جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30245
دتریوس و تئاتر آیینی غرب مدرن [پایان نامه انگیسی]
نویسنده:
Joshua A. Edelman
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در حالی که نمایش تئاتر یک کنش ذاتاً مذهبی نیست، شباهت های بین داستان گویی عمومی، اجرا شده و آیین مذهبی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. الهی‌دانان در مورد تجسم و زندگی مسیحی با عبارات نمایشی صحبت می‌کنند، انسان‌شناسان مدت‌ها است که از استعاره‌ای نمایشی برای توصیف عملکرد مناسک استفاده می‌کنند، و تئاترشناسان مدرن اغلب از زبان آیین برای توضیح قدرت نمایشی استفاده می‌کنند. این پایان نامه به بررسی و نقد شیوه هایی می پردازد که این استعاره ها در الهیات، انسان شناسی و مطالعات نمایشی مورد استفاده قرار گرفته اند، و تئاتر را نمونه ای از یک عمل فرهنگی معنادار به معنای توسعه یافته توسط پیر بوردیو و به کارگیری مناسک توسط کاترین بل در نظر می گیرد. مشکلاتی را در بسیاری از درک‌های رایج از همپوشانی آیین/تئاتر مطرح می‌کند و به جای آن، رشته‌ای از عملکرد تئاتر مدرن غربی را پیشنهاد می‌کند که در معرض تشریفات بلی قرار گرفته است. این تئاتر تشریفاتی غرب مدرن بیش از هر چیز با حضور ریزه‌ها مشخص می‌شود: اشیایی که معنا و قدرت آنها فراتر از پارامترهای تعیین‌شده توسط زمینه‌شان است و عملکردی دارند و همزمان به عنوان مقدسات و آشغال شناخته می‌شوند. این رشته با نمونه هایی از کارهای ساموئل بکت، تونی کوشنر و گلن برگر بررسی می شود. علاوه بر این، این پایان نامه استدلال می کند که تئاتر مثالی متضاد برای این استدلال بل و بوردیو ارائه می دهد که یک عمل لزوماً باید تأثیرات واقعی خود را نادرست تشخیص دهد. اصرار برشتی مبنی بر اینکه اجرای تئاتر شامل تصدیق شرایط تولید خود است، منجر به ادغام گفتمانی درباره تئاتر در خود پراتیک تئاتر شده است. بنابراین، تئاتر تشریفاتی می‌تواند یک مطالعه موردی از آنچه برای یک عمل معناسازی اتفاق می‌افتد ارائه دهد، وقتی که دیگر اهداف خود را نادرست تشخیص ندهد.
هنر، الهیات و مرگ: میان‌آهنگ‌های فلسفی بین فرانتس کافکا و والتر بنیامین [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Flavio Valentim de Oliveira
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تحقیق به عنوان موضوع مطالعه دو قسمت با عنوان کافکیان به ترتیب از جوزفینا، خواننده یا مردم موش، سال 1924، سال مرگ نویسنده، و داستان پس از مرگ شکارچی گراکو، به عنوان روایت های املاک منتشر شده است. . ما در این دو روایت به دنبال بررسی مسئله‌ای از زوال صورت‌های متعالی هستیم: سنتز شده در هنر، الهیات و مرگ در درون مدرنیته. با خوانش توصیفی-فلسفی این دو روایت، رویکردی انتقادی را با فلسفه والتر بنیامین به ویژه نظریه روایت آن جستجو می کنیم. مجموعه این روایات نیز از بازسازی صحنه ادبی و فلسفی تعابیر کافکیان، مانند: خوانش صهیونیستی ماکس برود از فلسفه آرتور شوپنهاور و مارتین بوبر، طنین خوانش های کافکا از کی یرکگارد، تحلیل می شود. و نیچه و در نهایت، مجادلات بنیامین با برود و گرشوم شولم، که دلیل اصلی خنده دار آن حول خوانشی ماتریالیستی و تمثیلی از چک نویسنده است.
