جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 60
مشارکت سازنده رویکردهای تحلیلی و قاره‌ای در فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mou, Bo
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نقطه نظر فلسفه تطبیقی، این گلچین به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه رویکردهای تحلیلی و «قاره‌ای» در سنت‌های فلسفی غربی و سایر سنت‌های فلسفی می‌توانند به طور سازنده یکدیگر را درگیر کنند و مشترکاً به توسعه معاصر فلسفه کمک کنند.
فلسفه تحلیلی و تاریخ فلسفه آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tom Sorell, G. A. J. Rogers
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه نوشته شده به زبان انگلیسی عمدتاً فلسفه تحلیلی است و فنون و تمایلات فلسفه تحلیلی نه تنها غیر تاریخی، بلکه ضد تاریخی هستند و با تفسیر متنی دشمنی دارند. تحلیلی معمولاً به درجه بالایی از وضوح و دقت فرمول‌بندی و استدلال می‌خواهد، و اغلب به دنبال آگاهی و سازگاری با علم طبیعی فعلی است. در دوران قبل، فلسفه تحلیلی با شهودهای زبانی معمولی یا باورهای عقل سلیم یا هر دو موافقت می کرد. همه این جنبه های موضوع با استفاده از متون تاریخی برای اشراق فلسفی ناآرام است. در این کتاب، ده فیلسوف برجسته به بررسی تنش‌های بین، و امکانات آشتی، فلسفه تحلیلی و تاریخ فلسفه می‌پردازند. مشارکت کنندگان: M. R. Ayers، John Cottingham، Daniel Garber، Gary Hatfield، Anthony Kenny، Steven Nadler، G. A. J. Rogers، Tom Sorell، Catherine Wilson، Yves Charles Zarka
چرخش عمل‌گرایانه در فلسفه: تعاملات معاصر بین اندیشه تحلیلی و قاره‌‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Egginton, Mike Sandbothe
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نشان می دهد که تقسیم بندی بین فلسفه تحلیلی و فلسفی قاره ای با میل فرا قاره ای برای پرداختن به مشکلات رایج در یک اصطلاح رایج جایگزین شده است.
فلسفه تحلیلی: تاریخ تفسیری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aaron Preston (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه تحلیلی: یک تاریخ تفسیری به بررسی راه هایی می پردازد که تفسیر (چهره های کلیدی، جناح ها، متون و غیره) سنت تحلیلی را از فرگه تا دامت شکل داده است. این کتاب 17 فصل را به خوانندگان ارائه می دهد که مخصوصاً برای این جلد توسط گروه بین المللی از محققان برجسته نوشته شده است. برخی از فصل‌ها به موضوعات بزرگ و موضوعی مانند رابطه بین فلسفه تحلیلی و سنت‌های فلسفی دیگر مانند ایده‌آلیسم بریتانیایی و پدیدارشناسی اختصاص دارد، در حالی که فصل‌های دیگر به موضوعات دقیق‌تری یا به فیلسوفان منفرد مرتبط است، مانند مور و راسل در مورد روش فلسفی یا تاریخچه تفاسیر تراکتاتوس ویتگنشتاین. در سرتاسر، تمرکز بر تفاسیری است که برای پیدایش، توسعه و تداوم سنت تحلیلی حیاتی هستند. نتیجه، تصویری کامل‌تر و رضایت‌بخش‌تر از فلسفه تحلیلی است.
