دیگر، مدارس دینی غرب قرون وسطی. "فلسفه دین قرون وسطایی" مورد توجه محققان و دانشجویان فلسفه، مطالعات قرون وسطی، تاریخ ایده ها و دین خواهد بود، در حالی که برای هر علاقه مند به میراث فرهنگی غنی اندیشه دینی قرون وسطی قابل دسترس خواهد بود.
فلسفه دین اولیه مدرن: تاریخچه فلسفه دین غرب، جلد 3 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Oppy, N. N. Trakakis
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دوره مدرن اولیه در فلسفه - که قرن های 16 تا 18 را در بر می گیرد - زمان آشفتگی اجتماعی و فکری را منعکس می کند. اصلاحات پروتستانی، ضد اصلاحات کاتولیک و تولد روشنگری همگی به ارزیابی مجدد عقل و ایمان کمک کردند. انقلاب در علم و فلسفه طبیعی دو هزار سال یقین ارسطویی را در جهان انسان محور از بین برد. «فلسفه دینی مدرن اولیه» با پوشش برخی از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ تفکر غربی - به‌ویژه دکارت، لاک، هیوم و کانت - درک فلسفی دین را در زمان انقلاب فکری و معنوی ترسیم می‌کند. "فلسفه دین اولیه مدرن" مورد توجه مورخان و فیلسوفان دین خواهد بود و در عین حال به عنوان مرجعی ضروری برای معلمان، دانش آموزان و دیگرانی که مایلند درباره این دوره شکل گیری در تاریخ ایده ها بیشتر بدانند، عمل می کند.
تاریخ فلسفه راتلج جلد اول: از آغاز تا افلاطون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
C. C. W. Taylor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب یکی از برجسته ترین دوره های اندیشه بشری را پوشش می دهد. در فاصله دو قرن و نیم، فلسفه از حدس و گمان شبه اسطوره‌شناختی به حالتی تبدیل شد که در آن بسیاری از اساسی‌ترین پرسش‌ها درباره جهان، ذهن و رفتار انسان به‌شدت دنبال می‌شد و برخی از ماندگارترین شاهکارهای غربی فکر نوشته شده بود هر فصل توسط یک مرجع شناخته شده نوشته شده است و کارهای با کیفیت انجام شده در چند دهه اخیر در مورد افلاطون و فلسفه ماقبل افلاطونی را در نظر می گیرد. این کتاب به سبکی در دسترس نوشته شده است تا نیازهای افراد غیرمتخصص را برآورده کند، بدون از دست دادن دقت علمی. این کتاب شامل واژه نامه اصطلاحات فنی و جدول زمانی رویدادهای مهم سیاسی است.
تاریخ فلسفه راتلج جلد دهم: فلسفه معنا، شناخت و ارزش در سدهٔ بیستم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Canfield
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جلد 10 راتلج تاریخ فلسفه، بررسی تاریخی موضوعات محوری در فلسفه انگلیسی-آمریکایی قرن بیستم را ارائه می کند. این کتاب آنچه را که «چرخش زبانی» در فلسفه تحلیلی نامیده می‌شود، شرح می‌دهد و تأثیر مطالعه زبان بر مسائل اصلی فلسفه را نشان می‌دهد. هر فصل شامل کتابشناسی گسترده ای از نوشته های اصلی در این زمینه است. همه مقالات موضوعات بزرگ و پیچیده خود را به روشی واضح و منظم ارائه می دهند. در پایان، خواننده گاه‌شماری مفیدی از رویدادهای مهم سیاسی، علمی و فلسفی در قرن بیستم و واژه‌نامه گسترده‌ای از اصطلاحات فنی پیدا می‌کند.
تاریخ انتقادی فلسفه غرب [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
D.J. O'Connor (دانیل جان اوکانر)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Free Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ انتقادی فلسفه غرب بر مهم‌ترین متفکران و جنبش‌های فلسفی تمرکز دارد و در عین حال بر ایده‌های کلیدی مورد علاقه و ارتباط دائمی تأکید می‌کند. این اثر جامع که به ترتیب زمانی از یونان اولیه تا قرن بیستم تنظیم شده است، شامل تاریخچه تخصصی همه شخصیت‌های اصلی از سقراط و افلاطون تا G.E.مور و برتراند راسل و هر مکتب مهمی از اپیکوریان گرفته تا اگزیستانسیالیست ها.
  • تعداد رکورد ها : 49