اصلاحات اسلامی و تأثیر جمال الدین افغانی و محمد عبده بر تعلیم و تربیت اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sami Abdullah Kaloti
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
ترجمه ماشینی : کمتر از یک قرن پیش، جامعه مسلمان همچنان به گذشته قرون وسطایی خود گره خورده بود. امروز هنوز در تلاش است تا راه خود را به دنیای مدرن بیابد. بیداری مسلمانان، اصطلاحی که روشنفکران مسلمان برای توصیف فرآیند مدرنیزاسیون به کار می برند، محصول آگاهی خود به خودی ناگهانی نبود، بلکه محصول چالشی بود که غرب در همه سطوح هستی - آموزشی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و روانی- ایجاد کرد. که در قرن نوزدهم آغاز شد. بیداری مسلمانان شامل نوع جدیدی از آگاهی بود. هم ادراکات جدیدی از میراث سنتی و هم تلاش هایی برای سازگاری با شرایط جدید به همراه داشت. از بسیاری جهات این یک تجربه زیبا بود. در سطح اجتماعی به دگرگونی و تغییر منجر شد که انسجام اجتماعی را از دست داد. از نظر روان‌شناختی، هم خودآگاهی و هم از خود بیگانگی را منعکس می‌کرد. یک فراخوان عمومی به جامعه مسلمانان برای بالا بردن معیارهای فکری و اخلاقی خود به منظور مقابله با خطرات توسعه طلبی غرب توسط جمال الدین افغانی (1897-1839) و محمد عبده (1849-1905) صادر شد. نوگرایان مسلمان آنها از طریق گسترش برنامه های درسی مؤسسات آموزشی و اصلاحات عمومی آموزش و پرورش، درخواست قدرتمندی برای پرورش رشته های فلسفی و علمی کردند. هدف غایی آنها بدون شک تقویت سیاسی جهان اسلام در برابر غرب بود، اما این امر به طور کلی از موقعیت آنها به عنوان اصلاح طلبان قدرتمند و مؤثر نمی کاهد. افغانی و عبده دیدند در حالی که در سخنان و مقالات آتشین خود تأیید می کردند که هیچ چیزی در اصول اساسی اسلام ناسازگار با عقل یا علم نیست، مسلمانان را برانگیختند تا محتوای قرون وسطایی اسلام را برای پاسخگویی به نیازهای جامعه مدرن توسعه دهند. وظيفه آنها ارائه اصول اساسي اسلام با عباراتي است كه براي ذهن مدرن قابل قبول باشد و امكان اصلاح بيشتر آن را از يك سو و دستيابي به دانش مدرن از سوي ديگر فراهم سازد. این بینش و عزم آنها بود که تاریخ اسلام بار دیگر با حقیقت و شکوه کامل به جلو حرکت کند.
به گفته هوگو دو سائو ویتور، هنرهای لیبرال و مکانیکی: راهی به سوی دانش خرد [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Wesley Rodrigues Athayde
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به تشریح نتایج تحقیق در دوره دو ساله و شش ماهه (1386 تا 1388) می پردازد. در مرحله اول، نظرسنجی انتشارات علمی مرتبط با تحقیق انجام شده است. آنها را می توان در برزیل مانند خارج یافت. کار خواندنی جامعی از هیو از سنت ویکتور دیداسکالیکون انجام شده است. کار خواندن شامل کتاب دکترین مسیحی نوشته قدیس آگوستین نیز می شود زیرا می توان مشاهده کرد که Didascalicon بازپس گیری این اثر است. در نهایت، ارائه دیداسکالیکون، در مجموع، به تألیف شش کتاب پرداخته است که سه تای آن ها به معرفت انسان و بقیه به معرفت خداوندی اختصاص دارد. در مرحله دوم این پایان نامه به بررسی مشکل موجود در تحقیق پرداخته شده است. هیو سنت ویکتور در قرن دوازدهم تقسیم بندی جدیدی در هنرها ایجاد می کند که توسط آن فلسفه تشکیل می شود. چیزهای بی اهمیت که توسط دستور زبان، دیالتیک (یا منطق) و بلاغت شکل می گیرد، و کوادریویوم که از حساب، موسیقی، هندسه و نجوم تشکیل شده است، بیشتر فلسفه و دانش زمان را تشکیل نمی دهند و شروع به