جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1497
روانشناسی به مثابه اخلاق: خواندن یونگ با کانت، نیچه و ارسطو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Giovanni Colacicchi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
دانش علمی و مفهوم جوهر در فلسفه اولی ارسطو [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Rafael Sacramento de Souza
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این پایان نامه نشان دادن این است که تصور ارسطویی از دانش، که در کتاب De Anima صورت بندی شده است، کاملاً با طرح فلسفه اول به عنوان «علم در جستجوی» همانطور که در کتاب متافیزیک آمده است، سازگار است. در واقع، «علم طلبه» به چهار صورت ارائه می شود: 1) علم اسباب و اصول; 2) علم وجود به عنوان هستی; 3) نظریه جوهر و 4) علم کلامی. علمی که میل طبیعی به دانستن را به خوبی انجام می دهد، که «همه انسان ها» را نشان می دهد، فلسفه اول نامیده می شود، زیرا به علل و اصول هستی به عنوان کلیت آن می پردازد. این علم، به گفته ارسطو، به این مسئله پاسخ می دهد که «از زمان های قدیم، مانند اکنون و همیشه، موضوع ابدی تحقیق و مسئله ابدی است، «آنچه هست» [که] به این معناست: «ماده چیست؟ "". پاسخ به این مسئله با پاسخ به این سؤال که ماده به طور کلی چیست آغاز می شود و با پاسخ به این سؤال که چه نوع موادی وجود دارد، خاتمه می یابد. علم کلامی که وجود جوهری فوق معقول، ازلی و غیر متحرک، علت و اصل هستی را به عنوان موجود نشان می دهد، نقطه اوج فلسفه اولی و دلیل بر وحدت چهار راه ارائه آن است.
فلسفه دین آنتونی فلو: از الحاد تا دئیسم [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Ilton de Queiroz Júnior
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به تحلیل مفصلی از فلسفه دین آنتونی فلو، از تزهای الحادی تا «تبدیل» دئیستی او، که او این تغییر را می نامد، می پردازد. بسیاری آنتونی فلو را یکی از فیلسوفان بزرگ قرن بیستم می دانند. او درباره موضوعات مختلف در فلسفه، به ویژه در زمینه های منطق، زبان، سیاست و دین نوشت. در سال 1950، اولین و مشهورترین مقاله خود، الهیات و ابطال، تجدید چاپ شده ترین نشریه فلسفی قرن گذشته و نقل قول های مکرر در متون فلسفی الحادی را منتشر کرد. در 81 سالگی، طی مصاحبه ای در سال 2004 برای آسوشیتدپرس، فلو گفت که درک خود را در مورد وجود خدا تغییر داده است و بله، ممکن است ذهن خالق هوشمندی از جهان شناخته شده وجود داشته باشد. اما، همانطور که ادیان وحی شده ادعا می کردند، فلو اعلام کرد که به "خدای ارسطو" اعتقاد دارد، این یک خدای مداخله گر نخواهد بود. این پایان نامه که به سه بخش تقسیم می شود، عمدتاً به بخش اصلی می پردازد
نظر آگوستین و ارسطو در معرفت فکری بشر از نظر توماس آکویناس [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Adriano Martins Soler
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نظریه دانش در آکویناس مورد توجه بسیاری از محققان آن دوره است. اهمیت آن از جمله به دلیل خللی است که بین آموزه تثبیت شده درباره خود معرفت، آموزه آگوستینی اشراق الهی و برخی دستورات که تا آن لحظه به آن وفادار مانده بود، ایجاد می کند. هدف این پایان نامه از مقالات پنج و شش از سؤال 84 درج شده در بخش اول مجموع الاهیات توماس آکویناس، بازگشت به این موضوع است که با توجه به غنا و پیچیدگی آن، به دور از بررسی کامل است. از این رو، در ابتدا به بررسی زمینه تاریخی که مجموع الاهیات در آن نوشته شده است و نیز شکل و فایده آن را می پردازیم. در ادامه توجه خود را به قسمت اول آن معطوف می کنیم. توماس در آن به خدا و آنچه که از او برمی‌آید، بهتر بگوییم، کار خلقت و عمل آن در جهان اشاره می‌کند تا بتواند بر گروه پرسش‌های مربوط به دانش بشری، یعنی پرسش‌های 84 تمرکز کند. 89 در ادامه، توجه خود را به سؤال 84 و مقالات آن معطوف می کنیم و ساختار آن را آشکار می کنیم و نظام مند می کنیم تا در نهایت بتوانیم بر بدیهیات مواد پنج و شش تمرکز کنیم. در آنها متوجه شدیم که توماس به طرز ماهرانه ای از تکنیک auctoritates برای هماهنگ کردن تفکر آگوستینوسی و ارسطویی در مورد نظریه مورد مطالعه در این مقاله استفاده می کند.
اخلاق فضیلت و ارسطویی معاصر: مدرنیته، تعارض و سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrius Bielskis, Eleni Leontsini, Kelvin Knight
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این حجم متقاعدکننده و متمایز، ارسطوییزم را با به کار بردن اخلاق فضیلت سنتی آن در مورد مسائل مشخصاً مدرن، مانند سیاست قدرت اقتصادی و اختلافات برابری طلبانه، به پیش می برد. این جلد شکاف بین فلسفه ارسطو و انبوهی از نظریات ارسطویی معاصر را که در قرن بیستم و بیست و یکم تدوین شده اند، پر می کند. بخش اول از متون ارسطو و ارسطوگرایی توماس آکویناس استفاده می کند تا سنت ارسطویی فضایل را بررسی کند، با فصلی از آلاسدایر مک اینتایر که خوانش های مختلف فلسفه ارسطو را زمینه سازی می کند. بخش دوم تعاملی انتقادی با ارسطویی مک اینتایری ارائه می دهد، در حالی که قسمت سوم تأثیر مداوم ارسطوگرایی را در بحث های نظری معاصر در مورد حکومت و سیاست نشان می دهد. این مجموعه با گستره تاریخی گسترده‌ای است که سنت فضیلت را به مدرنیته مرتبط می‌کند، که مورد توجه همه کسانی است که در اخلاق فضیلت و سیاست ارسطویی معاصر کار می‌کنند.