پس از تخصیص: کاوش در فلسفه و دین میان‌فرهنگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Morny Joy (Editor) (مورنی جوی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Calgary Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که تعدادی کتاب تخصصی در زمینه فلسفه تطبیقی ​​و بسیاری در زمینه دین تطبیقی ​​وجود داشته است، محققان کمی هستند که بتوانند به هر دو رشته بپردازند. علاوه بر این، زمانی که این رشته‌ها عملاً متقابلاً انحصاری هستند، مانند دانشگاه‌های غربی، درک کامل رویکردهای غیرغربی چه به دین و چه در فلسفه به راحتی امکان‌پذیر نیست و تحریف‌هایی مانند تخصیص اغلب رخ می‌دهد. در ده سال گذشته، تلاش‌های هماهنگی از سوی تعدادی از محققان غربی برای رفع این کمبودها صورت گرفته است. کارگاه آموزشی منحصربه‌فردی که در دانشگاه کلگری در سال 2007 برگزار شد، آغاز یک پروژه بین‌رشته‌ای برای گرد هم آوردن دانشمندان بود. از هر دو زمینه برای بحث به طور منظم. پس از تخصیص مشتمل بر سیزده مقاله منتج از کارگاه است که هر کدام به موضوعی می پردازد یا مشکلی را در حوزه بین رشته ای دین و فلسفه تطبیقی ​​آنگونه که در حال حاضر تصور می شود، نشان می دهد. بسیاری از سوء استفاده ها و محرومیت ها از تمایل غربی ها به کاهش و دستکاری اندیشه ها و ارزش های ادیان و فلسفه های غیرغربی برای جا افتادن در مفاهیم و مقولات غربی ناشی شده است. اگر مفاهیم و مقولات فلسفه ها و مذاهب غیرغربی در درجه اول قرار گیرند، چگونه ممکن است فلسفه تطبیقی ​​و دین تغییر کند؟ این کتاب این پرسش را از طریق رویکردهای تحلیلی و پدیدارشناختی غربی، آمیخته با راهبردها و روش‌های تازه برگرفته از سنت‌های غیرغربی یا الهام گرفته از آن، بررسی می‌کند. در دنیای کثرت گرایی فزاینده و جهانی شدن مداوم، نیاز فزاینده ای برای ارتقاء بحث درباره این موضوعات به سطح پیچیده تر وجود دارد. مجموعه ای واقعاً پیشگامانه، After Appropriation یک رشته کاملاً یکپارچه جدید از دین و فلسفه تطبیقی ​​را افتتاح می کند، و کالیبر استثنایی و طیف گسترده ای از بورس تحصیلی کتاب باعث برانگیختن و ترغیب بیشتر علاقه به این جهت محوری و پربار خواهد شد. مشارکت کنندگان: تامارا آلبرتینی، آریندام چاکرابارتی، فرانسیس ایکس. کلونی، کریستوفر جی فرامارین، کاترین فروز، مورنی جوی، چن کو لین، دن لوستاس، مایکل مک گی، مایکل اوپنهایم، تینو روپارل، وینسنت شن و احمد اف. یوسف.
اشتراک عبارات شاعرانه: زیبایی، والایی، عرفان در فرهنگ اسلامی و غرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William C. Chittick (auth.), A-T. Tymieniecka (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جهانی که به طور گسترده‌تری به هم مرتبط است، خواستار خدمت به منافع انسانی گسترده‌تر و قانع‌کننده‌تر از آن‌هایی است که الهام‌بخش رفاه تکنولوژیکی ما هستند. رابط بین فرهنگ ها - در حال حاضر به ویژه بین غرب و اسلام - چالش هایی را برای درک متقابل ایجاد می کند و خواستار احیای منابع فراموش شده انسان های ما در مبارزه رقابت و رقابت در عرصه های حیاتی هستی است. در پیشرفت تکاملی موجودات زنده، نگرانی‌ها، عواطف، ویژگی‌های کاملاً حیاتی تعالی می‌یابد و به حوزه‌ی معنوی ارتقا می‌یابد که در آن انسان‌ها با یکدیگر مواجه می‌شوند و با یکدیگر شریک می‌شوند. مطالعاتی که در اینجا ارائه می‌شوند، تعالی، سخاوت، بخشش، زیبایی را به ارمغان می‌آورند و جستجوی رمزها و نمادهایی را که منجر به اشتراک عمیق‌ترین جریان مشترک واقعیت برادرانه می‌شوند، تعالی می‌بخشند.