تبدیل شدن به بخشی از فلسفه در قانون اساسی جدید آموزش و پرورش که توسط هیو سنت ویکتور تنظیم شده است، فلسفه به چهار علم تقسیم می شود: نظری، عملی، مکانیک و منطق. علوم نظری که به الهیات، ریاضیات و فیزیک تقسیم می شود، به عنوان یک بخش فرعی در ریاضیات، کوادریویوم (نجوم، موسیقی، حساب و هندسه) دریافت می کند. در این تقسیمات جدید فلسفه، علم عملی به فردی، خصوصی و عمومی تقسیم می شود. علم مکانیک به هنر پشم‌سازی، تسلیحات، دریانوردی، کشاورزی، شکار، پزشکی و تئاتر تقسیم می‌شود. در نهایت، علم منطق که شامل هنرهای جزئی است، به دستور زبان و استدلال تقسیم می شود. استدلال در برهان، سفسطه و برهان تقسیم می‌شود، که شامل هر دو علم دیگر است که به جزئی تعلق دارند: دیالکتیک و بلاغت. تحقیقات ما بر اساس نظر هیو سنت ویکتور بررسی این موضوع بوده است که چرا کوادریویوم با الهیات و فیزیک روشی ویژه برای رسیدن به ذهن خدا است. به این معنا، هیو از سنت ویکتور می‌گوید که هدف این علوم بررسی حقیقت اشیاء است و چنین حقیقتی متعلق به خداست. با کشف آنها به معرفت حکمت می رسد. چرا هیو در قانون اساسی این طریق، دستور زبان را که متعلق به علم منطق است، و دیالتیک و بلاغت را که متعلق به نظریه استدلال و نیز منطق است، وارد نمی کند؟ سه گانه عملی و هنرهای مکانیکی نیز توسط او کنار گذاشته شده است. در اینجا هیو پاسخ می دهد که علم عملی، مکانیکی و منطقی، هدفشان بررسی حقیقت امور نیست، بلکه مراقبت از جان انسان، حفظ جسم او و آسان کردن زندگی او در زمین است. بعد چی…
İmamü'l-Harameyn Ebu'l-Meali el-Cüveyni (419-478/1028-1085)'nin Gıyasü'l -Ümem fi İltiyasi'z-Zulem adlı eserine göre bey'at ve imamet
نویسنده:
Abdullah Ünalan
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش مشتمل بر مقدمه، تک نگاری امام الحرمین، بررسی کتاب الگیاسی، مقدمه، دو فصل اصلی، خاتمه و کتابشناسی است. در مقدمه به هدف از انجام کار در این زمینه و روش تحقیقی که دنبال می شود پرداخته شده است. بیعت و امامت از منظر تاریخی، از آغاز اسلام تا زمان پایان یافتن این اعمال در میان مسلمانان، مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل اول از دو فصل اصلی که تحت عنوان امامت نامگذاری شده است، به فرهنگ لغت و معنای فنی کلمه امامه، اهمیت آن در اسلام، وقوع آن در قرآن + سنت پرداخته شده است. همچنین اعتبار آن را که قرآن و اجماع جامعه ثابت کرده است. الزامات انتخاب امام، اصل هیئت انتخاباتی (احی الحل و العقد) به تعداد لازم برای آن بررسی می شود. ضوابط اصلی برای امام بودن، اعمالی که به امامت فرد خاتمه می دهد موضوع مورد توجه ما است. در همین باب، اصول و شرایط تعیین وارث ظاهری و تعیین حکام و مسئولیت آن والیان در زمینه دین و امور دنیوی، موضوع تحقیق ما در همین باب است. همچنین به دیدگاه علمایی که پیرو فرقه های مختلف بودند نیز پرداخته می شود. بر این اساس، اکثریت بزرگی از علمای مسلمین از جمله امام الحرمین بر این باورند که «انتخاب و امام از وظایف دین است». موضوع فصل دوم بیع است، تعریف بیع، اقسام آن بیان شده و شرایطی که قرار است معتبر باشد، اشاره شده است، همچنین به اصل مشورت متقابل (شورا) اشاره شده است. به اختصار بیان شده است. نتیجه‌ای که در این فصل به آن رسیدیم، این اصل را تقویت و تأیید می‌کند: «بیعت کردن با امام وظیفه دینی است». در فصل پایانی دیدگاه اسلام درباره امامت و بیعت در قالب مقالاتی مختصر خلاصه شده است. فهرست منابعی که به آنها ارجاع داده شد در پایان آورده شده است.