عشق و عینیت در اخلاق فضیلتی: ارسطو، لونرگان و نوسبام درباره عواطف و بینش اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert John Fitterer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Toronto Press, Scholarly Publishing Division,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان روشنگری، بسیاری از فلسفه های اخلاقی فرض کرده اند که انسان های عاقل باید احساسات خود را در هنگام تصمیم گیری های اخلاقی عینی و صحیح کنار بگذارند. عشق و عینیت در اخلاق فضیلتی این پیش فرض را به چالش می کشد و استدلال می کند که احساساتی مانند شفقت و عشق کمک های قدرتمندی در فرآیند پیچیده دستیابی به حقایق اخلاقی عینی در تصمیم گیری ها و اعمال هستند. رابرت جی فیترر با تکیه بر اخلاق نیکوماخوس ارسطو و آثار برنارد لونرگان و مارتا نوسبام، این فرض را آزمایش می کند که گنجاندن احساسات منجر به سوگیری در قضاوت های عینی یا هنگام تعیین حقایق اخلاقی می شود. فیترر ابتدا نشان می‌دهد که چگونه برخی از عملیات‌های شناختی که در اخلاق فضیلت ارسطویی بیان شده‌اند، می‌توانند دقیقاً از طریق مشارکت احساسات در تشخیص اخلاقی، به حقیقت اخلاقی عینی دست یابند. سپس، با تکیه بر مفهوم بینش استقرایی لونرگان، او استدلال می کند که عینیت نتیجه عملکرد صحیح سوبژکتیویته یک عامل اخلاقی است. فیترر در نهایت، با تکیه بر مطالعه خود از نوشته‌های اخلاقی نوسبام، نتیجه می‌گیرد که عشق دلسوزانه نگرشی است که در واقع احتمال تشخیص و انتخاب خیر واقعی را تقویت می‌کند و عینیت را در تصمیم‌گیری اخلاقی تشویق می‌کند. «عشق و عینیت در اخلاق فضیلت» با جزئیات و استدلال فراوان، مطالعه متقاعدکننده‌ای است که شامل آثار سه تن از مهم‌ترین نویسندگان درباره اخلاق و جذابیتی پرشور برای بررسی مجدد فرآیندی است که از طریق آن انسان‌ها واقعاً تصمیم‌های حیاتی می‌گیرند.
فضیلت اخلاق ارسطو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paula Gottlieb
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در حالی که گزارش ارسطو از زندگی سعادتمندانه همچنان مورد توجه قرار می گیرد، بسیاری از ادعاهای او در مورد فضیلت شخصیت آنقدر گیج کننده به نظر می رسند که فیلسوفان مدرن اغلب آنها را کنار گذاشته اند، یا آنها را برای تطبیق نظریه های آشناتری که فضیلت شخصیت را محوری نمی دانند، بازسازی کرده اند. در این کتاب، پائولا گوتلیب نگاهی تازه به ادعاهای ارسطو، به‌ویژه آموزه‌های بسیار بدخواهانه از حد وسط دارد. او نشان می دهد که چگونه آنها یک اخلاق فضیلت برانگیز را تشکیل می دهند، اخلاقی که شایسته توسعه و پالایش است. بخش اول کتاب به ماهیت فضیلت و فضایل می پردازد که با آموزه حد وسط روشن شده است. بر اساس نتایج این تحلیل، بخش دوم ذهنیت انسان خوب و نوع جامعه ای را که به چنین فردی امکان شکوفایی را می دهد، توضیح می دهد.
خواندن اخلاق ارسطو: فضیلت، بلاغت و فلسفه سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aristide Tessitore
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State Univ of New York Pr,
اخلاق فضیلت در قرون وسطی: شرحی بر اخلاق نیکوماخوس ارسطو، 1200-1500 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
István Pieter Bejczy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان کشف مجدد خود در قرن سیزدهم، اخلاق نیکوماخوس ارسطو به عنوان الگوی اصلی اخلاق فلسفی در اندیشه اخلاقی غرب مطرح شده است. این مجموعه مقالات برای اولین بار به بررسی سنت قرون وسطایی تفسیر این اثر از پیدایش تا قرن پانزدهم می پردازد. این دوازده مقاله بر فضایل اخلاقی و فکری که اخلاق ارسطو حول آنها می چرخد متمرکز است و در بسیاری از موارد بحث فضایل در تفاسیر قرون وسطی را با بحث کلامی معاصر مقایسه می کند. مجموع این مقالات، روش‌های متنوع و شگفت‌انگیز خلاقانه‌ای را نشان می‌دهد که در آن روشنفکران قرون وسطایی در طول سه قرن، جریان‌های کاملاً متفاوتی از تفکر اخلاقی باستان و مسیحی را به منظور تدوین اخلاق فلسفی مناسب با زمان خود ترکیب کردند.
برتری عشق: دیدگاه آگاپ محور از اخلاق فضیلت ارسطویی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eric J. Silverman (اریک جی سیلورمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
  • تعداد رکورد ها : 1497