مباحث کلاسیک در فلسفه و کلام اسلامی روز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Abbas Yazdani (auth.), Prof. A-T. Tymieniecka, Nazif Muhtaroglu (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه از مطالعات در موضوعات کلاسیک الهیات و فلسفه اسلامی که عمدتاً توسط دانشمندان جوان اسلامی تألیف شده است، به طور یکسان برای خوانندگان اسلامی و غربی ارائه شده است. در حالی که سؤالاتی که در اینجا مورد بررسی قرار می‌گیرند کلاسیک هستند، این مطالعات قطعاً به طور محدود بر موضوعات تاریخی یا ترسیم پیوند ایده‌ها متمرکز نیستند. بلکه از جست‌وجوی شخصی هر یک از نویسندگان، که با توجه به دغدغه‌های معاصر به‌دنبال درک دوباره موضوعات قدیمی هستند، سرچشمه می‌گیرند. آنها ضمن قدردانی از مزایای پیشرفت تکنولوژیک مدرن بشریت، اهمیت حکمت موروثی اسلامی را در پرداختن به مشکلاتی که با این پیشرفت همراه است به خوبی تشخیص می دهند. با جذب این مطالعات، دو نتیجه قابل توجه به دست می آید. اولاً، چرخش فناورانه-پراگماتیک تمدن امروزی، که هسته متافیزیکی اندیشه اسلامی و مسیحی را تخریب می‌کند و جست‌وجوی حقیقت را خاموش می‌کند، در حال سست کردن چنگال آن است. دغدغه‌های جهانی بشریت خواستار یک درک اصیل احیا شده از متافیزیک است که باید از طریق تکامل نوع بشر غنی شود. در این روشنگری جدید، که می درخشد و اشاره می کند، حکمت اسلامی اکنون وارد شده و مشارکت دارد. ثانیاً، جست‌وجوی روشنایی نوین اسلامی در مورد دغدغه‌های همیشگی روح‌های بشری در به اشتراک گذاشتن بینش‌ها و دیدگاه‌های فلسفی نویسندگان ما در فراسوی مرزهای فرهنگی در مواجهه با متفکران گذشته و حال غرب تجلی می‌یابد. این اثر پیوندهای گرانبهای متفکران اسلامی و غربی را که در قرون وسطی شکل گرفت و سپس بر هم خورد، تجدید می کند.
برگسونیسم و ​​تاریخ فلسفه تحلیلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andreas Vrahimis (آندریاس وراهیمیس)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در ربع اول قرن بیستم، هانری برگسون فیلسوف فرانسوی به یک شهرت بین المللی تبدیل شد و عمیقاً بر جریان های فکری و هنری معاصر تأثیر گذاشت. در حالی که برگسونیسم مد بود، ال. سوزان استبینگ، برتراند راسل، موریتز شلیک و رودلف کارنپ حملات انتقادی متفاوتی را علیه برخی از نظرات برگسون انجام دادند. این کتاب به بررسی این سلسله پاسخ‌های انتقادی به برگسونیسم در اوایل تاریخ فلسفه تحلیلی می‌پردازد. انتقادهای تحلیلی از برگسونیسم تحت تأثیر ویلیام جیمز بود که برگسون را متحد «ضد روشنفکری» پراگماتیسم آمریکایی می‌دانست و ماکس شلر که او را به عنوان پیامبر Lebensphilosophie می‌دید. برخی از ایرادات تحلیلی اصلی به برگسون در کار کارین کاستلو-استفن پاسخ داده شده است. ضد برگسونیسم تحلیلی با ردیه های اولیه ایده آلیسم توسط راسل و مور همراه شد و بعداً بر نقد متافیزیک حلقه وین تأثیر گذاشت. در نهایت به شکل‌گیری این دیدگاه کمک کرد که فلسفه «تحلیلی» از همتای «قاره‌ای» خود جدا می‌شود.
  • تعداد رکورد ها : 60