جلسات حدیث-امالی: بررسی تاریخی یک سنت فراموش شده در اسلام کلاسیک [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Marzoug A M Alsehail
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : انگیزه این پایان‌نامه کمبود تحقیق درباره پدیده تاریخی جلسات املای حدیث (الامالی) است. این اولین باری است که موضوع جلسات املای حدیث، پدیده فکری فوق‌العاده و بسیار ارزشمند در تاریخ فرهنگی اسلامی را بررسی می‌کند. این کتاب بر نوشته‌های خطیب و السمجانی تمرکز دارد و آنها را با نسخه‌های خطی دیگر موجود در امالی که در کتابخانه‌های مناطق مختلف جهان اسلام نگهداری می‌شود، مقایسه می‌کند. در این پژوهش سعی شده است تعداد زیادی نسخه خطی گرد هم آورد تا جنبه‌های این حوزه، املاة الحدیث بررسی شود. هدف اصلی این پژوهش، روشن کردن این ژانر مهم و کشف ویژگی‌ها، ساختارها و ارزش‌های اصلی آن و در نهایت رفع غفلت نسبی است که این حوزه پژوهشی متحمل شده است. یافته اصلی این پژوهش این است که امالی بسیار مورد توجه و مورد اعتمادترین روش در انتقال، حفظ و تحلیل احادیث در محافل علمی بوده است. همچنین این مطالعه نشان داده است که رویکردهای خطیب بغدادی و سمجانی توصیفی و فاقد دقت در اصول اصلی امامت است، روشی که به ویژه روشی قوی برای مستندسازی حدیث معتبر بود. این مطالعه همچنین نشان می دهد که ادعای چندین محقق مبنی بر احیای این روش صحیح نیست. به ویژه، مطالعه نشان می دهد که سیوطی پس از ابن الصالح، نهضتی را برای احیای جلسات املای حدیث رهبری نکرده است. این اولین مطالعه اختصاصی در مورد ائمه به زبان انگلیسی یا عربی است و باید برای دانشجویان حدیث و دانشمندان علاقه مند به روش های تربیتی در شرق و غرب قرون وسطی جالب باشد.
Asho Orisha (clothing of the Orisha): Material culture as religious expression in Santeria
نویسنده:
Mary Ann Clark
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : «آشو اوریشا» پیشنهاد می‌کند که اشیاء اطراف و اقلامی که اوریشا سانتریا را پوشانده‌اند (همچنین به عنوان دین لوکومی یا اوریشا شناخته می‌شود) زنجیره‌ای از دال‌ها را تشکیل می‌دهند که به هسته الهیاتی و فلسفی دین گره خورده‌اند. این نمایش بر نمایش های داخلی که فداییان برای خدایان خود به طور روزانه حفظ می کنند، نمایش های محراب (تاج و تخت) ساخته شده توسط جانبازان برای سالگرد آغاز به کار کشیشی، و بدن مبتکر جدید (ایاوو) تمرکز دارد. . این اثر راه‌هایی را دنبال می‌کند که در آن مفاهیم الهیاتی از آفریقا در قاره آمریکا بازتعریف و بازتفسیر می‌شوند تا یک سیستم مفهومی سازگار در محیطی جدید حفظ شود. از ترکیبی از مشاهدات شرکت کننده، مصاحبه های فردی و مستندات عکاسی استفاده می کند. این شامل 13 عکس از محراب و لباس است. تمرکز این کار به سه بخش اصلی تقسیم شده است. فصل 3 به محراب ها به عنوان یک کل نگاه می کند تا روش هایی را ببیند که ایده های آفریقایی پیش از استعمار، کوباهای مستعمره و آمریکایی های معاصر در مورد نحوه ارائه و نزدیک شدن به مقدسات در این نمایش ها گنجانده شده است. فصل 4 به بخش هایی از نمایشگرهای اختصاص داده شده به شش اریشا اصلی (اوباتالا، شانگو، یمایا، اوشون، اوگون و الگوا) می پردازد و پیشنهاد می کند که رنگ یک سیستم نشانه شناختی اولیه را تشکیل می دهد. تجزیه و تحلیل نمادهای رنگی به تجزیه و تحلیل سایر اشیاء موجود در این نمایشگرها کمک می کند. فصل 5 این تحلیل نشانه‌شناختی را بسط می‌دهد تا تجربه آغاز و دوره پایانی طولانی مدت iyawoage را شامل شود. مانند نمایشگرهای محراب، iyawo تجسم Orisha است و بنابراین به عنوان یک مکان مقدس متحرک عمل می کند. ساخت شخصیت یااوو و قواعد پیرامون ایاووآو به طرز مثمر ثمری مورد بازجویی قرار می گیرند تا مفاهیم الهیات و فلسفی اضافی را توضیح دهند. مسائل مربوط به لباس های متقابل جنسیتی و وضعیت متقابل، روش هایی را برجسته می کند که لباس به عنوان یک سیستم نمادین برای حفظ ایده های یوروبا در مورد روابط مقدس تجسم یافته در ایاوو عمل می کند. فصل ششم این کار را با بحث در مورد جایگاه اصطلاحات اسپانیایی و تصویرسازی کاتولیک در سیستم نشانه‌شناسی به پایان می‌رساند و به طور خلاصه به روش‌هایی که در آن نمایش‌های مذهبی به‌عنوان ابزارهای یادگاری کار می‌کنند بحث می‌کند.
درک مسلمانان از تحولات تاریخ اولیه مسلمانان (11 هجری/632 م - 40 هجری / 662 م) در پرتو اصول حکومت در اسلام: یک ارزیابی تحلیلی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mohammad Khalid
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه عمدتاً به تاریخ اولیه مسلمانان (632 تا 662 م) می پردازد که تأثیر زیادی بر زندگی مسلمانان و شکل دادن به نظام اجتماعی و سیاسی آنها در طول قرون داشته است. تلاشی است برای ایجاد چارچوبی جدید مبتنی بر شواهد و بحث‌های دانشگاهی در پیوند با درک مسلمانان در خصوص بخش فوق تاریخ در پرتو اصول حکومت‌داری در اسلام و دیدگاه تاریخی. در واقع شواهد تاریخی در پرداختن به حوزه این پژوهش به ویژه دوران بحران نقش حیاتی دارند و از این رو در بحث این موضوع بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. جلوه‌ی پژوهش را می‌توان از دو نکته اصلی دانست: اولاً به مبانی حکومت‌داری در اسلام با تکیه بر قرآن و تعدادی از مصادیق عملی پیامبر می‌پردازد تا ماهیت موضوع را بیان کند. و با استفاده از روش شناسی تاریخی بینشی در مورد آن ارائه دهید. زیرا ماهیت مناقشه مربوط به مرجعیت مرکزی است و نیاز به بحث و بررسی در پرتو مبانی حکمرانی در اسلام دارد. ثانیاً نشان می دهد که چرا این مطالعه در عصر جدید قرن بیست و یکم اهمیت دارد و می تواند نقش بسزایی در رفع سوء تفاهمات مربوط به تفسیر تاریخی وقایع مربوط به دوره مطالعه داشته باشد. این مطالعه به بررسی منابع قرآن و حدیث می‌پردازد که پایه‌های اصلی دیدگاه مسلمانان در حوزه این تحقیق است. ثانیاً، حاوی تحقیق مفصلی بر اساس منابع اولیه، متأخر و همچنین معاصر تاریخ مسلمانان است که موضوع تحقیق را به تصویر می کشد. تعداد زیادی از منابع غیرمسلمان غربی نیز در فرآیند این کار تحقیقی استفاده می شود.
راهبه‌های پروتستان به‌عنوان تصویری از تقوا در خطبه‌های تشییع جنازه لوتری [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kathryn Dillinger
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بررسی اخلاق زیست محیطی آگاه از الهیات جان مویر طبیعت‌شناس اسکاتلندی-آمریکایی و میراث او در عرصه اخلاق محیطی قرن بیست و یکم [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jacqueline Lee Hall Broen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی زندگی و ادبیات جان میور طبیعت‌شناس آمریکایی اسکاتلندی-آمریکایی است تا مشخص شود آیا مفهوم مویر از سرپرستی محیط‌زیست با باور یهودی-مسیحی ارتدکس سازگار است یا خیر و یا اینکه آیا مویر کمکی اصیل به محیط‌زیستی آگاهانه الهیات ارائه می‌کند. اخلاق با بررسی میراث جان مویر از دیدگاه خطی آگاهانه الهیات در زمینه‌های ابتکارات حفاظت شده بین‌المللی وحشی، سازمان‌های حامی محیط‌زیست، سینماتوگرافی به عنوان یک عرصه جدید اخلاقی زیست‌محیطی، و بحث‌های فرهنگی در مورد اختلالات کمبود طبیعت و تأثیر ناشی از آن بر نظارت محیط‌زیست آینده، این ارزیابی پیامدهای جداسازی میراث معاصر مویر در فعالیت‌های زیست‌محیطی را از پیدایش مبتنی بر الهیات نشان می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 30245